Het hoertje van de orgie

Geplaatst door: jaqueline op 03-09-22

Volledig getransformeerd tot sexy buurmeisje ging ik op pad naar mijn geile afspraak. Ik was geheel onthaard en gehuld in sexy zwart doorzichtige nylons met naad aan de achterzijden van mijn benen. Mijn voetjes in de mooiste geile hakken die ik heb. Hier zie je mijn rood gelakte nagels nog net goed door de nylons in de pump zitten. Ik had weer eens alles uit de kast gehaald om er weer zo sexy mogelijk uit te zien. Dit was natuurlijk ook de opdracht die ik van mijn date had meegekregen. Een lakjurkje wat nog net mijn billen kon verbergen als ik in elk geval niet zou bukken ? Ook de make-up was netjes verzorgd, maar wel een tikje hoerig natuurlijk. Op en top vrouw en niet meer herkenbaar als man voelde ik mij geil en gewillig om op zoek te gaan naar een geile date deze avond, dus ging ik naar mijn online gemaakte afspraak.

Eenmaal aangekomen bij het adres waar ik was gevraagd naar toe te komen, zette ik mijn auto op een vrije parkeerplaats en liep naar het huis wat mij als adres was doorgegeven. Ik zou deze avond ontvangen worden door een leuk en kinky stel, dat zei dat ze wel een keer een geil hoerig T-meisje wilden meemaken en gebruiken in hun geile spel. Bij de deur aangekomen drukte ik op de bel. Een vriendelijke zachtaardige stem zei “Hai Jaqueline. Ik zie dat je er al bent, ik open de deur voor je en loop maar door. Zo gezegd, zo gedaan ik liep naar binnen en hoorde mijn hakken tikken op de vloer terwijl ik de gang door liep. Aan het einde van de gang stond een dame die veel mannen als milf zouden omschrijven. Een mooie rondvormige vrouw met een sexy outfit van leer of lak stond mij al op te wachten. Ze was hoog blond en droeg net als ik hakken en nylons met een kort jurkje. “Zo zei ze daar ben je dan” Eh ja zei ik en wat ziet u er mooi uit! Dankjewel zei ze en gebood mij haar te volgen een trap op. Haar billen gingen van links naar rechts terwijl ze de trap op liep. Ik zag dat ze mij wat aan het plagen was, en genoot er van. Gedurfd zei ik “ Een heerlijk uitzicht hoor “


Ze moest wat lachen en liep met nog meer heupbewegingen door de trap op. “zo we zijn er” zei ze en stond voor een dichte deur. Je mag met mij mee naar binnen, maar je krijgt wel eerst een blinddoek voor je ogen, daarmee blijft het nog wat spannend voor je Faye zei ze met een zwoele stem. Ik gehoorzaamde en liet mij een blinddoek voor doen. “geef mij je hand maar, en kun je mij naar binnen volgen” Ik volgde haar zoals ze tegen mij zei. Ik hoorde muziek met een opzwepend ritme en dacht ook stemmen te horen, maar de muziek was net te hard om te horen of ik gelijk had.

“zo Jaqueline je bent binnen en aangekomen op de plek die je in je dromen wilde bezoeken” Ik dacht bij mij zelf mijn dromen? Nou geen idee, maar we zien wel. Ja zei ze “ je wilde toch weten hoe het is om een hoerig sletje te zijn?” Eh ja dat was wel zo dacht ik, en ik wilde haar beantwoorden van ja dat is zo. Maar toen ik mijn mond wilde open doen, kreeg ik een soort van bal of mini penis in mijn mond die met een lederen riem en gesp om mijn hoofd werd gedaan. Het zweet brak mij uit, maar ik kon niets meer zeggen, mijn mond zat vol en op slot.

