De Voorbereiding

Geplaatst door: classic-lady op 08-05-22

Karin draait handig de grote auto de oprit in en parkeert hem voor de garage. De terugreis is gelukkig ook goed verlopen ondanks dat ik wat onderzoekende blikken kreeg toegeworpen in de trein. Het was een stuk drukker dan op de heenweg, maar ik ben inmiddels aardig gewend aan mijn huidige pakje en het gedrag van Karin heeft me blijkbaar zelfvertrouwen gegeven. In de auto ben ik wat tot rust gekomen en ik geniet volop van het Carla zijn, het voelt gewoon heerlijk en de hand van Karin, die de gehele rit op mijn dij heeft gerust, voelt al heerlijk vertrouwd aan.

‘Uitstappen, Carla, we zijn er,’ hoor ik Karin ver weg zeggen. Ik draai mijn hoofd in haar richting en knik dromerig.

‘Vergeet je onze aankopen niet,’ vervolgt Karin, ’dan open ik alvast de deur.’ 

Ik pak de drie tassen van de achterbank en volg Karin naar binnen. Ze loopt gelijk door naar de gezellige woonkamer en ploft gelijk op de bank.

‘Zo, even bijkomen van deze middag, meisje,’ zegt ze,’ zet de tassen maar even in de hoek en hang onze jassen op.’

Ik pak haar jas op, die ze demonstratief op de grond heeft gegooid en hang hem netjes op een hangertje aan de kapstok. Ik knop mijn eigen mantel los en hang hem ook netjes op de kapstok. Door de openstaande deur hoor ik Karin zeggen dat ik gelijk maar even een glas wijn en een glas water moet gaan halen, ik kan alles vinden in de keuken.

Na wat gerommel en gezoek naar glazen keer ik terug in de woonkamer.

‘Zo dat mocht even duren, Carla,’ klinkt het hooghartig, ’ik hoop dat het de volgende keer wat sneller gaat.’

‘Ja, Mevrouw, maar ik moest eerst even uitzoeken waar alles stond,’weet ik uit te brengen.

‘Dat tegenspreken kan je beter afleren, daar is Erik helemaal niet van gediend en ik ook niet, ’zegt ze terwijl ze me doordringend aankijkt.

Ik knik wat beduusd en reik haar het glas wijn aan, ’alstublieft, Mevrouw.’

Ik heb zo’n vermoeden dat het water voor mij is en aan het goedkeurende knikje van Karin meen ik op te maken dat het inderdaad het geval is. Door de spanning merk ik dat behoorlijk dorst heb gekregen en ik drink het glas in een keer leeg. Ik durf eigenlijk niet te gaan zitten, ondanks dat mijn hakken nu wel behoorlijk vermoeiend beginnen te worden.

‘Moe, schatje,?’ vraagt Karin

‘Ja, Mevrouw, ik denk van de spanning en mijn hakken gaan ook behoorlijk zeer doen.’

‘Hmmmm, ja dat is logisch maar je zal daar toch aan moeten wennen, zonder hakken willen we je niet zien, dat weet je.’

‘Nee, Mevrouw, dat begrijp ik.

‘Goed, Carla, trek even mijn laarzen uit en dan kan je op je kont gaan zitten,’ zegt Karin, ‘je hebt nog een lange avond voor de boeg en ik wil nu ook weer niet dat je te vroeg vermoeid raakt.’

Ze leunt achterover in de bank en steekt een van haar lange, slanke benen omhoog. Ik ondersteun hem bij de hiel en rits hem open, langzaam trek ik hem uit, rits de laars dicht en zet hem naast de bank. De andere laars volgt al gauw en ik krijg van Karin de opdracht om haar voeten te masseren. Ik ga op mijn knieën voor haar op de grond zitten en zet de voet in mijn schoot. Voorzichtig masseer ik haar voet door de kous heen en ik zie Karin genietend achterover leunen, blijkbaar bevalt haar dit. Na enige tijd is haar andere voet aan de beurt en ook deze masseer ik langzaam.

‘Hmmmm, dat voelt heerlijk aan, sletje, hoor ik Karin zeggen, maar denk erom dat de laarzen ook nog schoongemaakt moeten worden.’

‘Ja, Mevrouw, uiteraard, heeft u daar speciale spullen voor.?’

