Dille en kamille

Geplaatst door: rieneke op 15-04-22

In de beschutte kruidentuin van het park vouwt hij zijn krant open en ziet dan dat hij nog zachtroze nagellak op heeft. Oei, niet schoon maar ach en begint te lezen. Nog de voorpagina lezend komen een paar duidelijk tikkende pumps naderbij. Een charmant geklede vrouw loopt de tuin in. Ze draagt een zwierige dunne witte rok tot net op de knie en een pastelkleurige dunne glanzende blouse. Ze is mooi opgemaakt en het lange haar golft om haar gezicht.


Ze groet vriendelijk en loopt voorbij, daarbij vallen de fijne naden van haar kousen hem op. Zijn hart maakt een sprongetje. Ze draait om en vraagt of ze naast hem mag komen zitten. Natuurlijk mag dat. Wat is het warm hè?, zegt ze. Komt u hier ook vaak? Ja, best vaak ja. Hij kijkt nog eens, hij in zijn short en mouwloze shirt naast haar, elegant en beeldschoon. Ik vind het hier zo fijn, met al die kleuren en geuren. Hij kan niet anders dan dit van harte beamen.

Ze staat op en loopt naar een bloemenperk. Glimlachend bekijkt hij haar. Heerlijk, die benen. Hij bladert wat verder. Als ze zich voorover buigt en naar een plant grijpt kruipt de rok op en ziet hij de boorden van haar kousen. Als ze weer zit reikt ze hem haar hand, hij ruikt kenmerkende geuren van dille en kamille. Oh? U draagt nagellak? Eh, ja, soms wel. Wat leuk, en wat een mooie kleur. Haar nagels zijn mooi donkerrood gelakt. Waarom lakt u ze, vraagt ze. Och, dat hoort bij mijn ritueel, soms wil ik vrouw zijn, zoals u. Ze glimlacht geheimzinnig.

Maar zo mooi als u is word ik niet. Waarom wilt u dat? Tja, vanwege de mooiere kleding, de fijne lingerie en nylons. Opnieuw die geheimzinnige glimlach. Die draagt u? Ja, heel vaak, want dat vind ik fijn. Nou ja, ik kan ook niet zonder. Zo zacht en zo elegant. En sexy ook, zegt hij. Is dat zo? Ja, dat vind ik wel. Zeker als je ze zachtjes aait. Ja, dat herkent ze wel, zeker als een ander dat doet.


Zijn hart bonst in zijn keel, als ze hem vraagt of hij haar nylons wil aaien. Ja, wil hij graag doen. Ze staat op en gaat voor hem staan. Toe maar, gun mij en uw handen dat plezier. Voorzichtig aaien zijn handen haar nylons ter hoogte van haar kuiten en dan steeds wat hoger. Dan zucht ze hoorbaar. Gaat u verder. Dat is niet tegen dovemansoren en aait haar nylons verder tot onder haar rok en voelt hij nu de boorden met de jarretels en dan haar dijen. Gromt ze nu? Ga alstublieft door. Zijn handen gaan omhoog langs de jarretels naar de rand van haar slipje. Ze spreid haar benen, alstublieft niet stoppen. Zijn duimen draaien naar binnen, als ze haar rok wat optrekt voelt hij een harde penis.

Ga door, dit is zo heerlijk. Hij wrijft met zijn duimen over het slipje en de penis springt eruit. Op de kop vormt zich wat vocht. Als had hij dorst, zo likt hij het druppeltje weg. Dan duwt ze haar buik naar voren en glijdt haar penis langs zijn lippen zijn mond in. Langzaam beweegt ze in en uit en zijn tong draait rondjes rond de eikel. Dan gaat ze steeds dieper. Zijn handen liggen op haar billen en zijn wijsvinger drukt hij zachtjes op haar anus, haar mannenkut. Van genot staat ze te trillen op haar benen en na enige tijd ontploft ze en spuit haar sperma in zijn mond, dat hij gulzig doorslikt. Ze slaakt een diepe zucht als ze zich terugtrekt. haar rok weer recht trekt en naast hem plaats neemt. Dat was lekker, zegt ze.


Dank u wel en geeft hem een zoen, waarbij hun tongen elkaar vinden en ze verzinken in een hevige zoen.

Ondertussen zoekt ze naar zijn penis. Ik kan u hier niet zomaar achterlaten en neemt nu zijn penis in haar mond. Maar dan staat ze op, grijpt onder haar rok en trekt haar slipje omlaag. Ze gaat ruggelings voor hem staan en zakt voorzichtig met haar anus over zijn stijve penis en weer is daar die diepe grommende zucht. Behoedzaam beweegt ze op en neer met haar onderlijf, maar die spanning wordt hem al snel te groot en met een paar stoten opwaarts spuit hij zijn sperma diep bij haar naar binnen.

Als het getik van haar pumps zachter wordt is het park op zijn mooist, de zon op zijn heetst en geuren de dille en kamille nog intenser en vervolgt hij zijn krant op pagina 2.

2332 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.