HOE het min of meer begon

Geplaatst door: robywet op 04-09-22

Het is voorjaar wanneer ik mij stierlijk verveel. Ik besluit om maar is achter m’n computer te kruipen en is wat op het internet te gaan surfen. Even kort wat over mijzelf, ben in de 60 en daarmee niet meer de mooiste en/of de knapste maar nog steeds keurig verzorgt en altijd grotendeels geschoren omdat ik vind dat er geen gras mag groeien op de snelweg LoL. 

Ik ben bi heb al jaren een relatie maar daarin is de sexualiteit wat bekoeld zullen we maar zeggen. Ik raak wel opgewonden van vernedering als slet/slaafje, sissificatie, en het gevoel dat heren mij bekijken en zichzelf bevredigen daarbij en vind het een mega geile gedachte om als sissy gekleed misschien zelfs aangelijnd door een bios te lopen en mijzelf daar te laten gebruiken onder het genot van poppers. Nou thats me. Ben niet OUT dus geniet vooral discreet, en tot nu toe veelal als fantasieën en soms date bij een bekende in de regio.

Draag altijd dames slips en soms dames jeans, deze zijn heerlijk laag en strak. Vind het dragen van een cockring bijna hetzelfde als een verlovingsring of trouwring, dus draag bijna altijd. Liefst strak als mogelijk diameter 40 Max 45 mm maar kleiner kan mss ook met daarbij wat stalen ringen om mijn ballen is heerlijk.

Kortom gewone een oudere geile sletterige vent die dol is op crossdressing en soms travestie maar ook steeds meer als geile onderdanige gayteef.


Vanuit die gedacht zat ik al snel op sexsites waar ik echt heerlijk geile filmpjes heb zitten bekijken, zo geil dat m’n dikke klit lekte as een tierelier. M’n slipje was doorweekt van de precum.

Ik besloot op eens een kijkje te nemen op een webcam site, nou mijn attentie was volledig gewekt en besloot dat ik mijzelf hier ook wel als teefje op de cam wilde laten zien. Inmiddels moest ik wat andere zaken gaan oppakken maar m’n hersenpan bleef er vol mee en daarmee ook m’n drang. 

De volgende morgen had ik wat extra sissy kleertjes gepakt en mijzelf min of meer getransformeerd naar een oudere sex beluste poppersslet. 

Niet opgemaakt maar voor mijn eigen idee rete geil voor m’n eventuele kijkers. 

Verder had ik 2 flesjes poppers in de vriezer en mijn buttplug welke ik in mijn kutje wilde hebben. Want een slet is 24/7 geplugd had ik ooit gelezen en gehoord. Nou lukt 24/7 niet maar de dag uurtjes met plug zijn redelijk gewoon aan het worden.


Ik bedacht mij dat een drankje voor tijdens de sessie wel lekker zou zijn dus scoorde een flesje witte wijn met groot glas, gaat uiteindelijk om de alcohol voor deze slet, niet te veel maar net genoeg hihihi


Ik installeerde m’n webcam op een statief zodat deze eenvoudig te verstellen zou zijn en schakelde mijn PC aan. Na het opstarten eerst maar m’n Skype geactiveerd, altijd handig om als Robywet1 oproepbaar te zijn ;)

Daarna maar is ingelogd op TGirl en Homo maar eigenlijk niet echt de gehoopte reacties namelijk een dominant ingestelde man die mij lekker als zijn camslet zou gebruiken onder genot van het verplicht snuiven van een flinke dosis poppers. 

En of zelfs een mogelijke realdate waarin kennismaking en training met wederzijds respect een droom zou kunnen zijn. 


Tijdens de sessies werd ik best flink vernederd uitgemaakt voor mooie geile en lelijke dingen. Maar dat hoort er bij is m’n idee en dat vooral door dominante heren en dames, hmmmm. Tijdens de diverse chats kreeg ik het advies een Cam4 account aan te maken en mijzelf daar eens te presenteren . 

Na wat aarzeling uiteindelijk toch maar het advies opgevolgd en mijzelf daar gepresenteerd, spannend hoor.

Moet bekennen dat het inmiddels wel een favoriete site is geworden. 

Gelukkig kan ik mij redelijk reden met m’n Engels en Duits en dat is daar op cam4 wel lekker meegenomen. 


Na het aanmelden eerst maar is ffff wat rond gesurft bij de geile mede cammers en het ging er best erg geil aan tie. Na een leuke chat met een sissy zus besloten mijn camera te activeren om een te ervaren wat er echt gebeurd. 

Nou het duurde maar een paar minuten voordat ik reactie kreeg, hey slet geil??

En van, ziet er goed uit jammer dat je je bek niet laat zien. En welke mij aan het denken deed zetten ,  trek die wijven kleding uit slet geile gay hoer!!!


Merkte al vlot dat de sissy liefhebbers er zijn maar niet de overhand hebben. Dat geeft te denken.

Inmiddels diverse heren te woord gestaan en beloond met opdrachten en uitvoer hmmm heerlijk. 

Reactie en voorstellen zijn welcumm via hier Vervolg afhankelijk van de reacties volgt snel.

1627 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.