Ik luisterde naar wat er komen zou gaan, en dacht nu weer wat stemmen te horen.
Plots werd mij gevraagd mijn handen op mijn rug te houden, en mijn benen te spreiden. Ik deed wat mij gevraagd werd. Mijn handen kregen een soort van zachte boeien om die comfortabel zaten, al kon ik niet veel meer uitrichten met mijn handen op mijn rug. Een zelfde soort voelde ik om mijn enkels gaan, en wilde mijn benen bij elkaar zetten. Maar hey dat ging niet!! Wat is dit nu?? Ja Jaqueline hoorde ik een mannenstem zeggen. “je benen zijn met een spreidstang wijd uit elkaar gezet” Slik ohw jee wat nu ik was machteloos nu. Plots rook ik een mij welbekende geur, ze hielden poppers onder mijn neus! Poppers maken van mij een regelrechte hoerige slet weet ik! Ik ben daar gevoelig voor. Pfff mijn ogen zagen niets, mijn lijf kon niet bewegen, en ik werd warm van binnen van opwinding. Plots bewoog de vloer leek het, maar ik stond op een soort steekwagen die de kamer verder naar binnen werd gereden. De spanning was mij bijna te veel, en ik voelde mijn clit in mijn chastity lekken als een geile natte kut van een vrouw.

De muziek werd steeds meer intens en opzwepend, en ik stond daar machteloos met mijn geile gedachten te staan. Plots werd ik opgetild en werden mijn handboeien die op mijn rug zaten omhoog getild, hierdoor moest ik automatisch wel bukken en ik werd in een positie gezet waarbij mijn bolle billen omhoog stonden en mijn armen ook, maar mijn gezicht naar beneden. Mijn string werd van mijn lijf gescheurd en ik voelde her en der een tik op mijn billen. Niet pijnlijk, maar wel zo dat ik wist dat ik niets te vertellen had deze avond. Mijn benen wijd, mijn kont omhoog en mijn clit op slot. En tot slot had ik een bal of kleine rubberen penis in mijn mond gebonden en ik zag natuurlijk niets. En weer kreeg ik de lucht van poppers onder mijn neus gehouden, terwijl mijn hoofd met dwang boven een flesje werd gehouden. Ik rook de poppers en het steeg naar mijn hoofd.

Op eens voelde ik een soort natte gel in mijn bilspleet met daarna een kleine hand die het uitsmeerde. Nog geen 5 telen later drongen er 3 vingers naar binnen in mijn sissy kutje. Het was een glijmiddel tussen mijn billen zo wist ik nu, en ik voelde hoe er zacht maar wel met enige dwang mijn sissy kutje werd open gemaakt. We rekken je wat op voor straks, want anders krijg je het wel heel zwaar Jaqueline. !! De muziek ging uit, en het was even stil. Maar niet voor lang, want ik hoorde opeens meerdere stemmen van mannen en ook van vrouwen trouwens. Ik was op een exclusief geil privé feest beland! En op dit feest was ik de hoer die te gebruiken was door een ieder die dat wilde. Er stonden wat mannen om mij heen dat had ik wel door. En weer kreeg ik poppers onder mijn neus, en tikken op mijn billen. Echter nu werd mijn mond vrij gemaakt zo dat ik weer kon spreken. Althans dat dacht ik, want de bal ging er uit en een harde warme lul werd er in geschoven. “zo slet en nu pijpen of je leven er van af hangt” Ik schrok en bedacht mij geen moment, ik deed wat mij gevraagd werd. Na twee minuten ongeveer kreeg ik een andere pik in mijn mond, en daarna weer een andere pik.

De mannen stonden in een kring om mij heen en ik werd door elke man in mijn mond geneukt! Volgens mij waren het er 6 of 7 want er was geen pik gelijk. Van dik tot dun en van lang tot kort ik kreeg van alles in mijn mond geduwd. Plots zei een vrouw, hey mannen wat is dit voor soft gedoe? Het is een hoer!! Neuk die hoerige mond en keel eens goed!! En op dat ogenblik kon ik alleen even adem halen tijdens het wisselen van de vele pikken die zich een weg baanden mijn keeltje in. De kleinste pik was geen probleem, maar de grootste en dikste was echt wel een heftige grote lul! Ik deed mijn best en haalde tussentijds adem. Het slijm liep uit mijn mond en de mannen gingen maar door. Ik werd eigenlijk in mijn mond verkracht.

