Geil bericht voor een boeken schrijver

Ik zag je boek al meerdere malen voorbij komen, en ik heb je boek nog niet dus ook nog niet gelezen, maar de titel zegt genoeg haha.
Ik heb ook een verleden zeg maar, en ik zou graag een diep gesprek met je willen voeren, omdat ik denk dat jij me wel het een en ander bij kan brengen, ik ben nogal onzeker over een bepaalde levensstijl..
Dat begon ongeveer op me 12de en ontwikkelde zich in me pubertijd, begon onschuldig en beetje stout en ondeugend vooral was het onwijs spannend, ik begon stringetjes van me zusje te pikken en die ging ik dan ook steeds meer aan te aantrekken.

Ook pikte ik dildo's waar ik ze maar kon vinden, bij me vriendinnetjes thuis van hun moeder of zussen, van me moeder of als ik bij vrienden ging slapen en ik ging daar douchen, dook ik er snel even onder vandaan, om naar spannende dingen te zoeken op hun ouders of zussen hun kamers,  keek gewoon gewillig op zoek naar speeltjes stringetjes, en dat ging van kwaad tot erger, rokjes jurkjes bh's, en dermate ik dat ook allemaal steeds vaker stiekem ging dragen, en ik dat zo fucking spannend vond, begon het verder te gaan met make-up en me schaamhaar te stylen met de ladyshave van mijn moeder in een driehoek en dotje(wat er toen wel erg sexy uit zag ) want me schaamhaar was nog vers en zacht en toen een streepje wat mijn favoriet altijd is gebleven!
Begon grote dildo's al vanaf dat ik net 13jr in me kontgat proberen te   douwen, maar dat was nogal een behoorlijke heftige uitdaging voor me net 13jarige kontgaatje..

1444 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.