De stoute schoenen aangetrokken 7.

Geplaatst door: petizegld op 25-08-22

‘Ik wil nu nog even het pakje zien wat we zojuist hebben uitgezocht, zegt ze tegen de verkoopster,’ zegt ze, en daarna moeten we opschieten, ik wil op tijd thuis zijn voor mijn man.’ ‘Natuurlijk, Mevrouw, ik zal het er gelijk even bijpakken,’ antwoordt ze die onmiddellijk naar de toonbank loopt waarop ik al eerder diversen kledingstukken heb zijn liggen. ‘Ik zal je even losritsen, sletje, zegt Tanja, terwijl ze de beide ritsen en drukknopen loshaalt. ‘Ik moet zeggen dat je er heerlijk uitziet met die knevel, lekker onderdanig en dan hebben we vanavond in ieder geval geen last van je geklets,’ voegt Karin er nog aan toe, terwijl ze naar me knipoogt.

Ik knik haar toe en bedenk dat ik me ondertussen heerlijk voel in dit spel. Aan de knevel in mijn mond ben ik al haast gewend, het strakke gevoel van het korset is zalig en mijn klit klopt hard in mijn rubberen slip. Ik stap uit de rok en Tanja pakt hem van me aan. Gekleed in mijn korset wacht ik af wat tot de verkoopster het meeneemt van de toonbank. Als eerste reikt ze mee een korte, wijde, witte petticoat aan. Ook deze heb ik wel eens gezien op diversen foto’s op het internet, maar nog nooit gedragen, alhoewel ik ze wel altijd heel mooi vind. ‘Gewoon net als een rokje erin stappen en omhoog trekken,’ hoor ik de verkoopster zeggen, ‘dan zorg ik dat hij op zijn plaats komt en maak ik hem vast.’

In de spiegel zie ik dat hij mooi om mijn middel past en ik voel dat Ingrid de drukknopjes vast drukt op mijn rug. Hij staat mooi wijd, maar ik vind hem erg kort, de boorden van mijn kousen zijn goed zichtbaar en je kan de jarretels ook goed zien. Ik zie Tanja goedkeurend knikken, dus ik begrijp dat zij deze lengte heeft uitgezocht. Nu dit jurkje erover heen, Esther,’ zegt de verkoopster terwijl ze me een zwart jurkje van lak aangeeft. ‘Gewoon over je hoofd en dan naar beneden trekken roept de Madam, evenals de rok geeft het wat mee en kleed het dan mooi strak af.’

Voorzichtig doe ik jurk over mijn hoofd en steek mijn armen in de lange mouwen die strak om me heen sluiten. Ik steek mijn hoofd door de halsopening en Ingrid helpt me om het jurkje verder op zijn plaats te krijgen. Ze corrigeert hier nog wat en dan zit het jurkje perfect op zijn plaats, het wijde rokje valt mooi over de petticoat en is precies op dezelfde lengte, het lijfje is strak gesneden en de mouwen zijn mooi op lengte. De halsopening is rond en niet te groot maar mijn halsband is goed te zien en er loopt een uitsnijding richting mijn borsten, zodat ik een diep decolleté krijg. ‘Wat denkt u, Mevrouw?’ hoor ik de verkoopster vragen terwijl ik in de spiegel kijk. ‘Prima, net wat ik in gedachten had, maar ik wil wel even het complete plaatje zien, dus met de accessoires erbij graag, antwoord Tanja.

‘Natuurlijk, een momentje graag,’ en de verkoopster loopt weer naar de toonbank. Ik kijk bewonderend in de spiegel, het lakjurkje zit perfect en voelt heerlijk aan. Karin staat achter me en maakt de knevel los. ‘Denk erom, Esther,’ fluistert Tanja in mijn oor,’ geen tegenspraak dus meer, duidelijk en knijpt me stevig in het kruis!?’ Ja, Mevrouw,’ kan ik met mijn verkrampte mond uitbrengen, blijkbaar moet ik nog wat wennen aan de bal in mijn mond. ‘Prima, schat, voorlopig zie je er prima uit en beval je me uitstekend.’ De verkoopster is inmiddels weer teruggekeerd en ze bindt me een wit lakschortje voor, ik krijg tevens een wit lakkapje op en ze geeft me een stel witte lange lakhandschoenen.

‘Alsjeblieft, Esther, ‘zegt ze ,’pas maar even, ze vallen tot over de ellebogen, ’ Ik trek de nauwe handschoenen aan en trek ze zover mogelijk op, volgens mij passen ze prima, niet te groot, maar gelukkig ook niet te klein zodat het gevoel uit mijn vingers verdwijnt. Opnieuw kijk ik in de spiegel en ik zie een compleet lak dienstmeisje staan, compleet met hoge pumps, gladde naadnylons waarvan de boorden net zichtbaar zijn, een mooie, witte, petticoat en het prachtige glimmende lakjurkje compleet met het schortje en het witte kapje op mijn halflange donkere haren. De handschoenen vind ik een beetje te, maar ze voelen wel lekker aan en ik durf eigenlijk geen commentaar meer.

1387 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.