Timm (1): de ontmoeting

Geplaatst door: kayla op 25-08-22

Ik herkende het van andere jaren, naarmate de temperatuur verder oploopt word ik vanzelf geiler en geiler. Dan denk ik de hele dag aan dressen. Stel ik me voor hoe het zou zijn om op dat moment een mooie string of een plugje te dragen. Tijdens het sporten, in de supermarkt en ook tijdens het werk. Zo begon het dit keer ook, Ik was een ongelooflijk geile bui en het was rustig op het werk. Ik logde uit van de wi-fi en waagde me nog eens op tgirl.nl. 

Na enkele van de standaard berichten, krijg bericht van een en Timm. Hij vertelde me dat hij tgirls ongelofelijk geil vind en dat hij van nature heel erg dominant is en regelmatig in de regio Maastricht komt voor werk. Nu is dat natuurlijk wat iedere drooggeiler op tgirl ook beweert, maar ik was toch geïnteresseerd/geil genoeg om mijn kik te geven voor ik uitlogde en weer verder aan het werk ging.

Omdat mijn vertrouwen in mannen die ik spreek op de chat al tijden geleden absoluut minimum heeft bereikt, had ik geen enkele verwachting dat dit contact verder zou gaan dan enkele standaardzinnen op Kik. Maar toen ik hem 's avonds sprak viel het helemaal niet tegen. Hij leek oprecht geïnteresseerd in meer dan alleen een zaadlozing en vroeg me van alles over het dressen, verzorging, eerdere dates en interesses. Hij stuurde mij een foto en ik herkende en goed geklede gladgeschoren jongeman met een sportief uiterlijk.

Na enkele dagen contact (wat al best bijzonder is) liep de seksuele spanning weer op en stuurde hij mij een dickpic. Normaal ben ik niet van de dickpics, maar dit was wel een prachtexemplaar. Een grote, witte, dikke, vlezige lul met een glimmende roze eikel... Ik begon gelijk te watertanden. Hij vertelde me dat ik misschien binnenkort eens mocht proeven. Hoewel het een heel leuk gesprek was was ik er nog steeds van overtuigd dat het toch nooit zou gaan gebeuren. 

We hielden contact. Enkele weken later kreeg ik het volgende bericht. "a.s. vrijdag ben ik voor zaken in Maastricht. Ik verblijf in het Bastion en heb in de middag een uurtje tijd voor wat ontspanning. Graag zou ik je dan op mijn hotelkamer ontvangen". Ik stond perplex. niet alleen om wat hij vroeg, maar vooral ook hoe. Het was eigenlijk helemaal geen vraag, het was een verzoek, en hoewel ik het zou kunnen weigeren, leek hij daar aan de hand van zijn woordkeuze niet vanuit gegaan. Ik reageerde aarzelend en zocht naar een smoesje om het niet te doen. Ik had al tijden niet meer gedate.. Maar hij had er duidelijk over nagedacht hij gaf mij instructies hoe we te werk zouden gaan. Hij zou zijn hotelkamer niet afsluiten, maar alleen het niet storen bordje ophangen. Ik zou rechtstreeks naar zijn kamer kunnen lopen, naar binnen gaan, me omkleden, opmaken en gereed gaan staan. Hij zou om 16.00 uur terug komen naar de hotelkamer en wat dan precies zou gaan gebeuren, dat liet hij nog in het midden. 

Het was een goed plan dat moest ik hem nageven en ik zag geen enkele reden om het niet te doen. Daarnaast werd ik tijdens het maken van deze afspraak al zo geil dat ik nauwelijks meer helder kon denken. Dus vrijdagmiddag liep ik in mijn normale mannenkleding, zonder een blik richting receptie te werpen, het trappenhuis van het bastion in, rechtstreeks naar de opgegeven kamer. Van tevoren had ik uiteraard mijn benen en intieme zones al geschoren, mijn kontje al gespoeld en om op te warmen al een plugje in gedaan. Hij verwachtte me in lingerie en in een mum van tijd stond ik daar in de badkamer van het bastion, in een hotelkamer van een man die ik nog niet ontmoet had, in een zwarte lingerie set met hipster, zwarte stay-ups, eenvoudige zwarte heels en mijn bruine boblijn pruik. Ik droeg donker rode lippenstift, iets opvallende blush, donkere oogschaduw en mascara zoals ik dat van tutorials had geleerd. 

Ik was meer dan een half uur te vroeg klaar en ik wist niet hoe ik de tijd moest gaan vullen.  Hoe zou ik hem ontvangen? Wat zou ik zeggen? Welke houding moest ik aannemen? Waar zou ik die houding aannemen? Ik speelde met de airco, ik gluurde uit het raam, maar ik durfde nauwelijks geluid te maken op de kamer en bewoog geruisloos. Het voelde zal ik ergens was waar ik niet mocht zijn, alsof iemand me zo zou kunnen betrappen. 

Twee minuten voor vier besloot ik op mijn knieën te gaan zitten in het midden van de hotelkamer, vlak voor het bed en vlak voor de kleine zithoek met twee stoelen en een salontafeltje. Op het moment dat ik de deur hoorde besloot ik nog om mijn handen achter mijn hoofd te leggen, mijn ogen fixeerde ik op een stilleven aan de muur.

