Betrapt en gestraft in de Zara!

Geplaatst door: isabella-cd-sissy op 23-04-22

Zo nu en dan ga ik de stad in om te kijken voor nieuwe sexy jurkjes, rokjes en hakjes. Afgelopen donderdag ging ik weer eens naar de Kalverstraat om een leuk nieuw jurkje uit te zoeken. Ik loop dan doodleuk als man door de stad, maar in mijn tas die ik meedraag zitten mijn hakjes en mijn pruik, en onder mijn kleding draag ik sexy lingerie. Gewoon mooie zwarte kanten string en bh en natuurlijk niet te vergeten panty kousen. Na een paar winkels gehad te hebben, liep ik de Zara in. Het was enorme uitverkoop en de rokjes, jurkjes en topjes lagen als een puinhoop op elkaar gestapeld. Ik stond, tussen een aantal vrouwen, als enige man natuurlijk te zoeken naar een sexy jurkje of rokje. Eerlijk gezegd doe ik dit altijd op zo'n zelfverzekerde manier dat niemand mij raar aankijkt. Ze zullen wel denken dat ik iets uitzoek voor mijn vriendin. In de berg stapel kleertjes vind ik 1 strakke zwarte mini dress met glitters, 1 iets wijder rood nachtjurkje met kant, een wit tennisrokje en een zwart doorschijnend topje. Terwijl ik deze vier items bij elkaar verzamel spreekt een lief blond meisje van 21 mij nog aan. Ze vraagt heel lief aan me: moet ik je helpen met iets? Ik kijk haar aan in haar mooie blauwe ogen en denk bij mezelf; schat je moest eens weten wat ik onder mijn kleren aan heb en wat ik zo meteen in de paskamer ga doen, maar ik reageer met een glimlach en zeg ''nee hoor het lukt me wel''. Ze lacht vriendelijk terug en geeft me nog een complimentje. Ze zegt: het meisje voor wie je dit uitzoekt is een lucky girl. Je hebt een mooie smaak :). Op dat moment twijfel ik nog om haar compleet te verbazen door te zeggen: het is voor mezelf, maar dat doe ik niet en bedank haar voor haar complimentje. 

Met de 4 items stap ik op de roltrap omhoog onderweg naar de paskamers. Er staat een kleine rij en ik sluit achteraan en sta precies achter een dame die soortgelijke kleding draagt als ik graag draag. Ze heeft zwarte open hakken met daarin een dunne zwarte 15 denier panty. Ze heeft een leuk rokje en een mooi satijnen blousje aan. Ik voel een harde pik in mijn stringetje aankomen. Ik bekijk haar voetjes en benen even goed en zie dat ze een french pedicure op haar teentjes heeft. Zooo mooi om dat door de panty heen te zien. Op dat moment kan ik maar aan 1 ding denken, ik hoop dat ze zo meteen haar kleding gaat passen en dat ze dan op haar pantyvoetjes de paskamer uitkomt om te kijken naar haar nieuwe kleertjes. Goed we zijn allebei tegelijkertijd aan de beurt en zoeken beide een paskamer uit. Onze wegen scheiden helaas want ik loop linksaf en zij loopt rechtdoor. Ze kijkt nog een keer om en betrapt me naar het staren naar haar pantyvoetjes. Ik kijk op en ik zie dat ze glimlacht en een knipoog geeft. Wow die zag ik niet aankomen, dus ik lach terug met een zwoele blik. 

Eenmaal in mijn paskamer ontdoe ik mij van al mijn mannen kleren, zet ik mijn pruik op en begin ik mijn nieuwe jurkje te passen. Ik schuif mijn pantyvoetjes in mijn hakjes en bekijk mezelf in de spiegel. Hmmm wat ziet dat er geil uit. Ik wil dit jurkje zeker hebben en begin al te fantaseren over de mannen die mij mogen gaan neuken terwijl ik deze outfit voor ze draag. Inmiddels is mijn pik ontzettend hard en stijf geworden. Ik pak mijn telefoon, open Instagram en stuurt een geile selfie naar een paar mannen. ''Damn Isabella, waar ben je? Ik zou jou daar nu willen neuken''. Ik lach in mezelf en stop mijn telefoon weg en op dat moment hoor ik een lieve damesstem tegen mijn pashokje zeggen: ''mop ben jij in dit hokje?'' Op dit moment verstijf ik, omdat ik nu moet terug praten. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet doen en voordat ik het weet gaat mijn gordijn open en hoor ik de vrouw zeggen ''ik kom even bij je kijken''. 

