Als Sanne, de overgave

Geplaatst door: sanne-a op 19-08-22

Boven word ik gelijk tegen de muur gezet en voel Ray zijn handen mijn rokje omhoog trekken en ze over mijn billen gaan. Voor ik het weet voel ik de klap en hoor ik de pats. Pijn schiet door mijn billen, maar ook genot. Pats, nog een keer en voel mijn bil branden. "Ga je braaf zijn" vraagt Ray. "Ja, meester" antwoord ik. "Mooi zo, kom maar op je knieën, voorover zitten op het bed". Ik luister naar Ray en hij komt op zijn knieën zitten voor mij. Zijn hand plaatst hij op mijn hoofd en begeleid zijn lul mijn mond in. Weer voel ik dat harde stijve lange gevoel, de smaak van sperma in mijn mond. Ik geniet en Ray begeleidt mij. Dan voel ik ook opeens wat aan mijn billen. "Lianne gaat je vast klaar maken voor zo" zegt Ray en ik voel Lianne mijn string aan de zijkant doen. Langzaam trekt zij de buttplug uit mij en duwt hem er weer in. Ik word er alleen maar geiler van, dat drukkende gevoel in mij, terwijl Lianne de beweging blijft herhalen, eruit en weer erin tot hij eruit blijft. Dan voel ik meerdere van haar vingers drukken tegen mijn kont en ze glijden langzaam naar binnen. Ik voel de opwinding toenemen en ga Ray nog steviger pijpen. Steeds gaat Lianne wat verder. En wanneer ik de lul van Ray bijna helemaal in mijn keel heb, zegt Lianne: "ze is klaar".

De schrik slaat mij om het hart, het is zo ver. "Mooi" zegt Ray, "ik wil wel een lekker kontje voelen. Ga maar liggen". Hij trekt zich terug en ik proef zijn zoete voorvocht nog in mijn mond. Ik doe mijn rokje uit, draai mij om en ga comfortabel liggen. Lianne komt naast mij liggen, haar hand voel ik naar mijn kooi gaan. Ik spreid mijn benen, terwijl ik naar beneden kijk, langs mijn decolleté en zie Ray zich rechtop positioneren tussen mijn benen terwijl hij een condoom omdoet. Ow, wat wil ik zo graag nu zo hard zijn, maar die kooi zit zo strak. Lianne fluistert zachtjes in mijn oren, terwijl ik de druk bij mijn kont voel toenemen. "Wat een heerlijke slet ben je". "Zo word je echt geneukt als een vrouw" hoor ik zachtjes, terwijl ik dan Ray in mij voel. Ik probeer te ontspannen, maar grijp ook Lianne vast. Uit spanning en tegelijk ook een klein beetje pijn dat mijn gezicht tot wat vertrekt. Ray stelt mij gerust, tilt mijn benen wat omhoog en doet heel rustig aan. Steeds een klein stukje terug en dan weer wat dieper. De druk wordt alleen maar groter, maar het voelt zo lekker in mij. Dan stopt Ray en kijkt naar mij en Lianne. "Gefeliciteerd, ik zit nu echt in je", Lianne en ik lachen en zij zegt: "zie je, ik wist wel dat je het kon". "Kom hier Lianne" kan ik alleen maar uitbrengen en trek haar mond op de mijne.

Ray gaat bewegen, langzaam trekt hij zich terug en komt ook langzaam weer in mij, terwijl Lianne en ik elkaar zoenen. Langzaam voert Ray zijn ritme op. Zoenen met Lianne kan ik niet meer, alleen maar kreunen van genot. Mijn borsten hou ik vast, mijn mond open en voel mijn ademhaling diep. Ray laat mijn benen los, komt voorover en duwt zijn tong in mijn mond. Bij iedere stoot, diep, zacht en hard tegelijk voel ik mij kreunen terwijl onze tongen langs elkaar gaan. Helemaal in trance van Ray zijn stoten ben ik, dat ik bijna niet merk dat Lianne even weg was. Als Ray weer rechtop zit komt Lianne weer bij mij. Haar corset is uit en ik voel haar naakte lichaam. Haar harde tepels drukken tegen mijn zij, terwijl ze in mijn oor fluistert: "Ray houdt ook van hondjes, dan ben je nog meer zijn slet". "Jaaaaa" kreun ik en ik zie Liannes glimlach.

Voor ik het weet is Ray uit mij en ik kom omhoog. Ik wiebel op mijn hakken. Terwijl ik de balans weer vindt voel ik mijn brandende kont. Gewoon doorgaan denk ik, terwijl ik weer op het bed stap en op mijn knieën ga zitten. Lianne zit tegenover mij en we zoenen weer. Haar tong over die van mij, terwijl onze armen over elkaars lichaam gaan. "Wat een heerlijk gezicht jullie twee" horen we dan. We draaien allebei onze gezichten, de wangen tegen elkaar en kijken naar Ray. "Voor jou alles" zeg ik. Ray lacht: "Mooi zo, dan ga je nu weer voorover". Lianne schuift aan de kant, terwijl ik mijn benen wat uit elkaar zet. Ray zit al zo achter mij en voor ik het weet glijdt hij weer in mij. Ik kreun, terwijl hij met zijn handen mijn heupen vastpakt. Ik dacht daarnet al dat de stoten hard waren, maar nu hij ook nog mijn heupen vastpakt neemt hij mij nog harder. Ik probeer te steunen op mijn handen, maar kan het gewoon niet aan, sluit mijn ogen. Ik kreun diep, iedere keer als ik weer een stoot opvang en zijn ballen tegen mij voel kletsen. Een mix van pijn, maar ook zulk diep genot komen over mij heen.