Plots hielden ze op en was het even stil, ik hoorde wat hakken en vrouwelijke stemmen mij naderen en er werden dingen gezegd als we zullen deze hoer eens leren hoe het is om een slet te zijn!! Ik voelde meerdere handen op mijn lijf en een soort van dildo tegen mijn natte kutje rijden. We gaan je spitroasten zeiden 3 dames hardop tegen mij. Met een ferme druk zat een voorbinddildo in mijn poes en ik kreeg er ook een in mijn mond. De derde vrouw deed even niets dacht ik, maar dat was te vroeg gedacht, de dildo in mijn mond ging er uit en haar kont werd in mijn gezicht gedrukt. Likken zei zeiden ze, likken hoer lik die geile reet van haar en daarna die van mij!! Ik werd stevig bij mijn heupen gepakt door de neukende vrouw, en die ramde haar voorbind pik diep en hard ik mijn strakke poes. Het deed pijn bij elke stoot, maar ik kon niets zeggen, mijn hoofd zat volledig tussen de billen van een andere vrouw. “wisselen riepen de vrouwen en ze lachten mij uit en zeiden hoerige sissy snol dat je bent, we gaan je een lesje leren. En telkens na 5 minuten werd er gewisseld. Ik ben de tel kwijt geraakt, en mijn tong kon niet meer zo veel moest ik likken. Ik stond te trillen op mijn benen en kon bijna niet meer op mijn hakken staan.

Plots stopten ze met wat ze deden en werd ik even met rust gelaten, toen pas viel mij op dat er overal om mij heen geneukt werd, en dat het gekreun wel op een orgie leek. Hier hijgen daar kreunen. En het wel bekende neukende geluid was overal. Mijn blinddoek werd afgedaan en ik werd los gemaakt. Zo slet! We hebben een nieuwe opdracht voor je. Alle mannen die je ziet krijgen een dame met haar poes in hun gezicht en aan jou de taak om ze allemaal te laten spuiten! Je mag ze pijpen of op hun pik rijden, maar je krijgt een half uurtje en dan willen we dat alle mannen hebben gespoten. Oepssss Nou ik was al flink opgerekt in mijn poesje en keeltje dus ging aan de slag. Ik reed en zoog alsof mijn leven er van af hing en de een na de andere man kwam klaar. Met veel gekreun. En net toe ik dacht klaar te zijn, melde zich nog twee dames die zeiden dat ze nog niet waren gekomen. Ik kon niet meer, maar twee mannen pakten mij beet en duwden mijn mond naar de kut van de eerste vrouw, en moedigden mij aan om de clit te bewerken. Ik kreeg poppers als stimulans en was zo verschrikkelijk geil dat ik voor mijn gevoel nog wel 6 vrouwen kon bevredigen.

Al met al kwam de 1e vrouw al spuitend klaar in mijn gezicht en ging de 2e ruw op mijn gezicht zitten en trok mij aan mijn haren tegen haar poes, ze reed met haar kut over mijn lippen en mond alsof het een wedstrijd was. Haar sappen vloeiden over mijn gezicht. Ze vloekte en schreeuwde het uit en duwde haar kont in mijn gezicht. Lik me daar zo goed als je kan dan help ik mijzelf zei ze. En al snel kwam ook deze mooie iet wat volle dame klaar op mijn gezicht. Ik was gebruikt, de hoer van de avond en de slet van de orgie. Een compleet gesloot lijf voelde zo ruw en schraal van het neuken en pijpen dat mijn kaken het leken te begeven. Ik was een hoer de afgelopen 4 uren heb ik alles gedaan waar ik van heb gedroomd, en ik hoop dat is snel weer zoiets mee mag maken. Dikke Kus jullie hoertje Jaqueline XXX

1578 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.