Date met Debbie

Geplaatst door: petravo op 06-05-22

Dit verhaal is waargebeurd en speelde net voor de Corona, ergens in de zomer van 2019.

Ik had al eens een kennismakingsdate met Debbie, (zie profiel Debbieneedmore) gehad maar ik wil het eigenlijk hebben over de 2e ontmoeting die ik met haar had waarbij ik zelf als M op bezoek ging en zij compleet als TV was. 
Nadat we een paar berichtjes over en weer hadden gestuurd meldde ze me dat ze botergeil was en heel graag nu leeggezogen wilde worden. Dat liet ik me geen 2e keer zeggen en beloofde direct bij haar langs te gaan. Ze woont vlak bij dus dat was zo gedaan.
Toen ik binnenkwam in haar huis moest ik de deur direct achter haar op slot doen en volgde haar naar de woonkamer. Ze had een bureautje staan en ging er achter zitten, ze had tgirl.nl op de computer staan. 
Ik ging op een stoel die tegen de muur stond naast het bureau zitten, schuin tegenover haar en had goed zicht op haar. Ze was heel lang en mooi opgemaakt en droeg een blonde pruik en een zomerjurkje en laarzen. Heerlijk om te zien.
We praatten even over hoe het met ons ging toen ik haar daarna vroeg wat ik voor haar kon doen.

Ze tapte een paar keer met haar voet op de ruimte vlak voor haar als signaal dat ik daar op de knieen moest en reed haar bureaustoel iets naar achteren. Ze deed haar benen uit elkaar toen ik tussen haar benen plaats nam en ze trok langzaam haar jurkje omhoog tot haar middel.
Ik zag dat ze panties droeg met een gat waaruit haar zak en haar lul half hard door heen kwamen.
Het was een prachtig gezicht. Ze tilde haar benen op de leuningen om mij goed de ruimte te geven.
Ik pakte haar lul vast en masseerde deze en met mijn andere hand streelde ik haar ballen.
Ze begon te kreunen en haar lul richtte zich op, heerlijk dik en hard en best lekker groot.
Ik opende mijn mond en nam haar lul in mijn mond en begon te zuigen en te pijpen, wat een genot was dat.
Ik likte haar ballen en haar schacht, ging met mijn tong naar boven naar haar eikel om deze af te likken.
Ze werd steeds geiler maar wilde het klaarkomen nog even uitstellen. Ik bleef dus lekker lang doorgaan en begon haar onderaan haar lul af te trekken en haar ballen te kneden maar likte en zoog stevig door met lange en diepe halen en liet mijn tong over haar eikel flitsen. Ik probeerde ook zoveel als mogelijk haar kontgaatje te masseren.

Ze hield het op een gegeven moment niet lang meer vol en begon in mijn mond mee te stoten en te grommen. Ze riep dat ze ging komen en ik ging stug door. Ik voelde haar climax en voelde ineens een paar keer dikke stralen sperma tegen mijn gehemelte spuiten terwijl ze het uitgilde.
Ik bleef zuigen en likken en slikte alles gretig door, tot de laatste druppel die ik uit haar lul perste.
Ze zei me daarna dat het heerlijk was en zeker voor herhaling vatbaar was. Daar was ik erg blij om en we namen afscheid. Helaas heeft deze ontmoeting geen vervolg gehad nog…
Maar…ben jij een mooie TV en je woont in de buurt en wil dit ook meemaken, stuur me dan een berichtje! Wie weet spreken wij dan ook af?
Xx pat.

2824 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.