De stoute schoenen aangetrokken 5.

Geplaatst door: petizegld op 10-07-22

Op de eerste verdieping zie ik onmiddellijk wat voor specifieke kleding Ingrid bedoeld, ik zie diversen rekken met jurken voor dienstmeisjes, uniformpjes, maar ook lakkleding en ik geloof dat ik zelfs wat rubber jurken en blouses kan ontdekken. Het geheel is ruim opgezet, met divers salontafels, mooie fauteuils, een paar glazen toonbanken en vier paskamers. De vloer is glad en ik hoor mijn hakken tikken op de harde ondergrond. In de hoek zie ik ook nog twee kasten staan met diversen soorten pumps uitgestald en diversen laarzen, een grote passpiegel in de andere hoek maakt het beeld compleet. Goed, Esther, zoek even een pashokje uit en kleed je uit,’ hoor ik Madam zeggen, ‘alleen je rok en blouse, uiteraard. Het korset, de kousen en hakken kan je aanhouden, dan zoek ik met Ingrid even wat voor je uit.’

Ik knik wat beduusd en loop richting de pashokjes. ‘Ik hoor je niet, lieverd,’ hoor ik Tanja opnieuw zeggen. ‘Ja, Mevrouw, natuurlijk,’ breng ik met moeite uit. Waar ben ik aan begonnen, ik lijk wel gek, flitst het door me hoofd, maar gelijk denk ik ook dat ik nog nooit zo opgewonden ben geweest. Het pashokje is gelukkig ruim genoeg en ik rits de rok open en stap eruit, de blouse knoop ik verder open en beide hang ik netjes op, op het daarvoor bestemde hangertje. Een grote passpiegel toont me in vol ornaat, mijn hoge pumps, de mooie, naadnylons van Tanja, de jarretels die strak over mijn billen en dijen naar het korset lopen en half daaronder mijn strakke, rubberen slip, waar mijn klit haast uit barst.

Gelukkig zit mijn make-up nog prima en ook mijn pruik zit nog mooi op zijn plaats.‘ Als je gereed ben, kom er dan maar uit, lieverd,’ hoor ik Tanja door het gordijn heen zeggen. Ik haal diep adem, open het gordijn en stap de zaak binnen. Tanja en de verkoopster staan bij een rek met kleding te kijken en ik zie dat er op een van de toonbanken al het een en ander klaarligt.

‘Kom maar even kijken, Esther, ’zegt Tanja,’ dan kunnen we wat passen.’ Met kleine passen loop ik in de richting van Tanja en de verkoopster, die me nu belangstellend opneemt. ‘Ze is in ieder geval mooi ingesnoerd,’ hoor ik de verkoopster zeggen, ‘dat vind ik zelf altijd de eerste stap voor onze creaties.’ ‘Je hebt helemaal gelijk, hoor ik de Madam tegen de verkoopster zeggen, ze moest er even aan wennen, maar inmiddels gaat het goed geloof ik, of niet, Esther?, ‘Ja, Mevrouw, het zit prima en het voelt zalig aan,’ weet ik uit te brengen terwijl ik belangstellend naar de diverse creaties kijk. ‘Goed, schat, ik wil dat je eerst deze even past,’ zegt Tanja en ze reikt me een lange, strakke lakrok, met een lange split aan de achterkant, aan. Loop maar even mee, Esther, ik help je wel even,’ zegt Ingrid en ze loopt in de richting van de passpiegel. ‘Gewoon erin stappen en dan omhoog trekken, geen zorgen, hij past altijd want de stof geeft wat mee, zodat hij mooi om je billen spant,’

Ik stap in de lange rok en trek hem voorzichtig omhoog over mijn kousen en jarretels, gelukkig lukt het me om te blijven staan op mijn hakken. De rok is erg lang, hij valt over mijn pumps heen, zodat je alleen het neusje nog ziet en een klein gedeelte van de hak. ‘Ga maar even rechtop staan,’ zegt de verkoopster,’ dan rits ik je wel even dicht,’ terwijl ze naast me komt staan. Ingrid doet een zijkant dicht en loopt achter me langs om de andere kant ook dicht te ritsen. Hoewel ik de rok strak om mijn billen voel spannen lukt het haar toch om de ander kant ook dicht te ritsen. Met haar handen trekt ze de rok hier een daar wat op haar plaats, waarbij haar handen ook vol over mijn billen strelen. Aan de voorkant schikt ze rok ook nog wat en ik voel haar hand over mijn harde klit glijden.

‘Ja, dit is altijd wat lastig om te verbergen, Mevrouw,’ zegt ze, achterom naar Tanja kijkend,’ maar we hebben een assortiment corrigerende slips daarvoor.’ Tanja is inmiddels in een van de fauteuils gaan zitten en knikt bedachtzaam. ‘Nee hoor, dat is niet nodig,’ hoor ik haar zeggen, ik vind het wel wat hebben, die ondeugende bobbel in haar kruis. ’Tanja kijkt me aan en ik zie haar glimlachen. ‘Zo, Esther, bof jij even,’ zegt ze, terwijl ze nog even op mijn klit drukt.

1239 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.