AAN en UIT

Geplaatst door: tvmathide op 29-04-22

AAN en UIT


UIT De behoefte om te kleden, al die moeite te stoppen in wat? Het evenbeeld van een jezelf, als vrouw? Hoe lang draag je dit al bij je? weet je de eerste keer nog, dat je vaststelde dat… dat je anders was? Waarom schaam je je? Schaamte voor de behoefte?  Dat je af en toe in lingerie vrijt met een man, soms met meerdere mannen tegelijkertijd? Dat je tussen twee vrouwen ligt op en matras en dat je alle drie gepenetreerd wordt en je zucht naar elkaar; ‘ hoe lekker het is’. Dat je dat weghoudt van je normale leven, keurige baan, getrouwd en je leven in het gelid. Je in de lingeriewinkel gewoon je vrouw adviseert en dat de verkoopster onder de indruk is van je kennis en het gemak waarmee je je door zo’n winkel beweegt.  Dat je een UIT knop hebt en weken met andere dingen bezig bent, zeg het normale leven en dan opeens;

AAN. In de mood, damesbladen lezen Je kijkt naar de fav filmpje en voor je het weet loop je alweer in lekker lingerie en kleding, soms in het verborgene, soms over straat of naar een s.e.x. bios. Soms is het verwarrend als je flirt met een man terwijl je als man gekleed bent, maar zo geil als boter. Je hebt je ‘andere’ kleding, je eigen make up, lekker erotisch speelgoed, zoekt met een andere telefoon (fuck phone) online naar een afspraak. Daar sta je dan in het bos, er komt niemand… fake… of op het allerlaatste moment toch dat berichtje dat er iets tussen gekomen is, kan gebeuren, wel balen, al die moeite..

AAN: Je loopt als vrouw langs de DVP en laat je pakken door zo’n vrouw, het is een handeling, het is haar werk, het kost je 100 euro, klaar komen hoeft niet. Je je tut wat samen, gezellig. Ze verteld je dat als je lef hebt achter het raam gaat staan, je zal er goed mee verdienen, ze staat klaar om het gordijn open te schuiven, de schaamte overwint het van de geilheid, dan maar weer die nacht in, als vrouw over straat en word je nagekeken door de mannen op straat, je kijkt niet want je bent alweer op weg naar je ‘normale’ leven.  

UIT: je loopt langs de kramen op de markt, kijk naar de BH maat en of jouw maat er tussen zit, je staat bij de make-up stand en weet niet welke kleur rood lipstick je wil kopen. Kan ik je ergens mee helpen vraagt de verkoopster aardig, je glimlacht en ze kijkt door je heen, ze herkent je vrouwelijkheid en vraagt, is het voor jezelf? Je verschiet een beetje van kleur, glimlacht en knikt. Je besluit ze allebei te nemen en praat even met haar, ze vertelt dat ze vaker mannen ‘zoals jij’ helpt met een keuze maken in make-up. blij met je aankoop en het contact ga je naar huis, je stopt het weg op dat ene plekje en wacht tot het moment komt dat je het kunt gebruiken.

AAN en UIT Het is de dag, je bent AAN, de voorbereidingen gaan goed, je gaat ervoor en zelfs gewoon over straat, schijt aan de wereld, lekker de wind tussen je benen door. Lekker tutten en je hebt zin, dat is wat je wil. Je neemt de tijd in je hotelkamer en stap voor stap tover je jezelf om; van man,  naar man in vrouwenkleding, die vrouwelijkheid uitstraalt en haar best gedaan heeft er zo aantrekkelijk mogelijk uit te zien. Mooie lingerie gekocht en die rode lipstick.. Je stapt in je auto en je vrouw belt; hoe het gaat en of je dag fijn was. Van AAN ga je naar UIT. Je kletst gezellig en voelt je lullig, want als ze je zo zou zien, wat zoek je nu eigenlijk? Na 40 minuten gezellig kletsen - terwijl je auto rijdt - vertel je dat je een stuk gaat lopen. Ze wenst je veel plezier. Je kijkt jezelf in de autospiegel aan; doet je parfum op en lipstick. Je bent klaar, je gaat, naar die andere wereld. Je staat voor die deur, buiten. Mensen lopen langs je, niemand kijkt naar je, je kijkt naar de deur, je weet wat je daar staat te wachten. Er gaat niemand naar binnen en er komt niemand naar buiten, 5 minuten, 10 minuten, 30 minuten, dan een man die naar buiten komt. Je zoekt geen oogcontact, je kijkt en draait je om, je bent er helemaal klaar voor, maar de geilheid is weg, je staat op UIT.

Aan en uit; de mengeling van behoefte, je behoefte aan overgave, aan gezien worden, bemind worden, te plezieren, bestraft te worden; genomen worden, de schaamte en het genot, dan weer UIT en dan weer AAN, het golft op en neer.

Benieuwd hoe het voor jou is… ik zie je berichtje graag verschijnen…

Liefs, Mathilde 

1835 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.