Mijn eerste x

De deur ging open, en daar stond ze..... rode krullen, knalrode lippen, twee prontige borstjes in een witte dichtgeknoopte blouse waaronder haar buik een klein beetje zichtbaar was, een kort rood geruit rokje met daaronder twee lange benen gestoken in witte doorzichtige kniekousen en als kers op de taart de pumps in de zelfde kleur als haar lippen.


Kom binnen zei ze.
We nestelden ons op de bank en begonnen over koetjes en kalfjes en plotseling zei ze: "zo dus jij bent in principe nog maagd"? Uuuuh ja stamelde ik een beetje ongemakkelijk,
Ze ging staan en draaide langzaam rond terwijl haar handen van haar nek over haar borsten gleden naar beneden en ze het rokje tussen haar benen drukte en kreunde. Bevalt het wat je ziet vroeg ze? Ja! Stamelde ik en raakte opgewonden bij de gedachte wat zou komen. Ik kleedde haar met mijn ogen uit en ze zag de zwelling in mijn broek ontstaan. "Ik zie het" lachte ze met een knipoog. Ik ook hoor fluisterde ze en ging met haar handen in haar zij staan. Ik kon in haar rokje de bobbel zien die langzaam groter werd. Onder de rand van haar rokje kwam het topje van haar eikel glimmend te voorschijn en kroop er steeds verder onder vandaan. Ze stapte naar me toe en ging vlak voor me staan. Ik slikte en keek met grote ogen hoe de pik langzaam kloppend overeind kwam en het rokje steeds verder omhoog duwde tot hij schuin voor mijn gezicht stond en de ballen zichtbaar waren. Ik keek er gehypnotiseerd naar en die verbrak ze door te zeggen: je mag er best aan zitten hoor.

Langzaam schoof ik de voorhuid wat naar achter en kneep in de schacht. De eikel zwol op en glom nog mooier. Toen ik de voorhuid naar me toe trok kwam er een pareltje voorvocht mee die ik zonder aarzeling met mijn tong weg haalde. Ze pakte mijn hoofd en duwde die zachtjes dwingend naar voren. Ik begreep de boodschap en opende mijn mond om aan haar wens te voldoen. Beetje onwennig maar super opgewonden begon ik te pijpen. Ik kreeg het ritme te pakken en genoot van dat apparaat in mijn mond. Ze was volgens mij ook tevreden met de start en zei: goed zo, nu een stapje verder. Terwijl ze dat zei deed ze ook een stapje naar voren en haar pik schoof een stuk verder mijn mond in. Ik moest een beetje kokhalzen en blies met bolle wangen langs haar stam terwijl de tranen in mijn ogen schoten. Ik keek omhoog en ze zei: goed zo, zo zie ik het graag. Het voelde af en toe ongemakkelijk maar aan de andere kant moest en zou ik haar dieper in mijn mond nemen tot ze er helemaal in zat, en dat wond mij zo op dat ik mij vol overgave op het pijpen stortte en de pik steeds verder langs mijn huig schoof mijn keel in. Het kokken werd minder en de pik ging dieper en dieper. Het kwijl kwam rijkelijk naar buiten en maakte mijn kin en hals nat. Ze bukte voorover en trok haar pik terug en gaf me een geile zwoele zoen. Ik ging staan en tijdens het tongen kleden we elkaar uit en mijn handen gingen steeds naar de natgepijpte pik. Na elkaar gezoend, gevoeld, en gestreeld te hebben duwde ze me achterover op de bank. Ze liet me zien dat ze ook diep kon pijpen en liet mijn pik tot aan mijn ballen haar keel in glijden. Kwijl stroomde langs mijn paal over mijn zak en terwijl ze me aftrok duwde ze mijn benen omhoog. Weer voelde ik mij een beetje ongemakkelijk want daar lag ik dan met mijn voeten in de lucht en mijn tempeltje open en bloot.

