Jaqueline had een geil trio in de sexshop cinema

Geplaatst door: jaqueline op 04-09-22

Soms heb je geluk en valt er veel te geilen in de cinema. Vandaag was zo’n dag.

Ik was weer eens supergeil. En ging als crossdresser, in mijn meest opwindende setje, naar de seksshop met zijn filmzalen. Ik loop een filmzaal van de sexshop in. En zie gelijk een jonge vent staan. Hij heeft alleen een shirtje aan en een mooie boxershort. Sexy en de contouren van een mooie pik tekenen zich af. Hij kijkt mij aan en wenkt mij. Ik ben zo heerlijk verrast dat ik op hem af loop. Hij gaat met zijn rug naar mij toe staan, leunt iets voorover op een stoel en gaat uitdagend geil met zijn kontje bewegen. Hij kijkt mij sexy lachend aan.
Ik voel gelijk met twee handen zijn billen. Hij kreunt. Ik doen nu zijn broekje naar beneden. Zijn handen voelen achterlangs en pakt onder mijn strakke korte minirokje mijn super harde klit. Hij kreunt en bukt nog wat meer naar voren. Doet zijn billen met zijn handen uit elkaar en ik zie zijn uitdagende geopende kontje.

Ik pak uit mijn tasje glijcreme en maak zijn kontje goed vet. Ook snuif ik aan mijn flesje poppers en toen was er geen houden meer aan. Mijn klit duwde ik tegen zijn vette kontje aan en gleed naar binnen. Voorbij zijn sluitspier kon ik hem heerlijk nemen. Ik neukte hem heerlijk terwijl ik zijn heupen vasthield.
Ik voelde nu dat een andere vent achter me kwam staan en mijn billen streelde. Hij deed mijn billen uit elkaar en ik voelde een vette dikke grote pik tegen mijn sissy kut. Hmmm heerlijk. Mijn string ging opzij en zacht neukte ik mijn geile vent terwijl ik voelde dat de persoon achter mij zijn pik nu ook naar binnen duwde. Pfffff hij gleed er geil en soepel in zeg. Ik werd geneukt en neukte tegelijkertijd. Ohhhh wat geil.

Er stonden inmiddels veel gluurders naar ons te kijken. Hun harde pikken trokken ze geweldig. Geil om te zien. Ohhhh ik genoot. Ik beukte mijn klit dieper in de kont van mijn vent. Terwijl ik van achteren goed gevuld was met een forse pik. Ik voelde me een geile hoerige slet.

Dit ging ik niet lang volhouden. Ik ging komen en riep voluit, zodat iedereen het kon horen, dat ik ging komen. En toen voelde ik het komen. Mijn sap kwam met kracht uit mijn klit en spoot mijn vent in zijn kont. Tegelijkertijd kreunde de vent achter mij en ik merkte dat ook hij klaarkwam. Ik merkte dat ik volgespoten werd. Jee, wat geil zeg. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Toen we allebei “leeg gespoten” waren trokken we ons terug. Ik zag mijn witte sap uit zijn kontje druipen. En zelf voelde ik dan mijn geile kont kut ook aan het druipen was. Ik ging iets door de knietjes en perste het zaad uit mijn gaatje. De slierten vielen op de grond. Veel toekijkende kerels spoten hierdoor ook hun pik leeg. Het was een vette bedoeling op de vloer van de filmzaal.

De geile vent die ik zijn kontje had volgespoten draaide zich om. Zijn lul was nog keihard. Een toeschouwer ging er op af en begon hem ongevraagd sappig te pijpen. Terwijl hij zijn ballen zacht masseerde pijpte hij diep en stevig. Snel kwam hij klaar en spoot zijn zaad in de mond. Alles werd doorgeslikt. Hmmm, dit was een geile middag.

Ik besloot eerst even een uurtje te relaxen in de sekscinema. Opnieuw goed geil te worden en daarna voor een tweede ronde de slet/ hoer uit te hangen en mannen van hun geile zaad af te helpen. Hmmmm.

Groetjes, Jaqueline

1283 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.