Heerlijk

Geplaatst door: henriette123 op 19-05-22

Deze week een heerlijke date. Via deze categorie een heerlijke t girl uitgenodigd. Een twee uur van te voren mezelf opmaken, mijn waist cibncher aan getrokken en mijn d cup borsten in een mooie bh. Naadkousen natuurlijk ff stockings lichtbruin aan de zes jarretelles vast gemaakt en mijn 14 cm pump aangetrokken. Mantelpakje met kort rokje geen slipjes en mijn clit door vijf ringen lekker strak. Even kijken of de naden recht zitten.

De bel gaat en mijn afspraakje komt binnen en gaat zich dressen. Ze komt naar beneden en ik voel gelijk onder haar rok. Ze ziet er fantastisch uit met prachtige make upp en nagels.

Terwijl we tongen pak ik haar geweldige stijve strakke clit en lik er aan. Heerlijk wat een zalige 15cm clit en zo strak ingepakt haar balletjes en clit.. na een tijdje gaat ze zitten en neemt mijn clit in haar mond en zuig. Ze doet dit fantastisch en mijn clit worst stijver en stijver. Ik hou het niet meer. Mijn ringen knellen en ik punt haar mondje helemaal vol. mijn orgasme duurt en duurt en ze gaat met volle mond door.
Dank je hiervoor. Wat ben je geweldig. De volgende keer wil ik in je en jij met die geweldige mooie clit in mij

1984 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.