Dat gevoel verdween snel toen ze mijn ballen likte en het kwijl langzaam naar beneden smeerde met haar tong. Ze likte mijn anus en tongde er omheen en doorheen. Ik zag sterretjes door mijn sterretje en raakte in extase. Toen gleed er een vinger in en later nog een. Ik werd langzaam opgerekt en dacht dat er niet meer bij kon. Haar mond gleed weer over mijn pik terwijl ze mijn kont vingerde en steeds meer kwijl smeerde op en in mijn kontje. Ze trok haar vingers terug en ik dacht dat ze klaar was. Ze bleef pijpen en plots voelde ik iets kouds tegen mijn kont drukken. Ze stopte met pijpen en terwijl ze een grote klodder kwijl op het ding liet vallen drukte ze door.
Het ding bleek een buttplug te zijn en ik had het gevoel dat ik helemaal uitgerekt werd. Ze kwam naar me toe en zoende me hartstochtelijk, steeds voelde ik meer druk, en wat bleek: ze pompte de plug langzaam op waardoor ik lekker opgerekt werd. Ze lachte en zei: dan kan je me straks beter hebben.
Ze drukte mijn benen weer omlaag en kwam op mijn schoot terwijl ze mijn pik voor haar tempeltje hield en zich langzaam over mijn pik liet zakken. We zoenden tongden beten en likte, het was een ongeremde neukpartij geworden. Ik kwam bijna klaar en ze stapte gelijk van me af. Nu de finale zei ze. Ze ging op haar knieën zitten en zei dat ik moest persen. Na verloop van tijd kwam de plug er uit en ik voelde hoe opgerekt ik was. Mijn anus was nog helemaal nat en glibberig en ik voelde haar eikel tegen me aan drukken.

Ze drukte door en toen haar eikel in me zat floepte haar hel pik in me. Langzaam begon ze in me te bewegen en de sensatie om zo gevuld te worden terwijl haar pik langs mijn prostaat schuift was gekmakend. Steeds sneller begon ze te pompen toen ze in de gaten had dat ik wende. Steeds dieper en krachtiger stootte ze met haar bui tegen mijn kont en het kletsen werd harder en het kermen werd gekreun. Ze pakte mijn pik en begon me te melken terwijl ze me diep aan keek. Ik voelde zo veel in me en aan me dat het orgasme zich aankondigde. Ze voelde het aan mijn pik, en ik voelde het aan haar pik die begon te zwellen. Ze bonkte in mijn reet en trok aan mijn pik, met haar andere hand pakte ze mijn hoofd en trok die naar voren. Het voorvocht begon te stromen door het geschuif langs mijn prostaat en mijn pik zwol op. Mond open! zei ze. Het werd me te veel, ik opende gehoorzaam mijn mond en stak mijn tong uit en toen spoten de stralen sperma en voorvocht mijn pik uit in mijn gezicht. De tweede mikte ze in mijn mond en de derde op mijn tong terwijl de rest over haar melkende hand droop. Ze liet mijn pik los boog voorover en zoende me hartstochtelijk, we tongden mijn eigen geil over en weer en toen voelde ik haar pik mijn darmen vol spuiten. Ze kreunde en kierde en ze pompte me vol. Ze viel voorover en bleef zo een tijd liggen terwijl we zoenden en streelden en aan elkaar vastgeplakt zaten. Ik voelde haar langzaam uit me glijden en het zaad er achteraan stromen. 

Wauw zeiden we lachend. Ze stond op en zei: kom, we gaan douchen, ik ben nog niet klaar met jou mannetje. Ze pakte mijn hand en we liepen naar de douche, waarbij mijn gedachten al afdwaalden naar de avonturen die we samen nog zouden beleven........

P.s. ik zie dat mn verhaaltje al 900 x is gelezen, (vind ik heel leuk) als ik een vervolg moet schrijven laat het me even met een berichtje weten, dan zal ik er  alvast over verzinnen.

Groetjes Futafan.

2417 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.