Het is de dame die ik zojuist van top tot teen heb bewonderd. De vrouw waarvan haar pantyvoetjes en haar outfit mij een stijve piemel bezorgde en waarbij ik even een oogcontact momentje had. Ze kijkt me aan met een heel vriendelijk lief gezicht en stopt haar vinger voor haar mond met het ''sssst'' gebaar. Ik sta nu pal voor haar in een intiem pashokje in de Zara in mijn string, bh, mini dress, panty kousen en heels. Op dit moment weet ik dat er geen weg terug meer is en ik besluit om geen scene te schoppen. De dame legt haar hand op mijn arm en zegt: "Vanaf het moment dat je achter me kwam staan in de rij, had ik instant door dat jij een crossdresser bent''. Op dat moment valt er een soort last van mijn schouders af, omdat ze het woord ''crossdresser'' gebruikt, krijg ik het idee dat ze hier bekend mee is en/of affiniteit mee heeft. Dus ik antwoord: ''Hoe had je dat zo snel door dan?''. Ze zegt: Ik zag dat je vier ontzettend sexy items bij je droeg en ik zag de bandjes van je hakjes uit je tas komen. En die hakken heb ik ook. Dus 1 en 1 = 2. Ik kijk haar aan, lach en op dat moment besef ik me dat ik de totale controle van deze situatie aan het verliezen ben. Deze dame heeft alle macht om mij te exposen. 

Vervolgens zegt ze: Ik vond het niet zo netjes eigenlijk dat je zo in het openbaar naar mijn voetjes stond te staren. Mijn reactie is: sorry, maar je draagt zo'n leuke outfit en je hebt zulke mooie pantyvoetjes dat ik het niet kon laten. Op dat moment kijkt ze me aan en zegt even 5 seconden niets. Ik raak nerveus en dan zegt ze streng: Oh is dat zo? Op dat moment voel ik mijn hele lijf shaken en besef ik me dat alle macht bij deze dame is gaan liggen. Ik voel me gelijk submissive en mijn gevoel heeft het goed want dan zegt ze: Ga maar eens even op je knieën dan. Ik ga op mijn knieën en mijn gezichtsveld staart nu naar haar slanke pantybenen. Ze zegt: als jij kunt raden van welk merk mijn panty is, dan bezorg ik je de spannendste 15 minuten van je leven. Als je het verkeerd hebt, trek ik je me de paskamer uit en gaan samen in de spiegel op de gang naar je outfit kijken. Zodat iedereen kan zien dat jij stiekem je alter ego Isabella hebt meegenomen. Door mijn hoofd schieten allerlei merken: h&m, HEMA, calzedonia, kuenert.. maar ik merk aan alles dat deze vrouw klasse uitstraalt en dat ze welgesteld is. Op dat moment gok ik en ik zeg Wolford. Ze kijkt me aan doet het gordijn van de paskamer langzaam opzij en terwijl ik nét iemand voorbij zie lopen die bij ons naar binnen staart en uit schaamte gelijk wegkijkt, doet ze het gordijn weer dicht en zegt ze: ik wist wel dat je het zou weten. Je bent een echte kenner en ik zal je belonen. 