"Goedemiddag" kon ik er nog net uitpersen. "Goedemiddag" zij Timm terug, hij liep me voorbij en ging op een van de stoelen zitten. "Hoe is je dag?" was zijn vraag. Hij vroeg mij niet te gaan staan maar begon het gesprek alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat ik daar in lingerie, volledig opgemaakt, op mijn knieën in zijn hotelkamer zat. Hij droeg een nette pantalon en een wit hemd, zijn schoenen waren onberispelijk gepoetst en het enige dat ontbrak was een blazer. Misschien had hij die aan de kapstok gehangen? Terwijl hij zichzelf een glas water inschonk, kon ik alleen maar op de automatische piloot antwoorden dat het een goede dag was. Hij nam een slok, stond op, zette zijn glas weer neer en liep een rondje om mij heen terwijl ik nog steeds naar de muur keek. 

Hij leek ontspannen, maar uit zijn stilte was verder nauwelijks iets op te maken. Hij haalde zijn hand langs mijn gezicht, met zijn vinger tegen mijn lippen. Zachtjes begon ik aan zijn vinger te zuigen, ik kreeg meteen een snelle tik op mijn wang. Ik schrok ervan, het deed helemaal geen pijn maar de toon was gezet. Hij vroeg me mijn mond te openen en duwde met beleid 3 vingers naar binnen. Ik durf er nauwelijks te bewegen en liet hem begaan. Hij ritste zijn broek open, trok zijn boxer iets omlaag en haalde zijn lul uit zijn broek. In het echt was het niet minder interessant dan op de foto's en ik maakte me enige zorgen of het wel in mijn mond zou passen. 

"Laat maar zien wat je kan" waren de enige woorden die hij sprak. Ik pakte zijn lul met beide handen vast en na enkele halen begon ik de eikel te likken. Ik likte langs de schacht omhoog, onder de rand van de eikel en begon vervolgens aan zijn eikel te zuigen. Het duurde niet lang voordat ik hem helemaal in mijn mond probeerde te pakken, maar in eerste instantie kwam ik niet ver. Ik moest moeite doen, om hem niet met mijn tanden te raken. En ondanks dat dat af en toe wel gebeurde kwam ik verder en verder. Timm zei ondertussen helemaal niets, geen bemoedigende woorden, geen dirty talk, geen vernederende opmerkingen, niets.. wel kreeg ik een hand op mijn achterhoofd die me langzaam dieper en dieper geleide. Hij duwde me niet, maar stuurde me op subtiele wijze aan om dieper en dieper te gaan. Maar veel dieper kon ik niet.

Na enige tijd stevig doorpijpen en enige kramp in mijn kaken duwde wij me subtiel van zijn pik af en begon zichzelf te trekken boven mijn gezicht. Het duurde niet lang, dikke klodders lauwwarm zaad belanden op mijn gezicht. Ik voelde me trots, een echte slet. Timm deed zijn broek weer dicht, liep naar de salontafel om nog een slok water te pakken en zei toen het volgende: "Ik moet weer verder, ik ga ervan uit dat jij over een half uur vertrokken bent en de hotelkamer netjes achter laat. Dat pijpen moeten we echt nog aan werken, als je een echte slet wil zijn moet dat echt stukken beter. Oefenen dus!" Terwijl hij het zei was hij al richting de duur gelopen en zonder mij een blik waardig te keuren trok hij de deur dicht. 

Terwijl ik daar in mijn sexy lingerie, opgemaakt en al, op mijn knieen zat met het sperma druipend van mijn gezicht worstelde ik met dubbele gevoelens. De woorden die hij had uitgesproken voor hij de deur uitging en mij daar zo achter liet dreunden door en van de trots van zojuist bleef niet veel over. Ik had een klein moment van bezinning terwijl ik nog steeds op mijn knieen zat. Hij was duidelijk niet tevreden en het moest beter. De vernedering maakte plaats voor een geil gevoel en terwijl ik daar op mijn knieen mijn geile zonde zat te overdenken verstreek de tijd. Ineens realiseerde ik mij dat er al 10 minuten verstreken waren. 

Ik stond snel op en haastte me naar de badkamer. Ik wierp een zelfbewuste blik in de spiegel en trilde bijna op mijn benen van geilheid. Toch maar snel de sperma en alle make-up van mijn gezicht gewassen, ik trok mijn mannenkleding weer aan (behalve de string, die hield ik aan) en na een grondige controle van de hotelkamer ging ik de deur uit. In de lobby liep ik zonder ook maar een keer rond te kijken rechtstreeks de deur uit richting de auto. 

Thuis keek ik op mijn telefoon en zag ik een berichtje van Timm. Hij zei dat ik er fantastisch uit zag en zijn instructies goed had opgevolgd. Hij zij dat hij me zou trainen om zijn sletje te worden. Bij het lezen ervaarde ik weer een gevoel van vreugde en trots, ik wilde hem dienen en zijn sletje worden. Er was door deze man iets in me losgemaakt dat al heel lang beteugeld werd.. maar niet langer! 

1878 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.