‘Nee, meisje, maar jij wel,’ brengt ze bedachtzaam uit.

Ik kijk haar vragend aan, ik heb geen flauw idee wat ze bedoelt.

‘Je tong natuurlijk, zegt ze gebiedend, ‘ik wil dat je ze mooi schoonlikt.’

Ik, ik weet niet of ik zover wil gaan, het is wel droog geweest en we hebben een groot gedeelte in de auto doorgebracht, maar ik ben toch wat terughoudend. Karin neemt een slok van haar wijn, terwijl ze me onderzoekend aankijkt. Ik laat mijn hoofd hangen en weet niet goed wat ik zal doen. Ik voel de spanning in mijn klit toenemen, blijkbaar geeft mijn lichaam al het antwoord. Langzaam pak ik een van de laarzen op en laat mijn tong langs de leren schacht glijden. Het zachte leer voelt wel lekker aan en ze ruiken licht naar Karin d’r parfum. Langzaam lik ik de gehele schat schoon.

‘Denk je ook om de hak en de neus,’ hoor ik Karin hees zeggen.

Ik knik en richt mijn hoofd op. Karin zit belangstellend te kijken en ik kijk haar recht aan.

‘Ja, Mevrouw,’ en ik blijf haar aankijken, terwijl ik laars steeds verder lik. Het windt me toch vreselijk op en ik lik de gehele neus schoon en laat uiteindelijk mijn lippen over de hak glijden. Langzaam maak ik pijpbewegingen over de hak heen, ik voel mijn klit steeds harder worden. Vol overgave lik ik inmiddels de gehele hak en hij glimt helemaal van mijn speeksel.

‘Carla, vergeet je de andere niet,’ hoor ik Karin zeggen, ’deze kan nu wel, denk je niet.?’

Ik knik wat verlegen, ik heb me helemaal laten gaan, ik zet de ene laars onder de tafel en pak de ander laars op. Dit keer is mijn schroom helemaal van me af gevallen en ik begin hem langzaam schoon te likken. Terwijl ik bezig ben met de laars, zie ik dat Carla gaat verzitten en dat ze langzaam haar rok omhoog schuift. Haar rechterhand glijdt tussen haar benen en ik zie dat ze zichzelf streelt, ze blijft me indringend aankijken terwijl ik langzaam aan de laars blijf likken.

‘Heel goed, sletje, zegt ze zachtjes, ‘ik wist wel dat je het kon.’

‘Ja Mevrouw, dank u dat u me heeft overtuigd,’ antwoord ik verlegen. Ik weet niet wat mezelf gebeurt, maar ik geniet met volle teugen.

‘Leg die laars weg, die is nu wel schoon genoeg, dacht je niet,’ zegt ze en kom hier, maar blijf op je knietjes.’

Ik schuif de laars onder tafel naast de andere en schuif voorzichtig naar de bank toe. Ondertussen staat Karin helemaal op en ritst haar rok open en stapt eruit, behalve haar kousen en haar witte coltrui is ze nu helemaal naakt. Ze gaat langzaam op de rand van de bank zitten met haar benen wijd, ik kijk genietend naar het dunne streepje haar boven haar kutje en de glinsterende lippen.

‘Kijk, Carla, ‘ zegt ze zachtjes,’ hier is het ook nog helemaal nat en dat moet ook nog schoon voor vanavond.’

Langzaam schuif ik op mijn knieën naar voren, Karin haar handen steunen op haar knieën en ze houdt haar benen uitnodigend wijd open. Ik leun wat naar voren en ruik dezelfde bedwelmende geur als toen ze haar slipje onder mijn neus hield in de taxi.

De geur maakt me helemaal gek van verlangen en met mijn tong geef ik een lange haal over haar natte, gladde lippen. Ik voel haar trillen en hoor haar zacht kreunen.

‘Kalm aan, hoertje,’ brengt ze hees uit,‘ ik wil ervan genieten.’

Ik voel haar hand op mijn hoofd en ze duwt me dichter tegen haar heerlijke, natte kut. De smaak van haar lippen is zalig en langzaam duw ik mijn tong dieper in haar natte spleet. Mijn tong glijdt in en uit en ik bijt zachtjes in haar klit, zuig hem wat naar binnen en voel aan het trillen van haar benen aan weerszijden van mijn hoofd dat het haar bevalt. Mijn rechterhand laat ik langzaam over haar been omhoog glijden en via haar dij wil ik mijn vinger naar binnen schuiven. Onmiddellijk volgt een corrigerende tik op mijn hoofd.

