M’n Ex

Geplaatst door: josanne op 11-06-22

Ze was de eerste die een vinger in m’n kontje stak tijdens het neuken. Ik was opslag verliefd maar doordat zij in Groningen woonde hield onze relatie niet lang vol. 


Nu mijn eeuwige fantasie:
Ze nodigde me uit om bij haar langs te komen om weer een keer die heerlijke sex met elkaar te hebben. Ik met de trein naar Groningen waar zij mij zou ophalen bij het station. 

Voordat we naar binnen gingen zei ze dat ze wilde dat ik meteen ging douchen en moest ik m’n hele lijf ontharen. Nu vind ik zelf een glad lijf ook het lekkerste, staat me gewoon beter. Terwijl ik onder de douche bezig ben roept ze dat ze wat kleding voor me klaarlegt en dat ik dat aan moet als ik naar binnen kom. Ok! Roep ik vanuit de douche. Als ik helemaal glad ben zeep ik me nog even lekker in en merk dat ik lekker geil ben als ik m’n vinger langs m’n kutje haal. 

Ik droog me af en zoek de kleding die ze voor me klaar zou hebben gelegd. Ik zie alleen een zwart kante string en bh met jarretels kousen en high heels liggen en voel m’n clit hard worden. Ik besluit alles aan te trekken zoals opgedragen. Mmmmmm wat een heerlijk gevoel die kousen over m’n gladde benen en door dat touwtje van de string tussen m’n billen begin ik me goed sletterig te voelen. Als ik de high heels aantrek gaat m’n kontje heerlijk naar achter staan. Mmmmm wat zou ze vanavond met me van plan zijn denk ik bij mezelf. 

Als ik mezelf aan het bewonderen ben in de spiegel komt ze binnen. Mmmmm hey sletje zegt ze tegen me, ik wist wel dat jij geen echte vent was. Ik heb een leuke verassing vanavond maar eerst zal ik je even smokey eyes opmaken en zet deze blonde pruik op met haar tot je kontje. 

Als ze overal mee klaar is is mijn lul nog het enige waaraan je kan zien dat ik geen vrouw ben. Als laatste stopt ze mijn lul in een kooitje. Zo die heb je niet meer nodig zegt ze. Kom we gaan naar de woonkamer zegt ze. 

Heupwiegend loop ik achter haar aan en tot mijn schrik zitten er twee groot gespierde donkere mannen op de bank. OMG denk ik wat gaat hier gebeuren?! M’n ex geeft me wat XTC en zegt dit zal je wel helpen. Verlegen en een tikkeltje gespannen loop ik op de mannen af, zo sletje zegt een van de mannen dus jij bent Josanne?  Ik schrik Josanne??? Mijn ex lijkt dit wel heel goed doordacht te hebben. Ik voel de X z’n werk doen en begin enorm warm en geil te worden. 

Ik leg m’n handen op de bovenbenen van de mannen en zeg zo is dit alles wat jullie hebben. Ik schrik opnieuw maar nu van mijn eigen woorden waar komt dit vandaan. Ik besluit mee te gaan in de vibe. De mannen gaan staan en halen hun lullen tevoorschijn mmmmmm twee heerlijke +25cm lullen en ik heb alleen ervaring met de vinger van m’n ex. 

Ik ga op m’n knieën tussen de mannen inzitten en pak de twee boomstammen vast zachtjes begin ik er aan te trekken en van binnen brand ik van geilheid. Ik kijk een van de gasten vragend aan en hij zegt, toe maar sletje probeer hem maar in je mondje te stoppen. Ik open mijn mond maar die gaat nooit ver genoeg open daarop pakt hij me onder m’n kin en m’n haar en begint z’n lul langzaam in en uit m’n mondje te stoten m’n ogen rollen weg in m’n hoofd als ik merk dat het zo beter gaat. 

Ondertussen voel ik dat m’n kutje word ingesmeerd met glijmiddel waardoor ik m’n kutje wat naar achter duw. Verderop hoor ik m’n ex kreunen en als ik even geen lul in m’n mond heb zie ik haar op de eettafel liggen terwijl ze met haar kutje speelt. Zou ze geil worden van die gasten of van mij vraag ik me af. 

Een van de gasten gaat op de bank zitten en beveelt me m’n kutje over z’n pik te laten glijden. Ik denk nog bij mezelf moet er geen condoom om maar voor ik het weet zit ik al op schoot en voel ik z’n eikel tegen m’n natte kutje drukken. Heel langzaam laat ik me zakken over z’n eikel maar wanneer die erin zit glij ik vrij snel over z’n heerlijke lul helemaal naar beneden. Omg wat een heerlijk gevoel om zo diep gevuld te zijn en dan ook nog in sexy lingerie als sletje. Ik begin hem te berijden en met gekromde rug glijd hij best makkelijk in en uit mij mmmmmm dit wil ik elke dag!

2650 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.