Bezoek aan Seks bios

Geplaatst door: spleetruiter op 26-03-22

Ik kreeg zin en was in de buurt.
Ging even een seks bios binnen. Beetje zoeken en wat filmpjes bekeken die daar gedraaid werden, ook van een heerlijke tgirl. Vind dat wel altijd lekker om te zien. Kwam een zaal voorbij waar een heerlijke Tgirl zat te wachten tot er wat voorbij kwam om verwent te worden. kwam er lekker achter staan en voelde hoe opgewonden ze was. Voelde eerst zijn lekkere paal. lekker strak met een paar heerlijke ballen. Dan zachtjes met mijn handen over zijn lekkere kutje. Het werd tijd om mijn broek uit te doen en mijn paal eens lekker te laten uitharden. Zocht een condoom, nadat ik die had omgedaan. Prikte ik hem lekker in dat kutje, zo diep mogelijk tot aan mijn ballen.

Wilde echter nog niet klaarkomen en ging heel langzaam in uit dat heerlijk gaatje. Dan trok ik mij terug en ging eerst op verkenning met een vinger. Dat werden er twee drie en later gaf hij mij een hele dikke butplug en tevens veel glijmiddel. Stopte die lekker in dat heerlijke kutje en zag iemand heerlijk genieten en kreunen. Toen werd het tijd wat grover te werkt te gaan. Trok de plug er uit en ging opnieuw met mijn vingers lekker in dat kutje roeren. Om tenslotte mijn gehele hand lekker in hem te duwen. En ik heb geen kleine handen, vallen onder grote handen. Een heerlijke ervaring was dat en de Tgirl leek er ook  behoorlijk van te genieten. Voelde een orgasme komen en liet de Tgirl genieten.
Daarna mijn broek weer opgehaald en verder wat ronde lopen, tot een ander mijn paal eens wilde voelen en ook nog wilde proeven. heb dat lekker toegelaten en over me heen laten komen. Op verzoek een heerlijk mond orgasme gekregen spoot mijn zaad lekker diep in zijn keelgat, beiden hebben we daar heerlijk van genoten.
Zo dat was wel een heerlijk onverwacht en ongepland tussendoortje.

3043 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.