Rox sterk aanwezig 2

Geplaatst door: rox op 12-06-22

... vol adrenaline in 3 tellen fatsoeneren wij ons zo goed mogelijk als de lift naar beneden suist de parkeergarage in. Met de hartslag in de keel Jasper achter me en een arm achterwaarts, vingers rond zijn pik overheen de stof van zijn trainingsbroek, dan opent de automatische liftdeur in deze kille betonnen ruimte in vol licht. We horen iemand nog net een binnendeur dichtslaan en via de trap naar boven gaan. Oef, pffff.... Jasper neemt wat afstand en strijkt door zijn haar alsof hij wil zeggen , dit mogen we nooit meer doen. 

De kilte van de garage is ook de kilte in onze intense opwinding al kan er een zenuwachtig lachje vanaf. Ik stamel sorry, sorry... nee hoor zegt hij en hij neemt me vast zoals een man dat doet bij een vrouw. Dit voelt meer dan geil dit voelt vrouwelijk geborgen worden door een man, een heteroman zoals hij zichzelf omschrijft op de chat. De "echte" knuffel maakt plaats voor een intense tongkus aan de rand van de grauwe betonnen muur vrijen we als een koppel, strelingen volgen elkaar op, de knobbel van zijn kruis laat ik voor wat het is en geniet van zijn aandacht voor me. Zijn handen overheen mijn volle borsten, in mijn hals zacht en ook best hard om mijn keel, zijn warme tong knabbelt aan mijn oor en hand in hand trekt hij me enkele meter verder een gangpaadje in tussen de kelderdeuren. Een on/off knipperende buislamp steunt in wisselende lichtsterkte de spanning in dit doodlopende gangpad. De eerder zachte Jasper draait me weg van hem?

Hij stuurt mijn lijf tot tegen de muur, men volle borsten tegen de grauwe steen waarbij hij kordaat onder het pittige grijze rokje opzoek gaat naar mijn anaallipjes. De string is van geen betekenis en geeft eerder de weg aan. Geen pauze dit keer lijkt me... de toppen van zijn vingers strelen of nee willen direct toegang tot mijn warme kontje wat wegens de geile voorbereidingen van de dag meteen toegeeft aan vingers.. ja meervoud.
Jasper duwt rekt en laat me genieten als er 1 dan weer 2 of terug 1 of 3 tot 4 vingers verdwijnen tussen mijn kutlipjes. Zo sta ik met men rokje opgestroopt om mijn middel, lang haar achterover overheen rug te genieten als ik merk dat hij knielt voor me. Zijn warme tong likt me zaaaalig zaaaalig wat me doet vragen naar pauze, mij kutje druipt van zijn vochtig speeksel...de pauze die hij niet meteen wil geven dus draai ik me weg wat voor hem tijd maakte om een kort compliment te maken als ik rechtop men rokje fatsoeneer en pal voor hem sta. Zijn ogen rollen over mijn volle borsten kontje en lange benen. Schat! Jij bent echt lekker!  Het lichtje van mijn gsm licht op in men tas waardoor ik door men knieën ga en ditmaal niet zomaar zijn pik wil strelen, alsof het de normaalste zaak is trek ik zijn broek omlaag en anders dan zonet tot net voor de eikel te stoppen schuif ik nu meteen mijn gestifte lippen om zijn eikel die heerlijk lekker in me schuift. Wat is likken en zuigen toch een van de lekkerste dingen om te doen, ik streel met mijn handen, trek en zuig zacht en luister naar zijn genot. Van het topje zacht en diep tot de randjes hij is zo stilletjes maar geniet zichtbaar kronkelend. Heerlijk pijp ik als ik bij afwisseling hem pal naar boven aankijk waar hij van geniet dat merk ik zo. Het ritme verhoog om al zijn voorvocht heerlijk lekker te gebruiken. Heel mijn mond is geil nat doordrenkt van vocht, mijn ademhaling van rusteloos naar meer en meer controle. Maanden alweer droom ik van deze momenten en nu heb ik hier een verzorgde man en zijn pik.

Zijn harde staaf letterlijk in men mond, Jasper staat stil geruisloos bijna, in een ietwat muffe kelder, broek op zijn enkels handen om zijn nek en zijn middel licht vooruit duwende. Een hand van me sluit ik om zijn pik als richtinggever de ander plaats ik op zijn kont en duw zacht goedkeurend naar me toe... zijn harde staaf schuift in men mond, dieper en ja iets meer en meer om pauze te nemen en weer seconden later schuif ik men lippen en mond om zijn pik tot weer wat meer en dieper... ademhaling rustig maar vol genot voel ik mij huig toegeven aan de eikel die een weg baant in mijn keelholte. Ik ervaar een grovere ademhaling bij Jasper die telkens zich overgeeft aan mijn handelingen die het ook overnemen van mezelf, de opwinding van maanden, de dag en nachtdromen van een staalharde pik tot in men keel. Dit is geil lekker intens genot om te mogen ervaren. Het zijn geen neukbewegingen in mijn keel maar onregelmatige verschuivingen van likken zuigen pijpen en je keel voelen toegeven aan de sex die je wil krijgen en geven. Jasper kronkelt is een klasse bak en verwittigd me... Liefje zegt hij, dit is zo lekker... mag ik komen of in al zijn eerlijkheid duwt hij me voorzichtig weg van me wat ik niet wil en laat voelen dat ik dit wil. Zijn rechte staaf stuwt in me als ik het voortouw neem en heel men maximum toegift geef om hem diep te laten komen in men keel. Jasper spuit warm zaad, ik sabbel en zuig alles op, laat zijn pik nog in en uit me schuiven. Mijn lippen, mond alles hangt vol genot. Speeksel, zijn sperma niets laat ik voor zover het lukt weglopen, zalig en echt lekker. 
Jasper trekt me recht, glimlacht... Ik geniet na trek men kledij goed, we babbelen nog kort en kan het niet nalaten " voor een echte hetero" doe jij dat goed. Hij lacht... en neemt me bij de hand de helling op langs waar de wagens de kelder inrijden.
De grote poort rammelt de stille nacht in en ik Rox ga terug op wandel naar mijn wagen. 
De slag op mijn kontje bij het wegwandelen, ook dat voelde fijn.  

1422 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.