Ik mag gaan zitten op het bankje in de paskamer en de dame staat voor me. Ze zet haar hak tussen mijn benen en commandeert: maak mijn bandjes los. Ik begin haar hakje uit te doen en langzaamaan schuift zij haar prachtige pantyvoetje uit haar hak. Oh mijn god wat heeft deze dame een mooi voetje. Mijn pik wordt meteen weer super hard. Dan zegt ze: pijp mijn hak. Deze vrouw betovert mij met haar uitstraling en als een echt sletje begin ik haar hak te pijpen alsof het echte penis is. Wauw zegt ze: wat kun je dat mooi.. dan zet ze haar andere hak in mijn kruis en zegt: nu deze. Ook hier maak ik de bandjes los en schuift zij weer langzaam haar voetje uit de hak. Ze staat nu tegenover me met haar prachtige, goddelijke pantyvoetjes en mijn pik wordt zo hard, dat hij compleet uit mijn string groeit. Langzaam schuift zij haar pantyvoetje langs mijn been, rustig gaat ze omhoog en geeft ze een klein duwtje met haar voetje op mijn pik. Ik geniet hier zichtbaar van en ze lacht. Op dat moment zegt ze: kus mijn voet. Ik pak haar voetje en breng hem naar mijn gezicht. Ik heb in tijden niet zo'n mooi pantyvoetje gezien en ik begin deze zachtjes te kussen. Zachtjes over haar hiel, zachtjes over haar zool en langzaam over haar teentjes. Ook gebruik ik mijn tong. Langzaam leg ik mijn tong op haar hiel en maak ik in een beweging een lik over haar hele zool en neem ik haar teentjes in mijn mond. Nu zie ik dat zij hier zichtbaar van geniet. Ze sluit haar ogen en kreunt zachtjes. Op dit moment heb ik haar halve pantyvoetje in mijn mond en begin ik langzaam te pijpen. Ik fantaseer dat haar pantyvoetje een lekkere penis is en begin vol overgave te pijpen. Rustig rustig zegt ze.. er komt ook iets teveel speeksel vrij dus ze neemt haar voet terug. Nu brengt ze haar andere voet naar mijn gezicht en zegt: als je me nu rustig likt over mijn zool en zachtjes aan mijn teentjes zuig, misschien kom ik dan wel klaar. Dit laat ik mij geen twee keer zeggen en pak haar pantyvoetje, lik haar zool en begin langzaam aan haar teentjes te zuigen. Haar teentjes passen zo lekker in mijn mond en het voelt heerlijk om te doen. Ik zie dat ze zichzelf begint te masturberen en dat ze haar hand op mijn pantykousen legt. Terwijl ik zachtjes aan haar panty teentjes lik en zuig, begint zij mijn been te aaien. Het tempo waarop ze zich masturbeert gaat steeds hoger. Nu neem ik haar halve voetje weer in mijn mond en op dat moment raak ik een heel gevoelig plekje tussen haar teentjes en haar zool en ik zie dat ze nu extreem geniet. Ze kreunt, ze kreunt en kijkt me aan. Ze geeft een bepaalde blik van: dit is precies de plek die je moet hebben en ik ga nu klaarkomen. Dus ik blijf haar pantyvoetje pijpen en pijpen en ik zie haar gewoon klaarkomen. De extase in haar gezicht is zo intens. Maar ook omdat ze geen geluid kan maken omdat we niet betrapt willen worden, maakt het alleen nog maar geiler. 

