De stoute schoenen aangetrokken 4.

Geplaatst door: petizegld op 23-06-22

Ik sta op, kijk de man nog een keer aan en schuif uitdagend met mijn, in de leren rok gehulde, kruis zo dicht mogelijk langs zijn gezicht. Terwijl we de trein verlaten voel ik dat hij ons nakijkt.

 De Madam geeft me weer een arm, ’hoe voel je je,?’ vraagt ze en kijkt me onderzoekend aan. ‘Heerlijk, Madam, aan een kant raak ik vreselijk opgewonden, maar ook heerlijk relaxed,’ zeg ik zachtjes tegen haar. Mijn stem verraad me zeker. ‘Fantastisch, lieverd, ik ook ’ glimlacht ze. 

We lopen door de lange hal op weg naar het toilet, bijna wil ik automatisch bij de heren naar binnen, maar gelukkig trekt de Madam me mee naar de damesafdeling. Gelukkig is daar niemand. ‘Wacht jij hier maar even, lieverd, dan maak ik mezelf even schoon,’ en ze stapt een hokje binnen. Onwennig sta ik in het was gedeelte en kijk in de spiegel, ik vind mezelf te lang op deze hakken, maar voor de rest ziet het spiegelbeeld er prima uit. Vanwege mijn harde klit is er een kleine bobbel te zien onder de leren rok en ik kan het niet nalaten om er even over te wrijven. Ik voel hem nog verder verstijven en geniet van het moment. ‘Zo, sletje, sta je jezelf even te verwennen,?’ hoor ik ineens achter me. Ik had niet gehoord dat de Madam klaar was en ze inmiddels achter me stond.

Ze slaat haar armen om me heen en legt haar handen op mijn harde klit. Ze knijpt er hard in en kneed hem zachtjes, ’Zo, dat is een veelbelovend klitje,’ fluistert ze in mijn oor. Ik schrik, maar laat mijn hoofd achterover vallen op haar schouder en geniet volop van haar kundige handen. Ineens stap er iemand binnen en we schrikken allebei, zo op gingen we in ons spel, en een vrouw volgeladen met boodschappen tassen stapt binnen. Ze kijkt ons onderzoekend aan, de Madam kijkt haar uitdagend aan, en laat haar handen nog even rusten op mijn kruis en geeft me dan een tik op mijn billen. ‘Kom op, Esther, we hebben nog een hoop te doen. ’zegt ze en ze trekt me aan mijn hand het toilet uit.

De taxi rijdt over grachten die ik niet herken, de chauffeur zit voortdurend in zijn spiegel naar ons te kijken en ik ben er nog steeds niet helemaal gerust op. De aanwezigheid van De Madam stelt me echter gerust en ik ontspan me steeds meer tijdens dit uitstapje. Vanwege mijn hakken wilde De Madam niet dat we gingen lopen en ze besloot om een taxi te nemen. Ik zit wat in gedachten naar buiten te staren, plotseling hoor ik naast me.

Plotseling komt de taxi tot stilstand, ’Zo dames, we zijn er,’ zegt de chauffeur terwijl hij zich omdraait. Terwijl De Madam de taxi betaald, stap ik uit, nieuwsgierig kijk ik om me heen. Ik merk dat ik steeds meer in mijn rol opga en geniet van mijn Esther zijn. Inmiddels is de taxi weggereden en De Madam reikt me haar arm, ’Kom, meisje, ’zegt ze, ’dan gaan we iets leuks voor je uitzoeken.’ We staan vlakbij een grote, modieuze winkel waar ik mooie jurken in de etalage zie, echter ik ontdek in de hoek ook een enkele, dijhoge laars van lak. ‘Vreemd,’ denk ik nog bij mezelf, maar voordat ik er verder aandacht aan kan besteden heeft De Madam de winkeldeur al geopend, klinkt er een discreet geklingel en staan we binnen in de zaak. Onmiddellijk verschijnt er een jonge vrouw, ik schat haar eind dertig, gekleed in een donkergrijs mantelpakje en mooie pumps. Haar lange, donkerblonde haar is opgestoken en twee grote ringen in haar oren maken het geheel af. 

‘Goedemiddag, dames, kan ik u van dienst zijn?,’ vraagt ze vriendelijk. ‘Ik denk het wel, ‘antwoordt de Madam,’ ik ben Mevr van Duren en ik heb van de week gebeld voor een afspraak, in verband met wat nieuwe kleding voor mijn vriendin Esther.’ Ik ben compleet verbaasd, blijkbaar had de Madam al een goed gevoel over de eerste kennismaking en heeft ze al wat voorbereidingen getroffen.

‘Inderdaad, Mevrouw, dat klopt, u heeft met mij gesproken, Ingrid,’ antwoordt de vrouw, ‘als ik het goed heb begrepen ging het om wat specifieke dienstkleding en wat accessoires?.’ ‘Precies, Ingrid, dat klopt,’ hoor ik De Madam antwoorden. Ik merk dat ik al helemaal niet mee doe in het gesprek en dat er gewoon over me beslist gaat worden. ‘Goed, als ik dan uw jassen mag aannemen, dan zal ik die even ophangen en dan kunnen we een etage hoger gaan, voor de wat specifiekere kleding,’ zegt Ingrid. Ik knoop mijn lange mantel los, trek hem uit en overhandig hem aan Ingrid. Ze laat haar blik over mijn kleding glijden, die even blijft rusten op de bobbel in de rok, en complimenteert De Madam met haar nieuwe vriendin (ik dus) Dank je wel, Ingrid, het is altijd lastig om wat moois en stijlvols te vinden, voor dit type vrouwen,’ hoor ik haar zeggen. Ik zie Ingrid bedachtzaam knikken. Zou ze wat doorhebben, vraag ik mezelf af. Het moet haast wel, vooral omdat mijn harde klit nu wel heel goed zichtbaar is in mijn rok. ‘Goed, ik zal u even voorgaan, dan kunnen we het een en ander gaan passen,’ zegt Ingrid en ze loopt naar een grote trap die naar de eerste verdieping leidt. De Madam geeft me een tik tegen mijn billen, ‘kom op, lieverd niet zo verlegen,’ hoor ik haar achter me zeggen,’ er is nu geen weg meer terug.’ >>>

2141 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.