Plots voel ik wat geschuif, ik open mijn ogen en zie Lianne naar mij toe schuiven, haar benen wijd, terwijl ik wat omhoog kom. Als ze dicht bij genoeg is, voel ik Ray zijn hand mijn haar pakken en naar beneden duwen. Hij duwt mijn mond tegen haar schaamlippen en ik kan niks anders doen dan haar te likken. Ongecontroleerd door de diepe stoten van Ray probeer ik haar zo goed mogelijk te beffen, maar dat is zo lastig. Het genot van Ray in mij is te lekker om mij te kunnen concentreren en mijn tong gecontroleerd over haar clitje te laten gaan. Ray merkt het en wacht even, ik pak gelijk het tempo op. Lianne kreunt steeds wat meer. De seconde dat zij klaar komt voel ik weer gelijk de stoten van Ray. Ik kreun diep van genot, terwijl Lianne haar natte kutje zo dicht bij mijn gezicht zit.

"Ray, ik ben geil en wil ook wat in mij voelen" zegt Lianne dan uitdagend. Voor ik het weet haalt Ray zijn lul uit mij en duwt mij aan de kant. Ik zie hem de condoom aftrekken en gelijk op Lianne duiken. Ze is dit duidelijk gewend, want ik zie Ray gelijk diep in haar glijden. En een tempo dat hij heeft. Snel, hard en diep zie ik Ray in Lianne op en neer glijden. Mij valt nu pas de kreun van Lianne op, vrij hoog en snel. Maar ook Ray kreunt, grommend alsof hij pas net zijn prooi heeft weten te grijpen. Ik dacht dat ik net stevig werd genomen, maar blijkbaar was dat echt de opwarming voor hem. In mijn lingerie kom ik naast ze liggen, wil hun niet uit hun trance halen. Als het tempo zakt en ik merk dat hun wereld weer groter wordt pak ik Liannes hand. Ik zie haar even schrikken, maar dan weer de geruststelling in haar ogen als ze weer beseft waarom ik naast haar lig. Ik kom naar haar gezicht en fluister zachtjes in haar oor: "Je noemt mij een slet, maar jij kan er ook wat van", terwijl ze zachtjes op en neer beweegt door de stoten. Terwijl we zoenen gaat mijn hand naar onderen. Ray glijdt in en uit haar, en langzaam begin ik haar te vingeren. We kijken in elkaars ogen en zie haar weer uitchecken van genot voor ze met een harde kreun klaarkomt. Ray blijft stoten, terwijl ze door haar zachte gekreun inmiddels door probeert te zeggen: "dit is pas het begin voor mij". Vragend kijk ik haar aan. "Ray, mag ik wat pakken?" zegt Lianne. Ray stoot nog één keer diep in haar, "Ja dat mag" en trekt zich terug.

Lianne rolt aan de kant en ik zie haar wat grijpen. Ze komt op haar knieën zitten en buigt voorover. Voor ik het door heb beweegt ze alweer op het ritme van Ray zijn gestoot. Wel een stuk rustiger dan eerder bij mij, zodat het bijna eerder lijkt alsof ze de liefde bedrijven en geen harde porno. Lianne was handig gaan zitten en trekt mijn string aan de kant. Ik was er helemaal niet meer mee bezig, maar voel haar rommelen aan de kooi. Ah, ze heeft de sleutel gepakt denk ik nog. Maar voor ik de gedachte kan afronden, is de kooi al open en voel ik gelijk haar mond mijn lul omsluiten. Alle opgespaarde opwinding komt omhoog en het bloed stroomt naar onderen terwijl ik in haar mond stijf wordt. Ik kijk naar haar ogen die lachen en ondeugend tegelijk staan. Haar tong draait rond mijn eikel en ik verga bijna van de opwinding. Pff, kalm worden, niet gek laten maken denk ik. "Zo, nu ben je een chick met een dick" zegt Ray. En hij heeft gelijk. Nog steeds voel ik de zachte borsten, lingerie, kousen en hakken. "Tijd om Lianne maar die extra te laten voelen" zeg ik. Ik streel met mijn handen door haar haren, pak haar staart dat ze niet kan bewegen. Langzaam duw ik mij dieper in haar mond. Ze kan van beide kanten niks, want ook Ray gaat lekker tekeer in haar. Kreunen gaat niet, alleen wat gegorgel komt nog uit haar mond. Een tikje tegen mijn been is duidelijk dat het even genoeg is en ik laat Lianne weer het tempo bepalen. Ray is ook bezig, harde diepe stoten laten Lianne heen en weer gaan. Zo stevig dat haar niet meer lukt om mij goed te pijpen. Maar dat is prima. Ik geniet van haar gezicht en van Ray achter haar. Maar ik zie ook dat Ray van mij geniet, de borsten, de lingerie en mijn lul in zijn vriendin haar mond. Duidelijk in concentratie van genot zie ik zijn ritme veranderen. Zijn handen grijpen de heupen van Lianne en trekken haar extra naar hem toe. Allebei kreunen ze van genot en zie dat Ray in haar komt. Ray lacht, "lekker schat" en trekt zich terug uit haar. Hij kijkt mij aan, terwijl Lianne zich omdraait. "Als je haar schoon likt mag jij misschien ook nog wel even genieten".

2200 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.