Vakantie

Geplaatst door: sletjelianne op 04-05-22

Ik loop al een aantal dagen over het resort heen als man. Maar steeds vinden onze ogen elkaar en lijkt het alsof je mij kan doorgronden. We hebben nog geen een keer gesproken, maar het voelt alsof je mijn geheimen weet.

Je bent een mooie vrouw, van ik schat zo’n 35jaar, lang haar en een heerlijk figuur.

Dan op een avond… er is een feest, ik had je nog niet gezien, ik wilde naar de bar lopen maar ineens stond je recht voor me, je leunt naar me toe en vraagt zacht in mijn oor: Waarom kijk je mij steeds aan?

Shit denk ik… wat moet ik zeggen… ze ziet mij een beetje verstijven en blozen, ik zeg haar dat ze er prachtig uitziet maar dat het voelt alsof ze mijn sexy geheimen kent..

Ze begint te lachen, knijpt me in mijn kont en fluistert: Maar schat, denk je dat ik de enige ben die het ziet en doorheeft?

Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik lach het weg, ik probeer wat uit te stamelen maar er komt geen zinnig woord uit.

Ze vraagt wat ik mee heb, en of ik dat wil pakken en mij over 5min bij kamer 2204 wil melden.

Ik doe het, de opwinding, mijn gewilligheid, alles in mij maakt het dat ik mij op dit moment geweldig voel en doe wat deze wildvreemde vrouw mij zojuist heeft opgedragen.

Ik heb niet veel mee, maar heb kousen, een pruik, een jurkje, en een buttplug mee.

Ik pak de spullen in, kijk nog eens in de spiegel, en vertrek snel naar kamer 2204.

Shit! Ik weet niet waar het is… ik ga hard opzoek en durf ook niet op de klok te kijken, na een tijdje zoeken bleek dat ik er al voorbij was gelopen. Eenmaal aangekomen klop ik op de deur, spullen in mijn tasje en wacht rustig af.

Seconden lijken eeuwen te duren, mijn clit staat stijf van de gewilligheid en spanning tegelijk.


Het duurt maar, en duurt maar. 

Dan hoor ik het slotje van de deur afgaan. Een man doet open. Ik schrik… ik zeg dat ik per ongeluk bij de verkeerde kamer heb aangeklopt. De man begint te lachen en kijkt langs mij heen…

De kamer achter mij blijkt ook open te zijn gegaan en daar staat de vrouw in de deuropening te lachen. Je bent hier goed hoor. Dit wil je toch? Zegt ze.

Ik weet niet waar ik moet kijken, wat ik moet zeggen, maar ik loop de kamer van de man in en zie er nog een man op het balkon zitten. De vrouw loopt achter mij aan, doet de deur dicht, slotje erop, duwt mij op mijn knieën en vraagt of ik dit wil, of dat ik wil gaan?

Ik kijk haar vanaf mijn knieën aan, en vertel haar: Dit wil ik! Overtuigend verlaten de woorden mijn mond.

Ik wordt omhoog geholpen, uitgekleed, jurkje aan, pruik op, geboeid… he wat gebeurt er nou denk ik… ik krijg een ballgag in en het enige wat ik mag doen is kreunen zegt ze, en hij gaat er pas uit als er wat anders in gaat lacht ze.

Ik voel mij vernederd, maar o zo gewillig.

Ik wordt over het bed geduwd, geblinddoekt ook nog eens en voel wat nats over mijn sterretje glijden. Direct volgt er een harde kreun van mij… de plug wordt erin geduwd! Au! Maar wat voelt het lekker!

Ik wordt overeind geholpen, zittend op bed gezet met de plug nog altijd in. De gag mag uit, ik zie niets maar voel een warme eikel tegen mijn lippen. Ik voel een hand op mijn hoofd en die duwt mijn lippen over de eikel heen. Wow… wat een dikke eikel is dit denk ik, terwijl ik mijn lippen om de eikel sluit en mijn hoofd op en neer wordt geduwd. Van langzaam met lange halen naar steeds sneller. De man zegt dat dit een goed pijphoertje is en ik voel mij opgelucht. Op dat moment wordt ik omhoog getrokken en in de doggy stand gezet. Ik hoor de schuifdeur van het balkon opengaan en het klinkt alsof de man van het balkon zich erbij gaat mengen. 

Ik voel dat hij voor mij op bed klimt en beveelt mij nu hem te zuigen. Mijn kontje wordt gespankt en de plug floept eruit.


Ik krijg 10 harde strafklappen en ik voel een enorme eikel tegen mijn sterretje drukken… dit gaat toch nooit passen denk ik… ik voel wat glijmiddel erbij komen en hij drukt hem erin. Ik kreun het uit… maar wat voelt dit lekker zeg! Gelukkig is m’n sterretje al wat open gaan staan door de plug en helpt de glijmiddel mee. Maar wat voelt het heerlijk om in beide gaatjes gevuld te worden en een vrouw die lachend toekijkt.

Dit is waar ik van droomde al die tijd, en de werkelijkheid is nog mooier dan ik had durven dromen.

Ik voel hoe hij z’n paal met diepe halen in mij beukt, en in m’n mondje proef ik de andere heerlijke paal.

Na een tijdje wisselen ze om en gaat het tempo omhoog.

Ik wordt echt suf gebruikt… en ik geniet ervan!

Met m’n tong bewerk ik die dikke eikel en ik voel hem opzwellen… grote dikke klodders sperma worden er in mijn keeltje gespoten en ik slik het braaf…

Dan wisselt de ander ook weer naar mijn mondje en krijg ik ook dat door mijn keeltje heen. Wauw!

De mannen vertrekken uit de kamer met een klap op mijn reet, en zeggen bedankt slet.

Ik wil mijzelf weer omhoog helpen en de dame zegt hoho… ik moet nog…

Ze duwt m’n kop naar beneden, doet haar rokje omhoog en berijd m’n gezicht met haar blote poes… tering wat nat!

Ze gaat door tot ze schokt en ze squirt me volledig onder…

Ze knikt braaf naar mij, en vraagt wanneer mijn laatste dag is… OMG wat een ervaring.


Helaas niet echt gebeurd, maar laat gerust wat achter, en neem een kijkje op mijn profiel… berichtje mag altijd! Xxx Lianne 

3079 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.