Rox sterk aanwezig 3

Geplaatst door: rox op 12-06-22

De nacht was kort, het verlangen naar sex als milf tv nog veelvuldig aanwezig. Zo belande ik met mijn gezin op de achtergrond vanmorgen 8u thuis terug op de chat. Ik niet alleen, Jasper ook aanwezig in mijn hoofd en op de chat.... de liefelijke en ja ook geile superlatieven woorden welke ik kon lezen streelde me, bloedgeil voelde ik me worden. Of ik vandaag terug langs kwam? Nee dacht ik, niet haalbaar, of meteen dan... Mijn professionele bezigheden kunnen niet altijd alles verbloemen maar er is wel wat mogelijk als de sterren goed staan, dus zie ik op mijn scherm verschijnen. Als je wil zet ik de grote garagepoort op blokkade en mijn prive deur op het 4é verdiep op een kier. Rox sterk aanwezig en waardig. Is het door de langere pauze in mijn verlangen van part-time sexuele actieve vrouw te zijn... Ik begin meer en meer risico's te nemen. De nachtelijke escapades verschuiven naar overdag. Het is nog maar enkele uren geleden, ik mag dit niet doen, maar het verlangen was te groot.  Alibi in orde nog even dressen langs mijn secret place en Rox terug de baan op. Ditmaal in nauwe jeans, de look met de groene vleermuismouwen en lederen vestje overheen. Het is zondagmorgen, mensen gaan naar de bakker. Geen 2 straten verder parkeer ik en glip de straat en de kelder in. De lift klimt naar de 4é etage en ja hoor de deur staat op een kier. Hallo, hallo, Jasper hoor ik vanuit de badkamer in de douche waar hij meteen uitkomt en poedelnaakt voor me staat. Mmmmmm bedenk ik en net of we zijn een echt gewoon koppel zegt hij goeiemorgen en kust hij me op men mond. Ik sta voor hem maar heel licht opgemaakt ditmaal niet in een groezelige kelder. Wel vrouwelijk on high heel boots. Druppels water zie ik op zijn pik en besluit deze snel te likken, dit is buiten Jasper zijn plan. Hij trekt me meteen rechtop stuurt me voorover en in vlotte handelingen sta ik met de billen bloot voor de spiegel.

Het zicht in de spiegel van deze strakke man achter me en voor hem de looks van mezelf als milf maakte van de tijd geen gebruik om te zoenen. De in mijn tas aanwezige tube glijmiddel ging op zijn aangeven overvloedig tussen mijn bilnaad en voelde ik lopen tussen mijn anaallipjes. Geen 2 minuten stond ik nu voor hem in zijn badkamer en ja hoor zijn staalharde ochtend potloodpik duwde tussen mijn kontje meer en meer... ik trok een been licht op en zo kreeg hij alle mogelijkheid om me vlot te penetreren. De niet echt schuchtere man van vannacht, nam me potent bij men heupen en neukte me, zo lekker, alles, het genot, het deinen van men borsten bij elke stoot in me, zijn handen strak om men middel, zijn ballen die bij momenten tegen men kutlipjes stootte, het zicht in de spiegel van een man die me helemaal nam, me gebruikte of toch weer niet, alles zo heerlijk, puur sex...  .Rox geniet maar wil nog niet klaar zijn en zo stuur ik aan op een ander standje waarbij ik me omdraai en op zijn wastafel plaats neem. Achterover met 1 been opgetrokken geef ik hem de mogelijkheid zijn eikel tegen men kutje te duwen welk onmiddellijk toegeeft aan zijn lange pik... Hij neemt me vast, trekt aan me, neukt me, duwt zijn staaf hard in me en kust me geil en vol dierlijke lust voel ik me bereden worden wat me doet zover mogelijk achterover leunen en zijn pik tot heel diep geheel in en en uit me pompt. Mijn volle borsten deinen weer zalig in die leuke blouse.

Jasper blijft de hoffelijke man op de momenten welke er toe doen en tussen de grove ademhaling geeft hij aan bijna te komen... ik wil spuiten in je schat op een vragende toon hijgt hij en pompt verder. Van de fris gewassen man van zonet blijft een dampende body over die ingaat op mijn uitnodiging waarbij ik men beide benen in de lucht steek en hij zen armen gebruikt om kracht te zetten rond mijn billen bij elke diepe penetratie van zijn lange pik in me. Met vuurrode huidskleur zie ik me gebruikt worden, Jasper bloost pompt en geeft nu aan echt niet meer te kunnen, het lijkt wel of hij wacht op mijn toelating... bij elke neukbeweging geniet ik en voel ook in mijn klit de stoom opblazen.... Mijn kutje nijpt, geeft toe, krimpt tegelijk en staat dan weer helemaal open voor hem door de geiligheid als ik me hoor toegeven aan zijn man zijn.... Lieverd, schatje doe maar, kom lekker in me spuit me vol lieverd ooo zo leekkkker....ben je... wat is jou pik in me voelen zo geil spoor ik hem aan ....Jasper laat zich los en met stevige halen neukt hij me nog enkele stoten, spuit zich helemaal leeg in me en kust me overvloedig, de intense druk op me seksueel en mentaal als vrouw die wordt geneukt doet men klit zowaar ontploffen, men warme zaad spuit overheen zijn wastafel als hij seconden later uitgeput tegen mijn borsten komt liggen.  Verder dan onze ademhaling laten berusten kwam er niet veel meer uit. Jasper lachte me liefelijk toe, gaf nog een heerlijke tongzoen, bedankte me wat echt tof voelde en stapte terug zijn douche in.  Grappig is hij ook, want vanuit de douche klonken nu zijn woorden, goed hé voor een hetero ;-)

.............................................................................................................................................................................................................
Wat de toekomst gaat geven weet niemand, Rox is terug opmerkelijk aanwezig in mijn leven. 

1489 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.