‘Alleen je tong, Carla, voor de rest heb ik je geen toestemming gegeven, duidelijk?’

Ik haal mijn hoofd wat naar achteren, kijk haar aan en knik instemmend. Onmiddellijk drukt ze mijn hoofd weer tussen haar benen. Vol overgave lik ik haar schoon en zuig beurtelings aan haar klit, ik voel haar dijbenen steeds harder trillen en ik hoor haar zachtjes kreunen. Opeens voel ik haar verkrampen en ze duwt mijn hoofd met beide handen hard op haar kruis. Ik blijf haar zo goed als ik kan likken maar kom haast in ademnood. Ik voel haar onder me schokken en besef dat ze al komt. Plotseling duwt ze mijn hoofd weg van haar kutje en sist me toe dat ik haar met rust moet laten. Beduusd trek ik mijn hoofd terug en ga netjes rechtop op mijn knieen zitten, mijn handen netjes in mijn schoot. Ik voel haar vocht op mijn lippen, om mijn mond en zelf op mijn neus. Carla ligt achterover op de bank en ik zie haar nog na trillen, haar rechterhand schuift over haar kutje en masseert hem zachtjes. Ze is me volkomen vergeten volgens mij. Nadat ik enige minuten afwachtend rechtop heb gezeten, richt ze zich weer op en kijkt me recht aan.

‘Dat was heerlijk, lieverd,’ zegt ze ‘ik had niet verwacht dat ik zo snel en heftig zou komen.’

‘Nee, Mevrouw, ik ook niet.’

Karin staat langzaam van de bank op, zonder zich een moment te schamen voor haar naaktheid. Ik zie haar kruis nog glimmen van mijn speeksel.

‘Blijf zitten, sletje,’ zegt ze ‘precies in deze houding, ik ben zo terug’

Ik knik en laat mijn hoofd zakken, ondertussen schuif ik mijn benen wat rechter onder mijn billen. Mijn hakken doen nu serieus zeer, maar ik durf ze niet zonder duidelijke opdracht uit te trekken. Zo op mijn knieën gezeten, mijn kontje op mijn kuiten en met mijn rug recht, zodat mijn borsten fier vooruit staan in de blouse, hoor ik Karin wat rommelen in de gang. Ik voel nog even snel aan de halsband om mijn nek en kan een gevoel van genot niet onderdrukken. Eindelijk lijken mijn stoutste dromen werkelijkheid te worden. Ik hoor dat Karin de kamer weer inkomt en ik richt mijn hoofd op om haar aan te kijken, ze heeft een makkelijke, zwarte, fluwelen, harembroek aangetrokken en loopt op blote voeten.

‘Zo Carla, we mogen nu wel opschieten, want ik wil je nog voorbereiden op de komst van Erik en ik moet ook nog wat aan het eten doen,’ zegt ze terwijl ze met haar linkerhand over mijn hoofd strijkt. In haar rechterhand houdt ze een lange, leren, riem vast die ze met een snelle beweging aan mijn halsband klikt.

‘Dus overeind maar, sletje,’ zegt Karin terwijl ze me aan de riem omhoog trekt.

Na enige tijd in deze positie gezeten te hebben, heb ik wat moeite om op mijn hakken te staan en ik wankel wat. Onmiddellijk slaat Karin me stevig op mijn billen,

‘Kom op, Carla, niet zo trutten, je moet nog een hele avond doorbrengen op die hakken, tenslotte wil jij het huisshoertje uithangen, nietwaar?’ snauwt ze me toe.

‘Ja Mevrouw, neem me niet kwalijk, ik was wat stijf van het zitten.’

Karin knikt en trekt me aan de riem achter haar aan, opnieuw gaan we de trap op en lopen we naar de speciale speelkamer die ik al eerder op de dag heb gezien.

‘Ga maar even voor de tafel staan en trek je bovenkleding uit, schatje,’ zegt ze terwijl ze ondertussen de riem los klikt.

Ik knik en maak de rok van achteren los en stap eruit, voorzichtig leg ik hem op een van de leren fauteuils, mijn blouse knoop ik langzaam open en deze leg ik bovenop de rok.

