Kunstenaar

Geplaatst door: rieneke op 16-05-22

Gewapend met notitieblok en camera ging verslaggever naar het opgegeven adres. Echtgenote van kunstenaar opende vrolijk de deur en vroeg hem binnen. Op de redactie vertelde ze hem eerder dat kunstenaar graag over zijn creaties wilde praten, onderwijl steels glimlachend. Hij was dus heel benieuwd. Kunstenaar begroette hem en vroeg wat hij wilde drinken. Koffie, thee of wellicht iets sterkers? Dat laatste vond hij een goed plan, want dat kon het gesprek wellicht helpen. Wat direct opviel waren de creaties die her en der verspreid stonden of hingen aan de muur. Was hij hiervoor gekomen? Overal erecte glanzende penissen en vochtige vulva's. Zelfs het handvat van de asbak was een stevige penis.

De kunstenaar vertelde enthousiast over wat hem fascineerde in zijn onderwerp, penis en vulva. Want, zo zei hij, de naakte mens wordt vaak kuis weergegeven terwijl het bij de oude Grieken en Romeinen heel normaal was om geslachtsdelen voluit te laten zien, daarmee de belangrijkste functie, de voorplanting, benadrukkend. Belangstellend luisterde hij, onderwijl aantekeningen en foto's makend.

Tot dan hield echtgenote zich stil en op de achtergrond. De drank zorgde onderwijl voor meer ontspanning. Vooral de hoe de penissen waren uitgevoerd vond hij opmerkelijk, ze glommen je tegemoet. Dat was het moment dat echtgenote zich in het gesprek mengde en zei dat het glimmende de penissen zeer aanraakbaar maakte. Liefkozend nam ze een nogal fors exemplaar in beide handen, wat best een erotisch gezicht was. Het liet echtgenote zeker niet onberoerd, gezien de hoogrode kleur op haar wangen.


Na nog een glas nodigde de kunstenaar hem te volgen naar zijn atelier. Daar duizelde het verslaggever nog meer van de hoeveelheid geschilderde maar vooral ook, de in keramiek gevormde, penissen, die vrijwel allemaal net zo glanzend waren. Echtgenote was hen gevolgd en nam opnieuw een zo mogelijk nog groter exemplaar vast. Onderwijl viel verslaggever op dat, waar echtgenote stond, de vloer tussen haar benen nat werd. De kunstenaar zag het ook en zei dat zijn vrouw altijd erg opgewonden werd van zijn creaties. Maar het is toch gewoon kunst, zei verslaggever. Kunstenaar glimlachte en nodigde echtgenote uit te demonstreren hoe het haar aangreep. Niet begrijpend volgde verslaggever wat hij zag.

De ruim veertig centimeter lange en zes centimeter dikke glanzende penis zette echtgenote op een krat en voorzag de penis van iets wat op vet leek. Daarna trok echtgenote haar rok op tot rond haar middel. Verslaggever volgde dit met toenemende verbazing, onderwijl aantekeningen en foto's makend. Verwarrend was het zeker. In tegenstelling tot wat hij dacht kwam er geen vrouwenschoot, maar een stevige erecte penis te voorschijn waaruit de druppeltjes vocht vloeide die hij eerder zag. Ze droeg geen slip of iets dergelijks waardoor het vocht vrijelijk zijn weg vond.

Echtgenote spreidde haar benen en zakte gehurkt tot boven de gebeeldhouwde penis, zo dat verslaggever het goed kon zien. Met beide handen trok ze haar billen uiteen en een fors gestulpte anusrand werd zichtbaar.


Ze liet zich verder zakken en daar verdween het gebeeldhouwde gevaarte langzaam de anus in. Steeds dieper zakte ze, om dan weer even omhoog te komen. Na een tijdje zo bewogen te hebben nam haar ademhaling toe tot aanzwellend gekreun, kort daarna overgaand in een huilende kreet, gevolgd door golven sperma uit haar eigen penis. Verslaggever bezag dit met ontzetting en tegelijk toenemende spanning in eigen lijf.

Ook eens proberen?, vroeg kunstenaar. Maar de verslaggever bedankte vriendelijk voor het aanbod, bedenkend hoe hij dit nu moest gaan opschrijven. Dat deed hij toen niet, maar nu dus wel.

1508 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.