Eerste keer met een top trav

Ik werd wakker in een super geilen bui. Na het ontbijten en douche bleef die geilheid maar niet weggaan. Uiteindelijk besluit ik op tgirlchat online te gaan. Een site voor snelle sex waar ik vaak veel aandacht krijg. Na even te scrollen kom ik Sarah tegen. Ik spreek Sarah aan en geef aan dat ik een string of kousen aan doen ook wel geil vind. Meestal schrikt dit mensen af maar Sarah was best wel enthousiast. Ze gaf aan veel kleding te hebben en me wel even wat kon lenen. Ook zou ze me een echte sissyslet maken. Ik fiets haar kant op en me hart bonkt zodra ik mezelf tot rust heb laten komen kom ik in haar straat aan. Hier begint mijn hart nog sneller te kloppen. Zodra ik voor haar deur sta twijfel ik en loop ik wat heen en weer. Na onze berichten nog even terug te lezen en een paar keer adem te halen bel ik aan. De deur gaat na een paar seconden open en ik loop een donkere trap op. Zodra ik de trap op ben zie ik haar staan een grote meid mooi gedresst met wat jarretels en een jurkje. Ze groet me vriendelijk pakt me hand vast en neemt me mee naar binnen. Eenmaal binnen kijkt ze me van boven naar beneden aan en glimlacht. Ze zegt dat het me prachtig zal staan en bied me wat te drinken aan. In de keuken drink ik wat water en opeens zoent ze me kort. "Zullen we naar boven gaan?" Zegt ze, ik knik ja. Ik loop voor haar de trap op en voel dr al aan mijn billetjes zitten. Ze wijst me de badkamer en zegt dat ik hier kan douche en me kan spoelen. Ik stap naar binnen en begin mezelf te wassen. Zodra ik me begin te spoelen loopt ze naar binnen ik hoor haar wat dingetjes doen en voor ik het weet is ze weer weg.

Wanneer ik klaar ben met douche zie ik dat mijn kleren weg zijn en er een paar gestreepte knie kousen, een string, bh en hoge hakjes klaar gelegd zijn. Ik trek ze aan en voel me heerlijk geil wanneer ik naar buiten loop zie ik niemand. Beetje verlegen loop ik de gang door en wanneer ik naar rechtskijk bij de eerste deur zie ik haar staan. Ze kijkt me ondeugend aan Terwijl ze in de deur opening leunt. We beginnen te tongen en langzaam verplaatsen we naar het bed wanneer we op bed liggen begint ze me te strelen en zegt dat ik er super sexy uitzie. Ik word super geil en waneer ik haar wil gaan pijpen houd ze me tegen. Ze zet me op mijn knietjes op het bed neer en haalt een touw tevoorschijn. Ik kijk gespannen en ze lacht ondeugend. Ze bind me beide enkels aan de hoeken van het bed vast. Ik sta nu met me benen wijd open. Ze vraagt me om mijn handen tussen me benen te zetten en ik doe dit netjes vervolgens bind ze me handen aan elkaar en maakt het touw vast aan de onderkant van het bed. Ik kan nu nergens heen en begin weer gespannen te worden. Ze gaat achter mij zitten en begint me te strelen en te zoenen in me nek. Ik kom weer tot rust en word kei hard. Uit het niets voel ik een vinger met wat glijmiddel of spuug over me kutje in me string heen gaan. Wanneer ik opeens een speeltje voel schrik ik. Ze zegt me gewoon te ontspannen en dit doe ik (niet dat ik iets anders kan) het gaat eerst een beetje stroef maar opeens zuigtabletten hij erin. Het voelt hartstikke geil. Ze gaat voor me staan en haalt haar lul onder haar jurkje van daan.

Ze pakt me hoofd vast en stopt hem in me mond. Heerlijk begin ik hem te zuigen alsof me leven er vanaf hangt. Na een aantal minuten leunt ze over me heen en haalt de plug eruit, me kontje voelt nu al een stukje ruimer. Vervolgens stopt ze een grote bij mij naar binnen met wat glijmiddel. Nu voelt me kontje echt strak en ik begin haar weer te pijpen. Na een minuut laat ze de butplugg opeens trillen en ik word supergeil. Ze beveelt me haar harder te pijpen en dit doe ik Terwijl ik half zit te kreunen. Ze pakt me hoofd nu met 2 handen vast en begint me keeltje te neuken. Ze haalt hem eruit pakt een potje en komt erin klaar. Ze kijkt me ondeugend aan en begint achter me te staan. Ze haalt ze buttplug eruit en ik voel me heerlijk opgerekt. Even hoor ik haar rond zoeken en dan als ik door me benen probeert te kijken zie ik haar een grote vibrator te voorschijn tonen. Ze smeert hem in met haar zelf gemaakte glijmiddel uit het potje. Langzaam stopt ze hem naar binnen. Het gaat nogal stroef en brand licht. Ik voel me kontje nu helemaal opgerekt worden. Uiteindelijk gaat hij er helemaal in en sta ik met me benen wijd. Ze zet de vibrator aan en begint aan mijn klit zitten. Ze smeert ook mijn klit in met haar zelf gemaakte glijmiddelen en me ballen. Me benen beginnen te trillen Terwijl ze mij aftrekt. Ze legt een handdoekje neer en bind mijn ballen met een touw af. "Zo" zegt ze die blijft wel staan. Na een tijdje begint mij hele lichaam te trillen en wil ik super graag klaarkomen. Wanneer ik haar smekend aan kijkt glimlacht ze. Ze staat achter me en maakt het touw om me ballen los en haalt de vibrator eruit. Wanneer zei de vibrator eruit haalt spuit ik de hele handdoek onder. Nog nooit zoveel gespoten. Vervolgens val ik over de handdoek heen bijna in slaap. Ze verlaat de kamer komt terug met mijn kleding en maakt me los. Ze zegt dat ze beneden zal wachten en ik kleed me om. Eenmaal beneden krijg ik een afscheids kus, een tik op me billen en ga ik weer me dagelijkse leven in.


Dit verhaal is niet echt gebeurd maar een soort fantasie van mij. Mocht je interesse hebben stuur gerust een berichtje

2836 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.