Gekleed in het paarse, satijnen, korset waarin mijn stevige borsten uitdagend in naar voren steken, neem ik een afwachtende houding aan. Karin kijkt me onderzoekend aan en lijkt wat te piekeren.

‘Hmm ik sta even te bedenken hoe Erik je het liefste zal zien, zo voor de eerste keer,’ hoor ik haar zeggen.

‘Ja, waarschijnlijk als een stil, bescheiden, dienstmeisje met grote mogelijkheden,’ zegt ze nadenkend, terwijl ze op me afloopt.

Ze glijdt met haar handen door mijn haar en maakt de drukknoopjes van de pruik los, langzaam trekt ze hem van mijn hoofd.

‘Hi, hi,’ lacht ze stilletjes,’ je bent gewoon een kerel die het sletje uit wil hangen, nietwaar?’

Vernederd kijk ik haar niet begrijpend aan, ‘Ja maar dat wilden jullie toch?’ breng ik aarzelend uit.

‘Stil maar hoor, schatje,’ fluistert ze, terwijl ze hard in mijn klit knijpt, ‘ik heb het gevoel dat het een succes gaat worden.’

Opgelucht ontspan ik weer, terwijl ik mijn klit voel groeien. Karin drukt een kus op mijn wangen en doet een paar stappen naar achteren.

‘Trek ook die rubberen slip van je maar even uit, voordat Erik je ziet, wil ik zeker weten of alles er goed uit ziet,’ zegt ze.

Langzaam stroop ik de strakke, rubberen slip van mijn middel af. Ik moet hem even tussen mijn billen uithalen maar zodra ik hem over mijn benen naar beneden schuif, schiet mijn harde klit fier naar voren. Ik zie dat hij glimt van het vocht terwijl ik voorzichtig, balancerend op mijn hoge hakken, uit de slip stap.

‘Rechtop staan, sletje en presenteer jezelf fatsoenlijk aan je Mevrouw,’ hoor ik Karin zachtjes zeggen.

Alleen nog maar gekleed in het korset, kousen, hakken en zonder pruik ga ik rechtop staan. Mijn harde, natte klit steekt recht naar voren en het valt me op dat Karin er, gelukkig, belangstellend naar kijkt.

‘Draai je om en loop wat door de kamer, zodat ik je van alle kanten goed kan bekijken, Carla,’ voegt ze me toe.

Ik loop langzaam door de kamer en draai wat rond, mijn klit deint wat op en neer en het voelt vreemd om zo bekeken te worden.

Achter me hoor ik, ’stop maar, ik heb genoeg gezien, op wat puntjes na zie je er prima uit, Carla.’

‘Dank u, Mevrouw,’ breng ik opgelucht uit.

‘Goed, dat kleine driehoekje boven je klit ben ik niet helemaal kapot van, maar voorlopig mag dat blijven zitten,’ zegt ze, ’Erik vindt het misschien wel wat.’

‘Laat me even je andere pruiken zien, Carla,’ zegt Karin terwijl ze plaatsneemt in een van de fauteuils.

Ik opende mijn meegebrachte tas, die we na het winkeluitje gelijk hadden meegenomen, en laat haar mijn twee andere pruiken zien. De ene is een enorme grote, blonde waterval van krullen, schouderlang en de andere een lang, donkerrood, sluik model wat haast op mijn billen komt.

Karin knikt bedachtzaam en zegt dan, ’voor vanavond de blonde maar, schatje, volgens mij staat die je heerlijk en heb ik die wel eens op foto’s van je gezien.’

‘Ja dat klopt, Mevrouw, op meerdere foto’s, ook de naaktfoto’s die u heeft, ‘beaam ik.

Ze glimlacht, ‘ja dat dacht ik al, Carla, die dus voor vanavond.’

Ze staat op en pakt me bij de hand, ze opent de deur en we lopen over de overloop naar een tegenoverliggende deur. Karin gaat me voor en ik sta ineens midden in een verschrikkelijk, luxe, badkamer. Ik kijk gauw rond en ontwaar een ruime, aparte douche, een stoomcabine, volgens mij een sauna, maar het meest opvallende is de grote, spiegelwand tegenover de deur, waarin ik mezelf nu weerspiegeld zie. Mijn hakken klikken op de zwart-witte tegels en ik hoor Karin vragen of het me bevalt,

‘Fantastisch, Mevrouw, echt een schitterende badkamer, ‘weet ik uit te brengen, terwijl ik met een schuin oog naar mezelf in de spiegel kijk.

