Als Sanne, de ontmoeting

Geplaatst door: sanne-a op 11-08-22

Daar druk ik op de bel. Snel gaan de gedachten door mijn hoofd: "Ga ik het nu echt doen?? Ja, Nee, Ja!!, Nee!!!!". Maar voor ik mij kan bedenken gaat de deur al open en staat Lianne voor mij.
"Hoi, ik ben Lianne" zegt ze en we begroeten elkaar met 3 kussen. "Zo te zien ben je zenuwachtig".
"Is het te zien??".
Ze moet lachen. "Kom mee, dan drinken we eerst even iets. Raymond is wat later en komt pas over een uur. We hebben dus nog wel even om de zenuwen te kalmeren. En ik vind het ook wel spannend, maar ben ook zo benieuwd."
"Gelukkig maar, maar samen moet het wel goed gaan komen." Ik plof op de bank en Lianne komt aan met een kop thee. We drinken gezellig wat en ik merk dat ik mij steeds meer op mijn gemak bij Lianne begin te voelen. Online kwamen zij en Raymond al als een leuk stel over. En zo in het echt is het een lieve en knappe vrouw tegelijk. Ze is nog simpel gekleed, een makkelijke broek en los shirt. Maar tegelijk een wonderschone glimlach met diepblauwe ogen en lang blond haar in een vlecht.
"Kom, we gaan naar boven, ons klaar maken" zegt ze als de thee op is. En gelijk krijg ik een brok in mijn keel. Dit is nu echt het begin. Geen weg meer terug, behalve vooruit en mijn eigen grenzen echt verleggen.

"Het is het meest handige als jij je eerst uitkleedt en dan heb ik iets voor je" zegt Lianne.
Ik kleed mij uit en zij knielt voor mij. Ze houdt een cage omhoog en voordat ik de kans krijg om stijf te worden heeft Lianne hem al gesloten. "Zo, het is anders straks ook zo'n vreemd gezicht als we klaar zijn. Dan maar gelijk je in toom te houden" zegt ze met een knipoog erbij en ze trekt haar shirt en broek dan uit. Ik zie haar string en haar volle borsten in haar bh. Ik voel mij hard willen worden, maar dat gaat dus niet. Lianne lacht: "Mooi, je begrijpt dus waarom".
"Tja, blijf nu eenmaal van vlees en bloed. Maar dat bloed kan nu niet ergens heen". En daarmee is de spanning nu ook doorbroken.
Lianne draait zich even om en pakt weer iets. Ze toont dan een buttplug. "Je kontje moet straks ook wel gereed zijn".
Ik slik even. "Goed, had dit had ik niet nu al verwacht. Maar dan ben ik straks al wel beter klaar". Lianne doet het nodige glijmiddel op de buttplug en op mijn anus. Ik buk voorover en ontspan en voel de gladde siliconen in mijn kont glijden. Ik voel hem lekker zitten. Niet in de weg, maar wel lekker die druk.

Geluk bij een ongeluk is Lianne visagist. Ik ga zitten in haar stoel en ze begint mij op te maken. Een dikke laag foundation en ik zie mijn mannelijke kenmerken steeds verder verdwijnen onder een dikke laag make-up. Mijn ogen maakt ze zwaar op met een diepe kleur oogschaduw en lange zwarte neppe oogwimpers. En uiteraard niet te vergeten de felrode lippenstift. Om het geheel af te maken krijg ik een blonde pruik en neppe gouden oorringen van haar. Het haar zit aan de voorzijde wat los en schuin naar de zijkant, met aan de achterzijde een mooie vlecht. Als ik mijzelf in de spiegel zie herken ik mij al bijna niet meer. Lianne ziet mij lachen. "Wacht maar tot je helemaal klaar bent, maar je bent al goed onderweg om een knappe vrouw te worden".

Lianne maakt zichzelf ook op. En stukje bij beetje lijken we steeds meer op elkaar. Tuurlijk, onze gezichten zijn anders. Maar ons uiterlijk met haar, make-up enzo lijken wel erg op elkaar. "Laat mij raden: Ray vindt jou er zo lekker uit zien".
"Klopt", antwoordt Lianne. "Ik doe dit niet vaak, ben het ook wel eens zat na een dag anderen opmaken om dan dit bij mijzelf te moeten doen. Maar als ik het een keer doe voor hem dan voel ik mij extra speciaal. En ook neukt hij mij dan nog lekkerder en dieper dan anders. Je bent dus vast gewaarschuwd". En ze geeft er een knipoog bij.

