De lekkage

Geplaatst door: rieneke op 29-06-22

In de zomer ligt de tgirl in mij tijdelijk in de kast, tijd om me met wat praktische hetero zaken bezig te houden.

Gevraagd of mijn vriend mij kon helpen met waterschade aan de dakgoot van onze woning kwam hij 's middags langs. Toen hij zag wat ik bedoelde zij hij dat een bevriende aannemer dat probleem zeker kon oplossen en wellicht ook voor een schappelijke prijsje. Dat gezegd hebbende pakte hij zijn gsm een belde de aannemer. Na een kort gesprek eindigde hij dat met een bedankje.

Ik schonk vriend zijn lievelingsdrankje en vroeg wat de aannemer voor ons kon doen. Hij had afgesproken om hem enkele dagen later in een parenclub te ontmoeten om het daar verder te bespreken. De bedoeling was dat mijn vrouw en ik en zijn vriendin ook mee zouden komen. Met mijn vrouw besprak hij vervolgens op zachte toon nog wat details, waarna zij hem bemoedigend toelachte.

Op de bewuste avond legde mijn vrouw kleding voor ons beide klaar terwijl het opviel dat ze zich, tegen haar gewoonte in, nogal fors had opgemaakt. Voor mij lage er een chique pantalon en bijpassend chic overhemd klaar. Voor zichzelf lag er een dun kort mini-jurkje, bijpassende sexy lingerie, kousen en een paar hoge pumps. Een combinatie die ze zelden droeg. Het geheel was oog verblindend.


In de club zaten mijn vriend en zijn vriendin al op ons te wachten en net als wij zagen zij er ook zeer aantrekkelijk uit. Ik vroeg af wat hier de bedoeling van was, maar ach wat doet dat ertoe, er zou wat geregeld gaan worden. Van de aannemer overigens geen spoor. Met de nodige hapjes en drankjes werd de sfeer steeds losser. Halverwege de avond verontschuldigde vriend zich en vertrok naar een andere ruimte. Ondertussen werd er op twee beeldschermen achter de bar een soft pornofilm vertoond die de dames links en rechts van me zeer bevielen, getuige hun gekir.

Na korte tijd keerde vriend terug, nam nog een drankje en nodigde daarna mijn vrouw hem te volgen. Hand in hand ging ze mee naar de ruimte waar vriend vandaan was gekomen, zijn vriendin en mij achterlatend. Terwijl we gezellig zaten te praten voelde ik vriendin haar hand op mijn bovenbeen, wat mij niet onbewogen liet. Wrijvend en knedend gleed die steeds verder naar boven terwijl het gesprek steeds losser werd. Vriendin vroeg of ik een van de love seats achter de bar wilde proberen. Daar aangekomen werd vriendin steeds aanhaliger en haar handen gingen steeds verder, tot ze mijn gulp had gevonden die ze handig open ritste. Ze vond snel mijn stijve lid, daar ik geen slip droeg op aanraden van mijn vrouw. Kort daarop sloten haar vuurrode lippen zich er rond omheen en werd ik hemels gezogen, waarbij ik nu ook mijn handen nu de vrije loop liet en merkte dat ook vriendin geen slip droeg. Vingerend en zuigend hielpen we elkaar naar een hoogtepunt.


Terug aan de bar achter een drankje kwamen vriend en mijn vrouw terug. Ze lachte daarbij geheimzinnig en bij mijn vrouw droop de verrukking van haar gezicht. Wat was hier gebeurt? Vriend zij dat de transactie meer dan prima was verlopen. Op korte afstand bleef mijn vrouw met licht gespreide benen staan, ons vrolijk aankijkend. Tot ik omlaag keek. Tussen haar sexy pumps verscheen een plasje wat gevormd werd door kleverige sliertjes die traag van onder haar jurkje omlaag vielen. Ze vertelde dat de aannemer binnenkort langs zou komen om de lekkage geheel gratis te herstellen. Haar eigen 'lekkage' was hem zeer bevallen en meer dan waard geweest.

Zo, zei onze vriendin, nu is het mijn beurt om stevig verwend te worden, terwijl ze naar mij knipoogde. Vriend en vriendin namen afscheid van ons en vertrokken hand in hand naar de ruimte waar mijn vrouw eerder vandaan kwam. We namen nog een drankje en vertrokken daarna huiswaarts, waarbij mijn vrouw mij vroeg om haar, eenmaal thuis, opnieuw met een 'lekkage' te verwennen.

2564 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.