De stoute schoenen aangetrokken 1.

Geplaatst door: petizegld op 03-06-22

Afspraak met Pieter & Tanja

 

Dit is een verslag van een T-Girl, die de stoute schoenen heeft aangetrokken.om met een echtpaar af te spreken.

 

Vanochtend ben ik vroeg opgestaan, van slapen was sowieso niet veel gekomen, de gehele nacht ging mij de afspraak met Pieter & Tanja door mijn hoofd. Ik had uitgebreid onder de douche gestaan, me helemaal onthaard op een klein kort geschoren driehoekje na en mijn lichaam geurde door een heerlijk parfum. Ik droeg je speciale bh, waarin een mooi setje siliconen cups verdwenen. 

 

Ik had gekozen voor Bullet bh met een mooie stevige cup, 85C, misschien wat te…., maar het vulde me strakke wollen truitje met kol goed op.. erg mooi. Het decolleté was voor elke man een lust voor het oog. Verder droeg ik een strakke, zwarte hoog opgesneden kanten slip die mijn klit goed verbergt, de diep zwarte panty met naad en lakpumps maakte het plaatje compleet. En de met zorg uitgekozen kokerrok met het strakke angora truitje zorgde voor een conservatieve office look. 

 

Over een uur had ik de afspraak met de schoonheidsspecialiste, zij zorgt voor de perfecte uitstraling en make-up, een tikkeltje hoerig.  Ik stap in de auto en ga op pad, na enige tijd kom ik aan op mijn bestemming. Ik stap op de brede oprit en mijn hakken klakken over de straatstenen. Trillend van de zenuwen sta ik aan de voordeur van het vrijstaande huis van het echtpaar en druk op de deurbel, het hart klopt in me keel een levenslang gekoesterde wens gaat in vervulling. 

 

Enige tijd geleden ben ik via T-Gril.nl in contact gekomen met een ondernemend echtpaar. Ik was al lang op zoek naar een leuk en spannend echtpaar om mijn diepste verlangen in vervulling te laten gaan, namelijk een echte courtisane te worden voor een dominant stel. De zware deur gaat open.

 

Ik zie een Madam …een deftige vrouw van ongeveer 56 jaar, Zwart, lang en krullend haar, ongeveer 1.65, een mooi figuur. De madam is gekleed in een halflange, strakke leren rok met een diepe split, een zwarte, transparante zwarte gouvernante blouse, met blinkdichte zwarte kousen met naad en mooie zwarte lakpumps met hoge hak.    

 

Ik stel mezelf netjes voor en ik wordt uitgenodigd om mee naar binnen te komen. Ik stap over de drempel van de hal en voel de spanning in je lijf, maar ik besef me wel terdege dat een eeuwige wens op het punt staat om uit te komen. De ogen van de madam rollen over mijn lichaam, het is een keurende blik. De madam stelt zich voor…ik ben Madam Tanja

 

Neem plaats zegt Tanja met duidelijke gearticuleerde stem, en wijst mij op de zitbank in de woonkamer.            Ze vraagt of ik een drankje wil nuttigen’’ instemmend knik ik ja.. Tanja komt binnen, en bied me een glas wijn aan, en zegt dat ze blij is om mij in het echt te ontmoeten ‘’Noem me maar Madam Tanja’’. ‘Voor dat jij je afvraagt waar de Bull is, hij geeft aan dat hij pas later thuis komt, hij had nog wat dringende zaken op zijn werk te regelen, dus vandaar, maar ik vind het wel prettig dat we even tijd voor ons zelf hebben, wellicht kunnen we alvast de garderobe voor vanavond bekijken.

 

Een huivering van genot gaat door mijn lijf, ik besef dat een droomwens op het punt staat om in vervulling te gaan. Ik neem plaats naast de Madam.. op de bank en streel haar over haar bekousde benen daarna neem ik zelf ook een slok van de wijn en langzaam ontspan ik wat meer. We kletsen wat over vrouwendingen en ik ga me steeds meer op mijn gemak voelen. “Op eens zegt ze , ondanks dat je er prima uitziet wil ik toch dat je wat anders aantrekt voor de Bull, ’dus loop maar even mee naar boven, dan kunnen we wat voor je uitzoeken‘ Als het maar niet te........ is, roep ik aarzelend, echter niet geheel overtuigd.

 

Ik volg haar via de trap naar de overloop, waar verschillende deuren op uitkomen. Ik beland in een kamer zonder daglicht, daar wordt een wand helemaal in beslag genomen door bijzondere heels.

Dit is onze eigen boudoir verteld de Madam, waar we al onze kleding en bijzondere heels bewaren, ’je bent eerlijk gezegd de eerste, buiten ons tweeën, die hier we toelaten. ’ik blijf verwonderd in het midden van de kamer staan, ik ben aangenaam verrast dat de kamer zo smaakvol is inricht,

 

‘Goed, trek alvast je kleding uit, dan kijk ik even of ik wat kan vinden in de juiste maat,’ ze loopt naar de kast. Zonder aarzeling begin ik de kleding uit te trekken. ‘Geef maar hier, lieverd zegt ze, die heb je niet meer nodig vandaag, en doe ook je truitje even uit.’ Even later sta ik alleen gekleed in jou bullit bh, kanten string, panty met naad en hakken in het boudoir. 

Ze komt naar me toe gelopen, met haar hand streelt ze over mijn billen. Ze loopt wederom naar de kast, en pakt een halflange leren rok met split en een zwarte transparante blouse met tule. ‘Aantrekken,’ zegt ze ‘ mijn arm glijd in de blouse en zij knoopt hem dicht tot over mijn silicone borsten. Net op het moment dat ze het bovenste knoopjes ook wil dichtdoen, krijg ik te horen dat de bovenste twee open mogen blijven en reik ze mij een zwarte leren band aan compleet met kleine stalen ring aan. ‘Doe deze om je hals, lieverd,’ dan weet iedereen dat je bij ons hoort!” Je wilt tenslotte niets liever dan bij mij en de Bull horen. 


Vervolgens stap ik in de rok en trekt hem omhoog over je zwarte  bekousde  benen.

‘Op dat moment roept de Madam, kom maar hier lieverd, dat ik help je wel even,’ en trekt mijn rok nog wat hoger op, en stopt de blouse erin, ik trek zelf de rits op en sluit de knoopjes.

De rok is wat korter door mijn lange benen dat ik in eerste instantie dacht,, maar hij zit mooi glad over je billen en strak over mijn dijen heen.  Tijdens het optrekken van de lederen rok streelt zij nog zachtjes over mijn billen.

 

‘Goed, nu gaan we jou make-up bijwerken. Terwijl ik aan de make-up tafel zit, pakt de Madam een stel hoge overknee laarzen uit de kast met een hoge hak van wel 12 cm, die ik aan mag trekken. Ze spreekt nog 1 ding met me af, ’vanaf nu noem je me Mevrouw en mijn man Bull,  is dat duidelijk!! ’Ik krijg er een kleur van , en voel me klit verstijven,’ ik zeg.. Ja, Mevrouw, natuurlijk en sla mijn ogen neer.

 Wordt vervolgd

2312 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.