Ik bekijk Lianne terwijl zij zich verder opmaakt. Ze staat op: "Zo, ik ben ook klaar, nu gaan we aankleden. Eerst moet je borsten hebben."
Yes, het moment waar ik lang op heb gewacht. Lianne houdt een soort slappe mal voor mij. Ik steek mijn armen door de gaten en zij sluit hem. Ik voel de zachte stof mijn lichaam strak omsluiten. De borsten zijn groot, stevig en zacht met harde tepels tegelijk. "Wow, dit is echt kwaliteit" en ik laat mijn handen over mijn lichaam voor die dag glijden en voel lekker aan mijn borsten. Lianne moet lachen als zij haar bh en string uitdoet. Voor het eerst let ik echt op haar lichaam. Een mooi peervormig lichaam, met een klein buikje dat haar mooi staat. Een mooi C-cup heeft ze met gepiercde tepels en diverse tattoos over haar lichaam. Als ik weer omhoogkijk naar haar gezicht zie ik haar lachen: "Goed zo, je kan niet hard worden". Ik lach terug: "Inderdaad, met zo'n knappe vrouw voor mij is dat wel nodig".

"Kom, we kleden ons verder aan", zegt Lianne, Ray is er over niet al te lange tijd. We lopen samen naakt naar de slaapkamer waar Lianne onze kleding heeft klaar gelegd. "We zijn tweelingen vandaag, dat leek Ray wel leuk. Dus we matchen met elkaar".
"Dat lijkt mij heel leuk", terwijl ik een kleine zwartrode string pak en aantrek. Vervolgens doe ik mijn corset aan en trek mijn hold up kousen aan. Ik bekijk mijzelf even in de spiegel en moet lachen. Lianne ziet het en lacht ook naar mij: "Voel je je al speciaal?"
"Ja, ik had niet verwacht mij zo te voelen nu, maar de zenuwen nemen ook wel toe".
"Komt goed, we gaan rustig opbouwen en vooral plezier hebben."
Ik loop weer naar de kleren en trek een strak zwart shirt aan en stop dat in mijn korte rokje. Die is heerlijk strak en ik voel de stof over mij billen glijden. Tot slot nog mijn zwarte naaldhakken aan en ga dan weer voor de spiegel staan.
Lianne komt naast mij staan, slaat een arm om mij zij en zegt: "Twee knappe vrouwen, klaar voor een trio".
Ik slik en verzamel mijzelf: "Ja, ik ben er klaar voor en ga Ray samen met je heerlijk verwennen". We kijken elkaar aan, langzaam komen onze lippen dichter bij elkaar en zoenen dan.
Als we stoppen met zoenen lachen we naar elkaar. "God, wat maak je mij al geil" zegt Lianne. "Ik kan niet wachten dat Ray ons beiden neukt".
We gaan samen naar beneden en we pakken nog een kop thee voor op de bank. We kletsen wat en ik voel mij steeds meer op mijn gemak komen. Ik voel nog steeds af en toe aan mijn kleren en geniet van het gevoel aan mijn benen en billen van de stof, terwijl ik de buttplug in mijn kont voel drukken.

We horen dan de sleutel in de deur en horen Ray de gang in stappen. We staan op en slaan de armen om elkaars middel. Ik voel de zenuwen toeslaan en voel mijzelf trillen. Ray doet de deur open en staat daar ons te bekijken. "Wow", zegt hij. En idd, wowwww denk ik. Netjes in pak, bovenste knoop open, lang, mooie blauwe ogen en een heel mooie glimlach. Hij stapt naar Lianne toe en geeft haar een kus. "Zo schat, wat zie jij er uit. En wie is je knappe vriendin?". Lianne legt haar hand op zijn borst en lacht. "Dit is Sanne, mijn zusje voor vanavond. Ze is nog wat zenuwachtig". "Ik zie het" zegt Ray en hij pakt mijn hand. Ik doe een stap naar voren. "Geen zorgen, we gaan een leuke middag hebben samen" en hij geeft mij 3 kussen. "Gelukkig maar" antwoord ik en kom dicht bij hem staan. Ik leg mijn hand op zijn borst en voel zijn adem. "Want samen met Lianne wil ik je ook een speciale middag geven". Ik zie nog net de fonkeling in Ray zijn ogen voor ik zijn lippen op die van mij voel. Mijn eerste zoen met Ray en ik voel hem al meer willen. We breken af en zien Lianne lachen. "Inhouden Ray" zegt ze, want ze is ook van mij. Ze stapt op mij af en Lianne en ik zoenen weer.

