Verandering

Om als Lindsey te zijn vind ik toch ook wel lekker eigenlijk, gewoon lekker geil sletterig te zijn en me lekker hoerig te voelen..
Maar dat is wel altijd met  drugs erbij en dat is moeilijk te combineren met het normale leven zeg maar.. sowieso om als Lindsey te zijn is lastig zit altijd met je buren, moet allemaal maar stiekem snap je is soms erg vervelend.. vroeger vond ik dat juist spannend, en was ik best onvoorzichtig, en deed ik er ook wat meer mee, ging naar parenclubs of naakt recreëren naar sexbios of saunas toe..

Of naar shemale hoertjes toe en dan lingerie en netpenty aan onder me joggingbroek, sletterig topje aan helemaal glad geschoren en dan was de spanning echt fucking hoog als ik dan bij de rooie binnen zat met een lekkere grote shemale met een geile grote ronde kont en een 23x6cm, omringd door grootste dildo's die je kan bedenken.. swepen latex kleding laarzen en alles wat maar kinky is, en na een babbeltje kleed ik me langzaam uit en vol verbazing ziet ze wat ik onder me kleding aan heb.. en gelijk veranderd de stemming en wordt ze daar fucking geil door, en weten we allebei wat er gaat gebeuren.. ik ben het stoute sletje en zij vind dat maar al te lekker

2640 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.