Mijn eerste keer sex met een man

Dit is een waar gebeurd verhaal wat ongeveer een jaar gelden is gebeurd.


Ik zit de afgelopen dagen al op bullchat maar durf niet aftespreken. Uit het niets word ik bericht door een man met een vriendelijke profiel foto van zichzelf. Na even chatten vertrouw ik deze persoon om de een of andere reden wel. Hij is wel een stuk ouder dan mij (ik toen nog 19 hij 50) maar dat maakt het ook wel spannend. Hij geeft aan dat als ik de metro naar station dieme kan pakken hij me hier ophaalt. Gespannen beginnen me vingers van zelf te type is goed en ik geef hem mijn kik. Gespannen fiets ik naar centraal station en stap in de metro. Hier in de metro begin ik aan al mijn beslissingen in mijn leven te twijfelen maar eenmaal op station beginnen mijn benen van zelf naar buiten te lopen. Eenmaal buiten zie ik een mooie mercedes staan met de man van de foto erin. Met een hoge hartslag loop ik snel naar de auto toe en stap zonder aarzeling in. Gespannen kijk ik hem aan en groeten we elkaar. Hij rijd snel weg en geeft me een kauwgompje. Ij geef hem toe dat ik geen ervaring hem en nog al gespannen ben. Hij geeft aan dat dit nergens voor nodig is en zet mijn hand op zijn kruis. We rijden 5 minuutjes en komen aan bij zijn huis. Hij woont super mooi en groot. Blijkbaar stonden zijn buren verderop een soort feestje te houden en die groeten we netjes.

Eenmaal binnen neemt hij me jas aan gaat voor me staan en begint me me te zoenen. Het is super Aangenaam door de kauwgom voelt geil. Al snel pakt hij me bij me kin en zet me op me knietjes neer. Doet zijn gulp open en haalt een mooie dikke lul te voorschijn. Ik zuig zijn lul en ballen en hij vind het super. Hij geeft aan niet te kunnen geloven dat ik dit niet vaker heb gedaan. Na even pijpen trekt hij me weer omhoog en doet me broek uit. Hij zet zijn hand in me onderbroek en voelt aan me billetjes. Hij neemt me mee de slaapkamer in en maakt zijn vinger nat. Trekt mijn onderbroek uit en begint me kutje naar te maken. Daarna beveelt hij me om voorover te buigen over zijn bed heen. Ik voel hoe zijn lul tegen mijn kutje aan drukt en amper naar binnen wil (hij was ook vrij dik) hij zegt me te ontspannen en dit doe ik. Langzaam maar zeker gaat hij naar binnen. Zodra hij er helemaal in zit haalt hij hem eruit en zegt mij te blijven liggen.

Hij gaat weg en komt 10 seconden later weer terug. Ik denk dat hij wat glijmiddel over zijn paal heeft heen gedaan want vervolgens gaat het een stuk makkelijker. Hij begint me grof en hard te neuken en zegt me dat ik moet roepen neuk me. Hoe harder hij stoot hoe harder ik roep: neuk me! Na een tijdje zet hij me helemaal op het bed neer in een doggystyle positie. Hij gaat acher me staan en begint me weer hard te neuken. Er is geen stoppen aan en begint zelfs weer pijn te doen. Nadat hij helemaal uitgelut is en mijn kutje ook draait hij me om op mijn rug. Hij zet me in verschillende standjes en gaat zo heel lang door. Op een gegeven moment is het genoeg voor mij en geef ik dit aan. Vervolgens gaat hij met zijn knieën bij me gezicht in de buurt zitten pakt me hoofd vast en stopt zijn lul naar binnen. Na hem heftig te pijpen trekt hij zich af en komt in mijn mond klaar. Vervolgens kleden we ons om en zal hij de auto pakken en ik via de achter ingang naar de straat om de hoek lopen zodat ze buren me niet weer zouden zien. Vervolgens rijd hij om en zet me netjes bij centraal weer af.

Hierna hebben we nog wel contact gehouden maar tot heden nooit meer wat van terecht gekomen.

3456 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.