Je hebt van die dagen

Geplaatst door: elly2106 op 17-04-22

Je weet dat het een lange dag gaat worden als je de koffiebeker pakt en bij het weglopen alleen nog het oor in de hand hebt en de beker ligt op de grond. Dus eerst de keukenvloer schoonmaken.
Ik was van plan dat bewuste weekend mijn kinky spullen wat bij te werken. Er zit op pakweg 500 meter van mijn huis een winkel met kinky spullen waar ik nog nooit was geweest. Eerst bij het boodschappen doen een mannenblouse aan, daarna in een damestop. De lingerie heb ik sowieso aan, Voorlopig aangevuld met een chastity case.

Bij de winkel aangekomen naar binnen waar ik prima werd geholpen door de dame. Ik had het probleem dat mijn buttplug er na 5 stappen altijd weer uit viel. Dus met een ander model buttplug en wat smeermiddelen in de tas weer naar huis.
Thuis aangekomen even wat gedaan waarna ik mij geheel in dameskleding hees, waarbij de plug oog getest zou worden. Ik had een kanten top en een gefabriceerde rok. 2 vrolijke lappen stof die ik voor en achter met een riem aan mij vastbond. Je moet wat tenslotte.
Ok, nu de plug. Goed ingesmeerd met glijmiddel en richting de anus. Die was snel gevonden en de plug ging er in, totdat het breedste stuk naar binnen moest. Dit was geen fijne ervaring en ik heb er dus een paar keer over gedaan voordat ik hem er doorheen kon drukken. Maar hij zat.. hij viel er wel steeds uit, maar goed...
Ik had op dat moment geen slipje aan, maar met een plug achter en een kooi voor, wat kan er gebeuren. Nou, daar dacht mijn darmstelsel dus anders over. Na een paar minuten werd er van binnenuit gemeld dat er spul uit moest. En snel! Dus snel naar het toilet, plug er uit gepeuterd en zitten. Dat ging allemaal goed. Na deze klus de plug er weer in, maar nu helemaal tot het nokje. Mijn sluitspier nam de taak over en ik ging aan de gang met mijn normale bezigheden.
Na een kwartiertje begon de plug te muiten. Hij wilde er weer uit. Dus ik duwde hem weer terug op de plek, maar een paar minuten later was het weer zo. Nog een keer terugduwen en zo voort... Na een paar keer ging ik maar weer naar het toilet om de plug goed te zetten. Toen kwam ik er achter waarom de plug er steeds uit ging, er moest nog wat uit! Op het moment dat de plug wat ruimte gaf bleek de gasdruk in mijn darmen inmiddels zo hoog dat in 1 knal (ja echt!!) de boel geleegd werd. Inclusief de plug! Ik heb er een uur over gedaan mijn toilet weer schoon te krijgen. In een kanten top en gespleten rokje...

Nu denk je vast, dat was het. Nee dus...
Zoals zoveel CD's is het heerlijk om even buiten te wandelen. Om nu in mijn buurt te gaan, geen goed idee. Dus met de auto naar het strand. Bovenop een parkeerplaats op een duin de auto neergezet, afgesloten en aan de wandel. Even het strand op. Het was heerlijk, de frisse wind even langs de edele delen laten waaien (ik had inmiddels een jarretel met kousen aan) en jammer dat je dit niet overdag kan doen. Ik liep weer terug richting de parkeerplaats om daar ook nog een rondje over de duinen te maken en even bij een kunstwerk te gaan kijken.
Op het moment dat ik bij het pad naar dat kunstwerk ben komt er een auto aan. Met heel felle lampen. Ik duik in de schaduw van het kunstwerk (denk aan een radarschotel van 5 meter doorsnee) en zie hoe de auto gaat inparkeren achter de mijne. Hij laat zijn licht aan wat dus langs mijn auto de schotel verlicht waar ik achter school. Na iets van 5 minuten ging dit licht uit. Ik durfde nog niet richting de auto te gaan, dus tja, wat doe je dan...
Ik hoopte een klein beetje dat de man ook even bij de radar zou willen kijken. In dat geval zou ik hem een blowjob aanbieden. Maar helaas, hij bleef in de auto.
In mijn handtas had ik een kunstpenis van 15 cm en glijmiddel. Dus als ik mijzelf toch moet vermaken, string uit, dildo tegen het ijzer geplakt en smeermiddel erop. Helaas bleef hij niet op het metaal plakken, dus 1 been hoog gezet en de penis met de hand in en uit geschoven. Was eigenlijk wel lekker, en de spanning van de auto werkte ook erotiserend dus ik heb mij daar heerlijk verwend. Mijn jongeheer had het moeilijk in het kooitje!

Na een tijdje vond ik het wel genoeg, temperatuur was ook maar 5 graden, dus de boel in het gras schoongemaakt en in de tas. Nu nog naar de auto. Geen probleem, gewoon over het pad naar de auto gelopen en er in gaan zitten...
Was een heerlijk avondje..:) Volgende keer iemand erbij zou eventueel leuk zijn...

2434 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.