‘Ja, wij zijn er ook erg blij mee, het is pas een paar maanden geleden helemaal af gekomen, maar we genieten er nog elke dag van, ‘zegt Karin.

Ze trekt me mee naar een enorme badmeubel, waarin twee wastafels zijn verwerkt en opent een bovenkast. Ze haalt een goudkleurig, soort kromme huls te voorschijn waaraan ik een slotje zie bengelen. Vragend kijk ik haar aan en ze glimlacht raadselachtig, terwijl ze het op een van de wastafels legt.

‘Ja sletje,’ zegt ze, ’je dacht toch zeker niet dat we je heel de avond met die natte klit van je bij het diner lieten zwaaien”.

Ik knik bedachtzaam en heb geen idee wat ze bedoelt. Ineens begrijp ik wat het is, ik heb zoiets wel eens op het internet gezien, een kuisheidsgordel voor mannen. Karin haalt een sleuteltje uit de kast en verwijderd het slotje onder aan de balzak, ze kan nu de kromme huls met de verdikking aan het einde, loshalen van de ronde balzak. Met een helft in iedere hand kijkt ze me dwingend aan.

‘Dat gaat niet passen, Carla,’ zegt ze, terwijl ze naar mijn harde klit kijkt.

Ik knik maar weet ook niet wat ik er aan moet doen, ik ben zo vreselijk opgewonden door de hele dag, dat ik verwacht nooit meer slap te worden.

‘Nee, Mevrouw, ik vrees van niet,’ breng ik stamelend uit.

Karin ligt beide helften van de kuisheidsgordel op de wastafel en verdwijnt, nieuwsgierig hoor ik haar de trap aflopen en even later keert ze terug met een grote bak ijsblokjes.

‘Kom maar hier, sletje,’ zegt ze, ’dit zal je waarschijnlijk wel van je zwelling afhelpen.’

Ik loop naar haar toe en terwijl ze me ruw bij mijn klit pakt drukt ze een handvol ijsblokjes tegen mijn ballen. Ik schrik van het ijskoude gevoel en zie mijn klit plotseling verslapen. Karin drukt nog even door en behandeld mijn hele kruis met het ijs, het resultaat is dat mijn hele klit ineen schrompelt. Glimlachend gooit ze de rest terug in de bak, ‘ja dat werkt altijd,’ zegt ze. Ze pakt de goudkleurige balzak op en schuift die over mijn slappe klit, ze duwt mijn twee ballen erin en drukt hem tegen mijn onderlichaam aan. Het voelt strak aan, maar het past, daarna schuift ze het kromme, goudkleurige hulsje van ongeveer 10 cm over mijn klit. De beide helften komen tegen elkaar aan en ze doet de sluiting dicht, waarnaar ze het slotje door de ogen van de sluiting haalt. Ze rommelt nog wat en stapt dan een paar stappen achteruit

‘Hmmm, dat ziet er niet onaardig uit,’ zegt ze, meer in zichzelf dan tegen mij.

Ik draai naar de spiegelwand toe en bekijk mezelf, tussen de jarretels van het korset prijkt nu een metalen, goudkleurig balzak met een naar beneden gerichte, kromme huls waarvan aan het uiteinde een onmiskenbare gouden eikel zit, waaraan zelfs een klein ringetje zit. Langzaam voel ik mijn klit weer verstijven, maar ik merk dat hij al snel de hele huls vult en een strak, beklemmend gevoel stroomt door mijn onderlichaam. In gedachten hoop ik dat ik dit vol ga houden, maar het slotje onderaan de balzak geeft me geen keus. Karin houdt het sleuteltje voor mijn neus en bevestigd dat aan een kettinkje dat om haar hals verdwijnt, uitdagend zie ik het sleuteltje tussen haar borsten verdwijnen.

‘Zo, dat is in ieder geval netjes opgeborgen,’ zegt ze, terwijl ze het goudkleurige geval met haar hand tegen mijn onderbuik drukt. Het resultaat is dat ik mijn klit nog meer voel groeien in zijn nauwe behuizing en ik een zachte kreun niet kan onderdrukken.

