De wandeling

Geplaatst door: ineke84 op 23-04-22

Het was op een donderdag na het avond eten, dat ik mij bedacht dat ik nog nieuwe nagellak en nog wat andere make up spullen moest aanvullen. Ik was na thuiskomst al volledig casual als Ineke gekleed dus besloot ik om nog even wat inkopen te gaan doen het was immers koop avond, dus pakte ik mijn tas en ging er op uit. Bij het winkel centrum aangekomen merkte ik dat het best druk was oei dacht als ze maar niet raar naar me gaan kijken, het was een stukje lopen naar de winkel waar ik moest zijn en kwam daardoor ook veel mensen tegen en die liepen mij gewoon normaal voorbij dat maakte dat ik rustiger en wat zelfverzekerder werd. In de winkel deed ik mijn inkopen bij de kassa werd ik vriendelijk geholpen en gewoon aangesproken als mevrouw en werd ik gelukkig ook zo behandeld. Buiten de winkel keek op mijn horloge en zag dat het nog vroeg was dus besloot ik nog even te gaan wandelen in de buurt. Tijdens het wandelen vroeg een jongen van een jaar of twaalf mevrouw weet u hoe laat het is daarop gaf ik de jongen antwoord en de jongen zei dank u wel mevrouw dit was voor mij wel een smelt moment en gaf mij een goede boost in het zelfvertrouwen.

 Na nog een stuk gelopen te hebben kwam ik een ouder stel tegen van een jaar of zestig  die mij voor iemand anders aanzagen dus raakten wij aan de praat blijkbaar was de klik zo goed dat de vrouw van het stel zei kom je met ons mee praten we bij ons thuis even verder, zo gezegd zo gedaan bij een keurig net huis aangekomen liepen we naar binnen en ik nam plaats op de bank tot mijn verbazing nam de man naast mij plaats op de bank, de vrouw vroeg wat ik wou drinken en ik zei een kopje thee. Na dat de vrouw thee en koffie had ingeschonken begon de vrouw van het stel het gesprek weer ze vertelde dat zei en haar man vaker had zien lopen en dat haar man mij wel een erg leuke vrouw vond waardoor ik begon te blozen, ik had ze inmiddels wel verteld over mij dat ik nog geen vrouw was. De man zei je ziet er gewoon uit als een vrouw dat het eigenlijks anders is zou ik niet zeggen, waarop de vrouw zei je bent voor ons gewoon Ineke en dus vrouw en we willen graag in contact met je blijven maar we zijn eigenlijk wel op zoek naar iets dus ik vraag belangstellend naar wat als ik vragen mag, de vrouw kijkt haar man aan en die knikt nou zegt de vrouw ik ben niet meer zo sex lustig maar mijn man juist wel dus zoeken wij iemand voor mijn man, en als het aan ons ligt mag jij dat wel zijn hoe vindt je dat, ik begin nog meer te blozen en zeg ik vindt het wel een hele eer maar vraag hoe zien jullie dat. Nou zegt de man als je af en toe is sex met mij wil hebben, waarna de vrouw aanvult en je voor de rest onze pleegdochter wil zijn en we zo ook samen leuke dingen gaan doen en je daarbij dus af en toe is sex hebt met mijn man. Ik antwoord ik vindt jullie een erg leuk stel dus dat is wat mij betreft oke, De vrouw staat op en komt naar mij toe ik sta ook automatisch op, toen de vrouw voor mij stond gaf ze mij een hand en drie dikke zoenen op  de wang en zei welkom dochter Ineke. De man kwam ook naar mij toe en gaf mij een hand en pakte mij daarna vol op de mond, waarop de vrouw zij in mijn oor zei heel goed Ineke verwen mijn man maar even dan ga ik naar de keuken.

 Wou dacht ik wat kan die man heerlijk vrijen, tijdens het zoenen en vrijen gleed ik met mijn hand over zijn broek en voelde een aardige bobbel komen die is voor jou lieverd zij de man.en opende zijn broek dus ging op mijn knieën voor hem zitten  Langzaam dringt zijn dikke pik mijn mond waarna ik hem diep en lekker pijp en doe erg mijn best om hem te laten genieten. Ik pijp en geniet van zijn harde pik in mijn mond en hij geniet er ook van zo te horen hij komt heerlijk klaar in mijn mond en ik slik zijn heerlijke zaad door het was heerlijk schatje zei hij, we zoenden nog even en namen plaats op de bank want de vrouw des huizes was terug met drie glazen met wijn en gaf mij een glas die heb je wel verdient zij ze na wat ik net kon horen heb je mijn man goed verwent en gaf me een knip oog. Het was inmiddels laat geworden en moest dus weer op huis aan, met een nieuwe afspraak op zak vertrok ik

XXX Ineke

2167 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.