Eerste keer van sissy jojo deel 2

De film is klaar en ik lig heerlijk tegen daddy aan, een arm om me heen die me stevig vasthoudt. Hij vraagt wat ik tot nu toe van de dag vind en of ik nog niet weg wil. Terwijl hij dit vraagt voel ik zijn hand langzaam over mijn rug naar beneden gaan tot net boven mijn billen, dan haalt hij hem er heel even af en pakt daarna vol mijn billen vast. Ik kan een kreuntje niet onderdrukken en kijk daddy aan in zijn ogen. Ik geef hem een gepassioneerde zoen op zijn mond. Ik zet aan beide kanten van zijn been een knie en ga op zijn schoot zitten zodat ik hem recht aan kan kijken en Ik vertel hem dat hij me een fantastische dag heeft bezorgd tot nu toe en dat ik al de hele tijd mega geil door hem ben. En dat de chastity best wel knelt. “Ik ben blij dat je het zo fijn hebt Jojo, je was zo zenuwachtig toen je binnenkwam.” En hij geeft me weer een lekkere kus. Daarna is het tijd om even te gaan douchen. Hier krijg ik even een momentje voor mezelf. Hij doet mijn cage af en ik stap onder de douche. Daar trek ik de plug uit me en voel zijn zaad uit mijn kontje en langs mijn been lopen. Ik zet de douche aan en was me helemaal, ook spoel ik mijn anus uit. Als ik klaar ben stap ik uit de douche en trek een schoon slipje aan, als ik mijn kleding van net wil pakken zie ik dat het weg is. Shit denk ik. Dat heeft daddy vast meegenomen. Wel ligt mijn pruik er nog, deze zet ik op mijn hoofd en stap de badkamer uit. Ik loop over de bovenverdieping op zoek naar daddy en kom hem tegen in de slaapkamer. Hij staat met een chique champagne kleurig jurkje in zijn handen. Ik sta vol verbazing te kijken “wow wat een mooi jurkje” “Helemaal voor jou” antwoord daddy. Ik loop snel naar hem toe en geef hem een knuffel.

“Dank je wel daddy “en trek hem snel aan. “We gaan een hapje eten, trek je hakjes maar weer aan we gaan de stad in.” Ik blijf als verstijfd staan. “Euh, Daddy? De stad in? In deze outfit?” “Ja meisje, in deze outfit, je bent prachtig” Ik weet niet goed wat ik moet zeggen en blijf staan, er loopt een traan over mijn wang, ik begin te snikken dat ik dat niet durf.  “Ik ben bij je. Ik hou je hand vast en laat je niet meer los, maar wel een beetje opschieten want ik heb gereserveerd bij een chique restaurant hier in de buurt.” Vol tegenzin ga ik nog even mijn make up doen en trek mijn hakjes en kousen nog aan. Als ik terug in de woonkamer kom staat daddy al te wachten met zijn jas aan. Ik loop naar hem toe en geef je een kusje. “Ik ben zover daddy, laat me alsjeblieft niet alleen vanavond”   Hij geeft mij ook een jasje. Samen lopen we richting de auto, we stappen in en rijden richting het restaurant, je houdt voor mij de deur open en geeft mij een arm om naar binnen te lopen. “Je hakjes gaan steeds beter hè” fluister je in mijn oor. En ik geef je een bevestigend knikje. Samen lopen we naar binnen. Het restaurant oogt heel rustiek, in het dak zijn prachtige houten balken verwerkt die doorlopen tot in de nok van het gebouw. Tussen iedere tafel is er een ruim gangpad of een afscheiding tussen de tafels. Hierdoor heb je best wat privacy. We volgen de vrouw van het restaurant vervolgens naar onze tafel. Het is best druk in het restaurant en we krijgen een tafel in de hoek.  Daddy vraagt wat ik wil eten. Ik kijk in de kaart en zie een pasta met zalm. "Dat lijkt me lekker" zeg ik en daddy bestelt het voor mij, hij neemt een lasagne. Dit wordt even later gebracht door een leuke kerel met een behoorlijk gespierd lichaam. Ik kijk hem na en als ik dan daddy weer aan kijk zie ik hem lachen. "Knappe gast he" vraagt daddy aan mij. Ik knik en word helemaal rood. We dineren heerlijk. Tijdens het eten krijg ik regelmatig een wijntje van daddy, ik raak steeds comfortabeler en voel me steeds meer een echt meisje. We praten en flirten heel de tijd af en toe trek ik mijn jurkje plagend naar beneden zodat daddy mijn bh’tje ziet wat ik aan heb.  Na het hoofdgerecht moet ik plassen, zonder na te denken loop ik de dames wc in en doe mijn behoefte. Doe mijn slipje weer over mijn cage en stap het hokje uit en was mijn handen. Op dat moment komt er een knappe dame de wc binnen en bekijkt me van top tot teen. Ik kijk haar een beetje vragend aan.

