BDSM ....

Geplaatst door: t-girl-lover126 op 23-07-22

Al maanden was ik op zoek naar die ene echte transgender die dingen bij mij kon doen wat andere niet willen doen. Je moet hiervoor eerst weten dat ik redelijk dik geschapen ben. Naast een dikke lul, heb ik ook een behoorlijk hoge libido en vooral ik ben dominant, hou van BDSM in al zijn vormen en daarnaast ben ik ook gek op uren gepijpt te worden door een slet die niet weet van ophouden.

De eikel likken en zuigen is allemaal wel lekker, maar als man wil je dat hele ding er wel in zien gaan. Niet iedereen kan deepthroaten, maar het zou zo fijn zijn omdat eens te kunnen ervaren. Zo dacht ik er dus rond die tijd over en ik had een advertentie geplaatst “ Master zkt Transgender/She voor BDSM sessie”. 

Toen leerde ik Mina kennen. Nou dat is echt een lekker hete slet, ze staat werkelijk overal voor open. Het is natuurlijk niet zo dat ik haar gelijk vroeg om te neuken. Maar na een aantal mails te hebben verstuurt en een datum die helaas niet kon doorgaan, was het eindelijk zover, dus vertelde ik haar over mijn donker dominante kantje.

Mina lette wel op wat ik zei, kreeg alles ook mee, maar was zwaar onder de indruk van mijn voorstel en wat ze moet doen. Daar moet Mina even aan wennen.

Mina is precies zoals ik het graag heb super geil gekleed, lange zwarte laarzen, heerlijke zwoele parfum, mooi geschminkt, rode lippen, borsten door hormonen behandeling, kortom super sexy maar toch elegant ….een echte slet . Mina wou mij zachtjes kussen en daarna hevig lang tongzoenen en mij heel lang pijpen. Dat waren de woorden die ze sprak.

Mina overtuigde mij er zelfs van dat haar keel mijn hele pik naar binnen zou slurpen. Ik zou het wel meemaken, want ook al geloofde ik haar door haar daadkrachtige woorden, toch zou het een heel erg grote opgave voor haar zijn.

Mina komt langzaam dichterbij, keek mij aan en met geilende ogen begon ze mij zeer zachtjes te zoenen, heel langzaam maar toch intens, Ik beantwoord haar zeer zachte kusjes op een brutale manier….Ik ben tenslotte een dominant, ik bepaald wat Mina moet doen en niet zij …dus ik haalde een flesje poppers naar boven waarbij beiden gingen snuiven en  met een flinke harde en stevige tongzoen flitsen onze tongen tegen elkaar heel lang met smakkende geluiden en vooral op een zeer dominante manier tong ik haar zeer diep. Ik voelde al een enorme geilheid optreden van mijn kant.

Ik hou op met het ruig tongzoenen en zeg dat het niet voldoende is, haalde ondertussen uit mijn sportzak enkele attributen, zoals een flogger, handboeien, touw, rijzweep, blinddoek, plug, dildo, glijmiddel, condooms …   

Mina gaat op haar knieën zitten recht tegenover mij, ik blinddoekte haar, ik bekeurt Mina heel langzaam met mijn rijzweep die overal heen en weer glijd, ik test haar onderdanigheid en gehoorzaamheid met Dirty talk.

Ik ging zitten met mijn benen over elkaar geslagen, liet Mina allerlei dingen doen, nu was het tijd dat Mina op haar knieën naar me toe kroop en begon mijn leren schoenen te likken…. Ja, dat deed dat stukje onderdanige sletje wel goed van bovenaan, bij de tip, met korte halen helemaal rondom en ze zorgt ook ervoor na het likken dat alles gewoon droog bleef. Als Mina wat spuug nodig had doneer ik dat  met alle liefde, dat ze dan keurig van mijn schoen mocht likken. Ik wil het allemaal blinkend schoon hebben. Ik liet haar goed voelen dat ze geen plekje mag overslaan, want ze wil toch niet haar dominant ontevreden zien? Wie weet welke straf ze dan te wachten staat…

Het was tijd om een ouderwetse billenkoek te geven, ik legde Mina over mijn knie en gaf haar de eerste tikken die ik daarachter plagerig streelde en waar een tik bijgaf…ondertussen vulde ik haar darmkanaal met verschillende dildo’s van klein tot mega groot ….Mina kreunde het uit ….

Na een tijdje begon Mina aan mijn dikke staaf te wrijven.. ze ritste mijn leren broek open  en ik keek toe hoe ze haar hoofd ernaast hield en zo langzaam aan mijn ballen begon te likken en te sabbelen. Ook vlak onder mijn ballen likte Mina, het hele gevoelige plekje tussen je anus en je ballen, “MMMmmm”  Ik voelde alles tot in de details.

Toen ging haar hoofd weer omhoog en begon ze aan mijn eikel te sabbelen. Met haar warme en sappige tong draaide ze geile rondjes rond mijn eikel. Steeds een stukje dieper slurp ze mijn dikke staaf naar binnen in haar warme geile pijpmond. Een hele opgave, ik was best onder de indruk. Toen kwam ik dus achterin…in haar keel daar hield het bij de meeste altijd op. Maar Mina ging door al kokhalst ze wel veel haar keel liet heel voorzichtig mijn dikke staaf naar binnen glijden.

Ik zag iedere centimeter naar binnen gaan tot Mina met haar lippen mijn schaamstreek raakte. Het was Mina verdorie gelukt en goed ook!.

Mina bleef het herhalen. Steeds langer kon mijn lul in haar keel glijden en elke keer dat ze omhoog kwam, zoog Mina aan mijn hele staaf, zodat ik de beste zuigkracht kon ervaren die mogelijk was. Het kwijl droop langs mijn dikke staaf tot aan mijn balzak en ze likte, zoog en gromde er zelfs bij,

Met haar handen kneedde ze zachtjes mijn balzak, Mina bleef maar pijpen, uren lang ik voelde dat ik na een hele lange pijpbeurt dat ik toch ging klaarkomen. Ik spoot in haar mond, maar halverwege trok Mina haar mond van mijn harde lange en dikke paal en ze trok mij af, zodat die warme zaad door bleef komen en overal op haar terecht kwam. Ook op mij. Ze had het echt overal zitten en haar handen zaten helemaal onder.

Mina likt mijn lul nog af, mijn leren broek en mijn schoenen, zoog er nog wat aan mijn lul en speelde met mijn witte zaad in haar mond, Toen gaf ik haar een hele dikke geile tongzoen en mijn zaad vloeide van mond tot tong heen en weer tot alles was doorgeslikt was bij Mina We bleven maar lang ruig tongzoenen ....Ik was inmiddels weer geil en mijn lul bleef goed hard, dus besloot ik haar zeer ruig te neuken op verschillende manieren ....want ik wou ook haar warme darmkanaal voelen.

Ik neukte haar ruig af in pure BDSM stijl met verschillende attributen, bondage technieken en spanking volgde elkaar af tot Mina echt suf en voldaan was …. Het was tijd om elkaar afscheid te nemen  want bij de volgende date gaan we iets anders doen.

Maar dat is weer een ander verhaal…..

3419 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.