Flarden en fragmenten

Geplaatst door: tvmathide op 06-06-22

Flarden en fragmenten

Het liedje van ‘ik heb zin’ en ik ben Eline en ik weet wat ik en ik wil hem erin. Weken gaan er voorbij en dan ben je druk en dan opeens is het er, een trigger en je bent aan… Een jonge meid zit in haar auto, ze heeft prachtig lang haar en heeft zich verzorgd opgemaakt. Ze heeft fijne, kleine armbanden om en is luchtig gekleed. Ze gaat her zitten in de auto en schuift het redelijke kortje jurkje even goed onder haar billen. Haar oorbellen wiegen nog een beetje na van de handeling. Je denkt hmm mooi, ze ziet je niet en schikt an passant nog even snel met haar hand haar kapsel; good to go girl. Je hoort het haar denken, ze rijdt weg in haar fiat 500 meiden auto en alles aan haar is meisje meisje, vrouwelijkheid ten top.

Over top gesproken, die laatste top die je tegenkwam was een topper; Als je daar aan denkt dan schiet je snel weer in je panty en hup hup snel weer naar de volgende hete date. Maar daar is niet vaak tijd voor; tijd als meid is schaars, niet dat je nog een meid bent, meer een man die af en toe heeel vrouwelijk hele hete avontuurtjes heeft. Soms is de brand zo diep van binnen dat je lekker met jezelf speelt of naar DVP toegaat met de brand tussen je liezen, voor wat centen blust ze je vuurtje graag.

De dame in de lingeriezaak verkoopt je graag een nieuwe BH en omdat het zaterdag ochtend is en er geen andere klanten zijn, mag je wel even snel passen. Ze is aardig voor je en geeft nog een tip over hoe je je protheses het best kunt bewaren. Ze knikt bemoedigend en wenst ze veel plezier met het dragen van mijn nieuwe aanwinst.   

Het bouwt zich op; je hebt zin… je staat ‘on fire’ je bent alleen thuis; je schiet in je dameskleding en hebt zin… Er is niet iemand leuk die zich online meldt en het is 00.15. Je stapt als vrouw verkleed je eigen voordeur uit en je gaat op een mannenfiets als vrouw verkleed de stad in; niemand kijkt en je rijdt naar de rosse buurt. Daar reageren de meiden enthousiast. Je schuift er bij één naar binnen en ze helpt je; een beetje opgetut sta je achter het raam; je grote wens komt uit; maar helaas het is niet druk en de mannen die voorbij scharrelen hebben geen zin in je… twee voor de prijs van één hi hi hi.  

Een mooie meid staat in de winkel; je hebt even oogcontact en ze glimlacht, je glimlacht terug. Je ziet hoe ze bewust is van je aandacht, hoe ze je met haar houding en ogen je bespeelt; je glimlacht en geeft een knipoog; daarna ga je door met boodschappen doen.

Je gaat schilderijlijsten kopen, via MP gevonden. Het is een eindje rijden de provincie in ..en draagt een lekker rode string. Het t-shirt is een basic hema shirt maar wel de vrouwelijke variant en je hebt een te korte spijkerbroek aan. Het is niet warm en niet koud en daardoor priemen je tepels priemen toch door het shirtje heen. Bij het uitzoeken ga je door je knieën en je string piept omhoog. De verkoper maakt er een opmerking over en terwijl je nog op je knieën zit zie je dat het hem niet onberoerd heeft gelaten; je krijgt voor weinig wat meer lijsten mee maar hebt daar de man wel voor klaargemaakt; niet eens als vrouw gekleed…toch een heet avontuurtje op vrijdag middag.

Je kijkt naar een sissy maker clip met mooie meiden en krijgt weer zin. Je fantaseert over een vriendje; stel dat je… als je zin hebt… dat je dan…Dan neemt het ‘normale leven’ weer de overhand; zo nu en dan is er een moment, heb je zin en vink je weer eens wat van je fetish-fuck-it list af… nog 5 activiteiten te gaan…hmm

Hete kus van Mathilde

2023 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.