De stoute schoenen aangetrokken 2.

Geplaatst door: petizegld op 06-06-22

Afspraak met Pieter & Tanja

 

Dit is een verslag van een T-Girl, die de stoute schoenen heeft aangetrokken.om met een echtpaar af te spreken.

 

De Madam komt naar me toe gelopen, met in haar hand een mooi, satijnen, paars korset met 6 jarretels eraan.‘ Alsjeblieft, hier zijn we beide helemaal wild van en we willen dat jij dat ook draagt in ons bijzijn,’ zegt Karin.

Hier heb ik geen aanmoediging voor nodig, ik ben altijd al verliefd geweest op korsetten, jarretels, kousen en hakken. Ik krijg het verzoek om mijn armen omhoog te doen en de Madam doet het korset om, de lengte is prima en de schouderbandjes glijden over mijn armen. De haakjes aan de voorkant zitten allemaal op hun plaats en de jarretels hangen heerlijk over mijn billen en dijen. Mijn speciale bh met mijn borsten blijft op zijn plaats, maar valt mooi weg achter het paarse satijn.

‘Goed, schat, dat past prima,’ hoor ik de Madam achter me zeggen,’ zoek maar even steun op de leuning van een fauteuil en dan zal ik je even inrijgen.’ Ik plaats me handen op de leuning en voel de Madam achter me de veters steeds strakker trekken, het voelt zalig om zo ingesnoerd te worden. ‘Kom op, adem uit en hou je maag in,’ hoor ik haar zeggen, ‘we zijn er nog lang niet!!’ Haar stem klinkt wat gebiedender dan dat ik inmiddels gewend ben.

Ik blaas al de lucht uit die ik in me heb en trek mijn maag nog verder in, terwijl ik het korset nog strakker voel trekken. Ik heb moeite om te blijven staan, terwijl de Madam achter me uit alle macht aan de veters trekt. Eindelijk lijkt ze tevreden en bindt de veters op in het korset, ik kan nauwelijks meer ademhalen en ga voorzichtig rechtop staan.

De Madam loopt om me heen en laat haar handen over het korset glijden. ‘Mooi, dat ziet er een stuk netter uit,’ zegt ze en tikt me goedkeurend op mijn billen. ‘Dank je, het voelt heerlijk aan, al moet ik zeggen dat ik nog nooit zo strak ben ingesnoerd.’ ‘Geeft niet, meisje, de Bull wil zijn vrouwen nauwelijks zonder zien, dus wen er maar aan.’

Ze loopt wederom naar de kast, rommelt wat en haalt er een paar gladde, naadnylons uit. ‘Hier, doe deze ook maar aan in plaats van die hold-ups,’ zegt ze,’ deze staan een stuk geiler vind ikzelf.’ Ik ga op een van de fauteuils zitten, trek mijn pumps uit en stroop mijn eigen kousen af. Voorzichtig rol ik de kousen een voor een over mijn, gladde benen en klik ze vast aan de jarretels. Ik verstel de bandjes wat, totdat ze helemaal naar mijn zin zitten. De Madam heeft inmiddels een strakke, halflange leren rok gevonden en een donkerrode blouse, gemaakt van een stof die wel iets weg heeft van satijn, maar die ik niet gelijk thuis kan brengen.

Ik glij in de blouse en knoop hem dicht over mijn borsten, de lange wijde mouwen zijn gelukkig op een mooie lengte en verder past hij ook prima. Net op het moment dat ik bovenste knoopjes ook wil dichtdoen, krijg ik te horen dat de bovenste twee open mogen blijven en reikt Madam me een zwarte leren band compleet met een kleine stalen ring aan. ‘Doe deze om, lieverd,’ zegt ze,’ dan weet iedereen dat je bij mij hoort!” Genietend doe ik de band om, tenslotte wil ik niets liever dan bij haar horen. Vervolgens stap ik in de rok en trek hem omhoog over mijn benen.

‘Kom maar hier, lieverd, dat ik help je wel even,’ en Karin trekt achter me de rok nog wat hoger, ze stopt de blouse erin, trekt de rits op en sluit de knoopjes. De rok is wat hoger dan ik in eerste instantie dacht, hij eindigt ongeveer een centimeter of 10 boven de knie, maar hij zit mooi glad over mijn billen en strak over mijn dijen. ‘Goed, je make-up en pruik is prima, althans voor vanmiddag, ’zegt ze, ’hoe goed kan je lopen op je eigen hoge pumps vraagt de Madam?’

‘Redelijk als het maar niet te lang is en niet te snel.’ ‘Prima, dan kan je die weer aantrekken, je benen komen er mooi in uit en dan zijn we er denk ik wel klaar voor,’ zegt Karin Terwijl ik mijn pumps weer aantrek wijzigt de Madam haar plan en beveelt me het stel hoge laarzen uit de kast met een hoge hak van wel 13 cm aan te doen.

‘Ja, als we samen zo gekleed uit winkelen gaan, dan mag ik ook wel wat lekkers aan,’ glimlacht ze naar me en rits de laarzen een voor een dicht. Ze komen net onder haar knie en de schacht sluit strak om haar kuit. Ze staan heerlijk en ik ben haast jaloers aan het worden. We gaan eens lekker shoppen vanmiddag,’ zegt ze,’ we hebben niet veel tijd want ik verwacht de Bull ook wel op tijd thuis, maar we hebben vast wel tijd om wat leuks te vinden voor je.’

Ik knik wat verlegen en mijn hart klopt in mijn keel, ik ben heel benieuwd of ik dit allemaal wel durf, maar er is nu geen weg terug meer en tenslotte is dit wat ik eigenlijk altijd eens heb willen doen. Ik sla mijn ogen neer en knik.                De kennismaking is duidelijk over en ik ben blijkbaar in de smaak gevallen. Wat een heerlijk idee, ik hoop dat het een zalige avond gaat worden, maar eigenlijk twijfel ik daar al niet meer aan.

1918 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.