Ik zie van alles door haar hoofd gaan. " Je ziet er goed uit" zegt ze en ze gaat een hokje in. Ik denk bij mijzelf je zou eens moeten weten. Als ik terug ben doen we nog een dessert, rekenen we af en gaan weer terug richting de auto. Onderweg stoppen we even op een parkeerplaats. “Je hebt het goed gedaan meisje ik ben trots op je” en ik zie dat hij zijn riem en knoopje van zijn broek los maakt. Ik kijk snel in het rond maar voor de rest is er niemand op de parking en ik ben mega geil geworden want we werden behoorlijk bekeken in het restaurant. Ik leg mijn hand op zijn onderbroek en schuif die langzaam naar beneden. Ondertussen begin ik hem te tongzoenen. Met mijn hand ga ik langzaam over zijn lul en voel dat die al een beetje hard is. Ik breek de tongzoen af en begin je heel rustig te pijpen. Eerst krijgt je eikel weer wat aandacht, hier zit al een klein beetje voorvocht op en dit lik ik er eerst af en geef je dan weer een plagerig kusje op je mond.” Zo smaak je daddy” fluister ik in je oor.” ik ga gelijk weer terug naar je lul en neem je lul wat dieper in je mond en ga langzaam heen en bh’tje weer. Steeds een beetje dieper. Dan ineens voel ik een hand op mijn hoofd die me volledig over je lul drukt. Ik had dit niet verwacht dus begin direct te kokhalzen. Je laat mij even op adem komen maar begint dan wel het tempo te bepalen. Ik moet hem pijpen tot hij bijna komt en dan trekt hij mij omhoog. “Nu nog niet sissy, de rest is voor thuis” zegt hij. Ik geef hem een knuffel en fluister dat ik het graag thuis afmaak.  De auto wordt gestart en we rijden naar huis. Thuis aangekomen houdt hij weer als een echte gentleman de deur voor me open en we lopen hand in hand naar binnen. Als de deur dicht is pakt hij me direct vast en trekt mijn jurkje omhoog over mijn hoofd, gooit het aan de kant en grijpt direct naar mij kont. Tilt me op me draagt me naar de bank.  Hij legt me op mijn buik op de leuning, komt achter me zitten. Dan pakt daddy me bij mijn keel en kust me in mijn nek. Hij pakt mijn hoofd vast en begint hem steeds verder naar achter te trekken en zoent me op mijn mond, door deze houding vind ik dit een intens geile en diepe zoen. Hij breekt de zoen af en dan fluistert hij in mijn oor: “je bent van mij Jojo” en stopt zijn nog steeds harde lul in mijn kontje en begint hard op me in te beuken. Dit doet best wel pijn maar zorgt ook weer voor intens genot. Ik kreun en begin te lekken op de bank.

Daddy haalt snel zijn lul uit me en tilt me op “straks heb ik een vlek op de bank.” hij zet me op mijn benen en ondersteunt me naar boven en we ploffen samen op het bed. Daar gaan we weer verder waar we gebleven zijn. Hij neukt me weer hard en spankt mijn kontje helemaal rood. Hij bouwt het tempo langzaam op en neukt me steeds harder. Ik begin te kreunen en te steunen, ik ben zo geil. Gisteren was ik nog nooit geneukt en vandaag alweer voor de 2x. Dit is echt een bijzondere dag voor mij.  Daddy houdt niet van dit geschreeuw loopt naar kast en pakt een gag in de vorm van een kleine penis en een zwarte halsband met rode hartjes op. Deze doet hij in mijn mondje en om mijn nek en duwt zijn lul weer in 1x er helemaal in. Dit is niet lekker en ik kreun hard maar door de gag is dit niet echt hoorbaar. Hij gaat langzaam weer uit mijn kontje en begint weer te versnellen, Steeds ietsje sneller. Tot hij een behoorlijk hoog tempo te pakken heeft. Hij begint wat met mijn cage te spelen. Deze lekt al behoorlijk. Hij gaat ermee over mijn lippen. Dit is echt vernederd want ik zou nu het liefst zijn hand aflikken en dat weet daddy ook. Hij pakt de halsband vast. Hierdoor heeft hij goed de controle over hoe diep hij me neukt. Als hij aan de band trekt voel ik de halsband strak om mijn nek en beweeg ik dus naar achteren.  Hij geeft me nu nog hardere en diepe stoten. Ik kreun en bijt in de gag en hoor daddy achter me lachen. " Heeft mijn meisje het zwaar" zegt hij een beetje kreunend.  Hij begint zwaarder te ademen en stopt even en komt heel even tot rust terwijl hij weer hetzelfde met mijn clitje doet. Ik ruik mijn pre-cum maar kan er door de gag niet bij. Hij begint weer te versnellen en al snel spuit hij mijn kontje vol en trekt daarna zijn lul weer langzaam uit mijn kontje. Hij ploft naast me op het bed en trekt me tegen zich aan. Mijn chastity lekt enorm. Hij gaat er met zijn vingers langs en smeert het uit over mijn hele lichaam. Daddy streelt even mijn gezicht en kijkt me aan en maakt de gag los. Terwijl hij die uitrekt voel ik het slijm op mijn lichaam druppelen. Hierdoor plak ik helemaal en voel ook zijn sperma uit mijn kontje lopen. “Mag ik even douchen daddy?” Nee, we gaan slapen, morgenochtend gaan we samen douchen, kom maar tegen me aan liggen dan plakken we allebei. Ik ga dicht tegen hem aan liggen en voel zijn armen om me heen en zijn lul tegen mijn kontje. Ik val vrij snel in slaap door deze intensieve dag.    

3035 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.