‘Hmmm, bevalt het je, sletje?’ kreunt ze terwijl ze zachtjes aan mijn gouden balzak trekt.

‘Ja, Mevrouw, hoewel het erg strak zit voelt het wel opwindend aan,’ weet ik uit te brengen.

‘Mooi, als je vanavond gehoorzaam bent, mag hij er aan het einde van de avond misschien wel uit.’

Ze geeft een tik op mijn billen en loopt de badkamer uit, vertwijfeld wacht ik op de dingen die komen gaan. Karin is snel weer terug en ik zie dat ze de tassen bij zich heeft met de spullen die we vanmiddag gekocht hebben, evenals mijn blonde pruik.

‘Alsjeblieft, Carla, zet die gauw maar even op,’ zegt ze, terwijl ze me mijn blonde pruik aangeeft. Ik draai me richting de spiegel, haal de drukknopjes aan de achterkant los en druk mijn voorhoofd in de haarband. Terwijl ik de band strak naar achteren trek, druk ik de knopjes vast. Ik schud mijn haren wat los en kijk opgelucht in de spiegel, dit voelt weer heel wat beter aan, de blonde krullen vallen ruim over mijn schouders en het haar heeft overal lekker veel volume. Karin heeft ondertussen de petticoat uitgepakt en geeft die aan mij met de mededeling dat ik die aan moet trekken. Steunend op de wastafelrand, stap ik in de petticoat en trek hem omhoog en wil hem achterop mijn rug vastmaken, Karin is me echter voor, trekt hem nog wat hoger en maakt de drukkertjes vast.

‘Zo, sletje, op deze manier is je gouden apparaatje wat mooier zichtbaar,’ zegt ze genietend. Ik kijk wederom in de spiegel en zie dat, verscholen tussen al het witte kant, net het einde van de gouden eikel met het ringetje zichtbaar is.

‘Ja, Mevrouw, u heeft gelijk,’ fluister ik zachtjes, steeds meer onder de indruk van het geheel.

‘Trek maar even je hakken uit, lieverd, ik zie dat je het moeilijk hebt en de avond is nog veels te jong om nu al vermoeid te raken.’

‘Ja, Mevrouw,’ zeg ik opgelucht, ’dank u.’

Karin knikt minzaam en terwijl ik uit mijn hoge hakken stap, pakt zij ondertussen het nieuwe lakjurkje uit.

‘Kom hier, Carla, dan help ik je even met dit aan te trekken.’

Met pijnlijke kuiten loop ik op haar af, opgelucht dat ik even mijn kuitspieren kan strekken. Ik steek mijn armen door de mouwen en terwijl Karin mijn haar bijeen houdt duw ik mijn hoofd door de halsopening. Ze trekt het jurkje naar beneden, strijkt het glad over mijn middel en knikt goedkeurend.

‘Netjes, dat zal Erik wel bevallen, denk ik, die houdt wel van het huishoudelijk type.’

Ze pakt de andere tas en haalt daar de witte accessoires uit, ze bindt het witte lakschortje om en daarna schuift ze een voor een de lange, witte, handschoenen over mijn handen en armen.

‘Hmmm, prima, nog even het kapje en we zijn een heel eind,’ zegt ze. Ze drukt het witte lakkapje in mijn blonde krullen en zet het vast met wat brede, witte, haarspelden die verdwijnen in mijn haar.

‘Goed, de “finishing touch” nog en dan zijn we klaar.’

Ze loopt wederom naar een van de kastjes en pakt wat make-up spullen. Met een dieprood potlood zet ze mijn lippen wat dikker en helderder aan en vervolgens vult ze deze geduldig op. Een mascaraborsteltje maakt mij wimpers wat duidelijker en vetter en onder mijn ogen zet ze een dun zwart lijntje.

‘Kijk, dat is al wat beter, ‘zegt ze, terwijl ze op mijn spiegelbeeld wijst,’ nu bestaat er geen twijfel over het feit dat je echt een huissletje bent.’

Ik kijk naar mijn spiegelbeeld en zie een blonde, in lak gehulde dienstmeid, compleet met witte handschoenen, kapje, schortje en een gouden glinstering onder haar wijd uitstaande petticoat.

‘Prima, ik denk dat we bijna zo ver zijn,’ zegt Karin en trekt me mee naar de eigenlijke speelkamer, zoals ik hem stiekem noem.