Ze trekt haar voetje weer terug en grijpt dan mijn hoofd naar haar toe. Dit is echt een dominante dame. Ik voel me echt een onderdanig sletje naar haar toe en laat het allemaal op me af komen. Ze fluistert in mijn oor: ik wil je bedanken. De intonatie van haar stem geeft aan dat ze nog helemaal niet klaar met mij is. Ze grijpt haar tas, geeft die aan me en zegt; kijk maar eens even wat er in mijn tas zit. Tot mijn verbazing zie ik allerlei kinky sexspeeltjes en waar mijn oog meteen opvalt is de voorbinddildo. Ze kijkt me aan en zegt: volgens mij zit daar wel iets tussen waar jij zin in hebt, of heb ik dat mis? Zonder aarzeling geef ik haar de paarse voorbinddildo van +- 16 cm en tuigje wat erbij zit. De dame (waarvan ik nog niet eens haar naam weet!) laat langzaam haar rokje langs haar benen glijden en stap er over heen. Ik kijk naar beneden en zie nog steeds haar prachtige pantyvoetjes die ik net minutenlang heb zitten pijpen. Ze doet het tuigje om, bevestigt de voorbinddildo en zegt draai maar om lieverd. Dit laat ik me geen twee keer zeggen en ga als doggy op het bankje van de paskamer zitten. Ik hoor een tube glijmiddel opengaan en voel dat ze eerst met haar vinger mijn string opzij doet. Dan begint ze langzaam over mijn kutje te wrijven en te voelen en hop ze steekt er zo haar wijsvinger in. Ik kreun eventjes maar ik geniet intens en weet echt niet wat me nu overkomt. Haar vinger gaat even heen en weer en dan zegt ze: ben je er klaar voor schatje? Ik kijk om, kijk haar met puppy ogen aan en zeg compleet uit automatisme: ja meesteres. Op dat moment tovert ze een glimlach op haar gezicht en knikt haar hoofd en ze zegt: goed zo sletje. Haar dildo raakt nu mijn kut en ik voel dat ze hem er langzaam, met heel veel gevoel, rustig in glijdt. En ohhhhhhhh wat voelt dit goeeeeeed. Ik heb echt moeite met mezelf in te houden en kreun nog eens. Langzaamaan gaat ze dieper, dieper en dieper en dan trekt ze zich weer langzaam terug. Dan begint ze te langzaam te stoten en aan alles voel ik dat de hele 16 cm lul in mijn kutje verdwijnt. Erin, eruit, erin, eruit. Deze dame weet echt precies wat ze doet en ze stoot door. Erin, eruit, erin, eruit. Met mijn pantyvoetjes (want inmiddels zijn mijn hakken uit) wrijf ik tegen haar pantybenen aan en ohhhhh dit voelt zo, zo goed. De zachte nylon stof die over elkaar heen glijdt, zo lekker. De pik blijft er maar in en uit gaan en ik houd het eigenlijk niet meer. Ik word zooo lekker geneukt. De dame pakt me bij mijn middel en begint nu echt hard te stoten. Ze heeft door dat we teveel geluid maken en stopt met dit tempo. Ze gaat weer op een rustig tempo erin, eruit, erin, eruit en ik voel die lekkere dildo steeds glijden door mijn kut. Zoo lekker. Nu pakt ze mijn pantyvoetjes vast, neukt me van achteren en wrijft over mijn zooltjes heen. Ze zegt: dit vind je lekker he? Ik antwoord: jaaa ik weet niet wat me overkomt, u lijkt het helemaal te begrijpen. Ze antwoordt: je mag nu ook wel klaarkomen hoor. Ze stoot door en door en heeft nog steeds mijn pantyvoetjes vast en op dat moment grijp ik naar mijn steenharde stijve lul en op het moment dat mijn hand mijn lul aanraakt en 1x heen en weer schuif, spuit ik het hele witte tennisrokje wat voor me ligt onder met mijn warme witte zaad. Ik zie echt een lading sperma door de paskamer vliegen en er drupt zoveel na uit mijn pik. De dame haalt haar dildo uit mijn kut en zegt: nu moet je dat rokje wel kopen he? Ik moet vreselijk hard giechelen en tegelijkertijd kleedt zij zich weer om. Ze zegt tegen me; laten we samen het pashokje uitlopen. Dan kan niemand je iets maken. We kleden ons weer aan, ik trek al mijn mannen kleren weer aan, stop mijn hakjes en pruik terug in mijn tas en loop samen met deze wereldvrouw de paskamer uit. Er is letterlijk niemand die ons raar aankijkt en op dit moment voel ik me alsof ik de hele wereld aan kan met deze vrouw. Bij de uitgang van de Zara geeft ze me een knuffel en zegt: je hebt het heel goed gedaan, en in mijn oor fluistert ze: ''sletje''. Ik glimlach vol trots en vraag haar wat ze eigenlijk gaat doen. En ze zegt: op naar de volgende klant. 

4148 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.