Heerlijke date met Mrs.

Geplaatst door: jeanette-van-damme op 14-04-22

Vorige week was het eindelijk weer eens zover! Na al dat toetsenbordgeilen weer een echte date-afspraak als Jenny. 's-Morgens lekker opgetut, keurig als dame correct gekleed; kousen, nieuwe laarzen met naaldhakken, corsetje strak, tieten in, nieuwe blouse keurig dichtgeknoopt zoals het een dame betaamt, mooi leren jack - en uurtje naar motel in zuiden des lands gereden waar ik een afspraak had met mijn Meesteres. Het motel wordt momenteel verbouwd, dus min of meer schaamteloos langs paar bouwvakkers getrippeld, heerlijk die blikken in je rug en dat onderlinge gemompel zodra je langs bent gekomen. Enfin, kamer binnen en make-up nog beetje bijgewerkt. Meesteres maakte paar fotootjes met en vervolgens met steeds minder kleding. 


Daarna aan de slag, eerst de Mrs. heerlijk lang gepijpt terwijl zij mij filmde. Ik mocht ook haar ballen en kutje likken. 7e Hemel!! Wat voelde ik me sletterig. Vervolgens heeft de Mrs. mij met tussenpozen langdurig (echt urenlang) geneukt, op zijn hondjes, op mijn rug, plat op mijn buik en heerlijk paardje gereden (dat vind ik zelf het lekkerste), heerlijk haar grote zaadstaaf in en uit laten glijden in mijn eigen ritme, m'n kutje heerlijk heen en weer draaiend, mmmmm..... Tussendoor heeft ze me met haar slanke vuist ook nog even gefist. Dat is altijd weer even zweten - maar ze vertelde me dat ze er tot  halverwege onderarm in zat. De beweging naar buiten - het terugtrekken is voor mij het lekkerste. Ik moet nog veel extra ervaring opdoen als fistslet, dat is duidelijk.... Ook heeft Mrs. mijn tepels goed onder handen genomen met haar scherpe nagels!! 

Samengevat, we hebben op die dagkamer heerlijk 4 uur lang kunnen spelen en ik kan er weer even (nou ja...) tegen. Na afloop make-up bijgewerkt en en-femme naar Amsterdam, waar we lekker uit eten zijn geweest! Ook dat doe ik met steeds meer vertrouwen, gewoon als (forsgebouwde) Jenny schaamteloos door de stad banjeren. Een geslaagde dag! Mijn tepels en kut hebben nog een dag nagegeloeid.

XXXX Jenny/Jeanette

2170 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.