‘Ga zitten, slet en geniet ervan, dit is waarschijnlijk de laatste keer vanavond, ‘brengt ze glimlachend uit. Terwijl ik mijn petticoat omhoog til, zak ik met mijn blote billen op het koude leer. Ik voel me erg vreemd, steeds meer als een bezit, een speelding, maar ook vreselijk gelukkig en opgewonden, terwijl ik Karin met mijn ogen volg. Uit een doos haalt ze het stel laarzen wat ze vanmiddag voor me gekocht heeft en deze houdt ze triomfantelijk omhoog.

‘Wat denk je, snol, ben je gereed voor je eerste paar met 16 centimeter hakken?’ zegt ze, terwijl ze de laarzen voor mijn gezicht houdt.

Eigenlijk denk ik van niet, maar ik durf uiteraard niet te weigeren, ‘Ja, Mevrouw, graag, als u denkt dat ik het aankan,’ hoor ik mezelf zeggen.

Aarzelend steek ik mijn rechterbeen omhoog, Karin pakt mijn hiel beet en schuift de laars eroverheen. Ik pak de schacht van lak beet en trek hem helemaal aan, gelukkig past hij prima en de schacht spant strak om mijn kuiten. Mijn linkerbeen volgt al snel en even later zit ik met mijn benen over elkaar in de stoel.

‘Ze staan je fantastisch, moet ik toegeven, zelfs iets beter dan mij,’ knikt Karin, ‘maar kom nu maar even overeind, meisje.’

Steunend op de leuningen, druk ik mezelf overeind en laat mijn gewicht op de hakken rusten. Mijn kuiten spannen, mijn rug wordt recht en mijn onderbuik drukt zich naar voren. Ik weet niet of ik het lang vol kan houden, maar het voelt vreselijk geil aan en opgewonden laat ik mijn handen over mijn rokje glijden. Ik heb me niet eerder zo vreselijk opgewonden gevoelt en ik voel gewoon dat ik als was in hun handen ben vanavond.

Karin kijkt me vergenoegend aan, ’Je ziet er heerlijk uit, Carla, ik weet zeker dat je Erik zult bevallen.’

Ze loopt de deur uit en keert even later terug met iets wat ik helemaal vergeten was, de rode balknevel. Karin klikt het gedeelte eraf wat over mijn hoofd moet en houdt nu alleen de brede, leren riem over met de rode bal in het midden.

‘Ja, het hele tuigje zal niet zo fraai staan over je haren, dus dat laten we maar achterwege, nietwaar?’ zegt ze. Ik knik beduusd, ik had niet verwacht dat ik gelijk al gekneveld zou worden.

‘Kom op, Carla, doe even je haar omhoog, zodat ik hem achter je hoofd langs kan halen.’

Ik til mijn blonde krullen op en open mijn mond, onmiddellijk drukt Karin de bal naar binnen en haalt de riempjes achter mijn hoofd aan. De knevel drukt stevig naar binnen en ik moet weer denken aan het advies van Ingrid vanmiddag, “ rustig ademhalen, Carla, het went vanzelf.” Karin stapt achteruit en ik krijg te horen dat ik mijn haar los kan laten. Ze drapeert het wat breder over mijn schouders en doet een stap naar achteren.

‘Heerlijk, dat staat erg goed en het voorkomt dat je gelijk de eerste avond je mondje open doen om zinloos te kletsen,’ zegt ze.

Ze draait zich om en haalt een lange lijn met een gouden ketting aan het eind uit de kast. Snel tilt ze mijn petticoat op en haalt het kettinkje door de kleine ring.

‘Zo, Carla,’ fluistert ze met een opgewonden stem,’ nu ben je helemaal van ons, vanavond,’ terwijl ze zachtjes aan de lange lijn trekt.

Ze loopt de deur uit en ik ben wel gedwongen om haar te volgen, op de overloop loopt ze naar de balustrade en slaat de lijn er een paar keer omheen.

‘Op deze manier kan je nergens meer heen, mocht je dat nog willen, lieverd,’ fluistert ze in mijn oor, terwijl ze me op mijn billen tikt.

‘Nu is het tijd dat ik wat lekkers aantrek voor vanavond,’ zegt ze en ik hoor haar weglopen.......

2073 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.