Ray gaat zitten op de bank en kijkt naar ons. "Hier kan ik wel lekker naar kijken, maar dan wel met een kop koffie. Sanne, wil jij een kop koffie voor mij zetten?" Lianne en ik stoppen met zoenen. "Tuurlijk schat" antwoord ik en ik geef Ray een kus op zijn wang. Ik loop weg op mijn hakken, nog wennend hieraan, maar ik probeer wel mijn heupen te wiegen. Ik merk Ray zijn ogen die mij nakijken. Stop even en duw mijn kont in mijn strakke rokje naar achteren voor ik weer verder loop.

Als ik weer terugkom uit de keuken zie ik Ray in de stoel zitten met zijn ogen dicht genieten. Lianne zie ik op haar knieën zitten, de lul van Ray in haar mond, met zijn hand achter op haar hoofd. Ray hoort mijn hakken en kijkt mij lachend aan, terwijl hij Lianne wat verder naar beneden duwt. Ik zet de koffie neer en kom ook op mijn knieën zitten. Lianne kijkt mij aan, lekker met die lul in haar mond. Ik beweeg mijn gezicht naar Ray en begin zijn ballen te likken en in mijn mond te nemen. Als snel voel ik zijn andere hand op mijn hoofd. "Schat, nu mag je vriendin eens" hoor ik hem zeggen, terwijl hij Lianne wegtrekt. Ik laat mijn tong van onder zijn ballen naar zijn eikel gaan en draai daar een paar rondjes. Ray hoor ik zacht kreunen en zie hem met zijn ogen dicht zitten als ik naar boven kijk. Zijn hand drukt op mijn hoofd en langzaam neem ik zijn eikel in mijn mond. Steeds dieper voel ik zijn lul glijden, de eerste keer dat ik een man zo voel. Zijn druk verminderd en ik begin dan mijn hoofd op en neer te bewegen. Iedere keer weer zijn lul in mijn mond voelen terwijl ik met mijn tong rondjes om zijn eikel probeer te draaien. Lianne wisselt mij dan weer af en Ray bepaalt het tempo en wie hem pijpt. Soms moet ik wachten, maar mag dan weer hem lang pijpen. Af en toe voel ik een klein beetje sperma in mijn mond komen en geniet van zijn harde lul.

Wij moeten van hem stoppen en ons shirt uit doen. Lianne en ik staan dicht bij elkaar en ik trek het shirt van haar uit. Zodra zij mijn shirt uit heeft gedaan zoent zij mij weer en voel haar tong heerlijk in mijn mond. Onze handen glijden over elkaars lichaam. We stoppen met zoenen en ze komt naar mijn oor. Ik zie Ray en zie hem zijn overhemd open doen en zijn blote sterke borst verschijnen. Sanne fluistert dan in mijn oor: "Je doet het goed, je maakt hem heel geil". Ray staat op en doet zijn broek uit. "Kom hier" beveelt hij dan naar Lianne terwijl hij haar naar zich toe trekt. Hij zoent haar en trekt haar corset wat naar beneden. Haar borsten komen eruit en Ray legt haar neer op de bank, haar hoofd net over de zijkant zodat ze wat hangt. Ik sta er verbaasd naar te kijken en geniet. Van Lianne haar mooie borsten en gepiercde tepels en van Ray zijn strakke lichaam. Ray zakt dan naar Lianne haar borsten en zuigt aan haar tepels. Lianne kreunt het uit van pijn en genot en ze spreidt haar benen. Ray kijkt mij aan als hij haar tepel los laat. "Volgens mij is ze wel gewillig, ga met je tong haar maar eens verwennen, dan verwen ik mijzelf". Ik ga langzaam tussen haar benen zitten. Het rokje is al mooi omhoog, schuif haar natte string aan de kant en begin haar te beffen. Lianne kreunt zachtjes, maar dat verstomd al snel. Ik kijk op en zie dat Ray haar keel aan het neuken is. "Ga door" beveelt hij en ik luister netjes. Lianne wordt steeds natter, haar geluiden worden verstomd door de lul in haar keel, maar ik merk dat ze geniet. Ik stop nog een paar keer om haar te teasen en haar orgasme uit te stellen, maar dan komt ze toch klaar.Ik kijk op en zie Ray lachen. En Lianne moet nog bijkomen van het orgasme, maar zegt dan: "Ray, ze was gemeen. Ze liet mij wachten. Ze moet straf krijgen boven". En dus staan we op. Ik vind het spannend wat die straf dan inhoud, maar ben erg benieuwd terwijl we met zijn drieën de trap op lopen.

3206 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 34)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.