Verkeerde kroeg binnen gelopen Gangbang hoer van de zaak geworden

Geplaatst door: yuna op 07-09-22

Ik was blijkbaar een bar binnengelopen zonder goed te kijken, want het zat vol met stoere donkere mannen.
Oeps!!! Ik dacht ik ga hier weg, toch een beetje eng :) Ik was helemaal getransformeerd als vrouw, en zag er iets te hoerig uit.
Ik wilde op mijn hakken nu het liefst gaan rennen, maar daar kreeg ik de kans niet voor.

Opeens riep iemand mij toe " he geil sletje waar denk jij naar toe te gaan?"
Nog voor ik wat kon zeggen zette hij mee weer terug op de barkruk.
Kijk als je er zo bij loopt, dan vraag je er om!
Hij bekeek mij en draaide mij om, trok mijn string onder mijn rokje vandaan en gaf een tik op mijn billen.
Ah je hebt je kleine klitje in een kooitje gedaan, eh ja meneer ik draag graag een chastity.

Dat is een teken dat je je richt op het genot van de ander!
Tja dacht ik daar zit wat in.
Nog voordat ik iets kon zeggen, drukte hij mij op mijn knietjes, en ritste zijn broek open.
Ik dacht nog ik moet hier weg!
Maar te laat, ik heb zijn pik al diep in mijn keel.
Als snel rook ik een bekende geur?? Ja i.d.d. ik rook Poppers!

Zo slet, ik ga je willoos maken en je helemaal afwerken! Hij duwde de poppers onder mijn neus en ik kon niet anders dan de poppers inhaleren. Een roes overviel mij en tja wat kon ik anders ik had immers zijn pik in mijn mond?
Ruw gaf hij te kennen dat het dieper moest, en duwde op mijn achterhoofd zodat zijn pik nog dieper in mijn keel gleed.

Hij drukte na het pijpen gelijk hard op mijn gaatje met de eikel van zijn pik. Ik gilde het uit en mijn lichaam schokte naar voren toen de pik me binnendrong. Ik hapte naar adem en schreeuwde het uit van tijdelijke pijn, die al snel werd vervangen door golven van plezier.
Hij duwde stevig, met elke stoot drong meer en meer van zijn lange harde pik me binnen. Dieper en dieper ging het in mij, Het hoofd wreef over mijn prostaat. Ik kreunde en kronkelde. Ik was in de hemel.
Hij riep naar zijn vrienden "kijk naar deze hoer, haar kont houdt van grote lullen" zijn vernedering ging door en ik wilde nu zo graag een sletje zijn voor iedereen daar.

Hij bewoog een hand op mijn schouder en greep mijn haar terwijl hij met de andere mijn hoofd naar achteren trok terwijl hij de rest van zijn pik brutaal helemaal in mijn kont duwde, waardoor ik het weer uitschreeuwde. Ik voelde zijn schaamhaar tegen mijn kont wrijven terwijl zijn heupen mijn kont raakten. Hij begon zijn pik heen en weer in mij te schuiven. Ik wiegde mijn kont heen en weer om de zijne te ontmoeten. Ik klemde en ontspande mijn kont met elk van zijn stoten. Hij had zijn beide handen op mijn schouder toen hij in een krachtig ritme kwam dat ik kon horen slaan toen hij in mijn kont sloeg. Hij begon zijn heupen te draaien en mijn gat in een cirkelvormige beweging in alle richtingen uit te rekken

Het neuken werd constant. Hij vertraagde nooit. Elke keer als hij in mijn kont stootte, zwaaide mijn hoofd omhoog en schreeuwde ik het uit om me harder te neuken. Hoe meer ik schreeuwde, hoe wilder hij me maakte, dieper en harder.
Hij legde zijn handen om mijn nek en bleef in mijn kont bonzen. Plotseling verstijfde zijn hele zwarte lichaam en stuiptrekkingen. Ik voelde zijn pik in mijn kont kloppen. Zaad spoot uit zijn pik en vulde het condoom met zijn warme spermasappen. Hij hield me stevig vast terwijl zijn pik de laatste druppels sap in mijn kont spoot. Mijn pik was zoals altijd klein en slap. Ik voelde hoe zijn handen me langzaam uit zijn gevangenschap bevrijdden, toen trok hij zijn lange zwarte half harde pik uit mijn kont. 

De andere jongens waren allemaal in een opgewonden bui toen ze zich naakt om me heen verzamelden en hun atletische lichamen onthulden. Ze hadden allemaal grote rechtopstaande dikke harde pikken. Ze streelden mijn naakte lichaam met hun grote handen, terwijl ze me van top tot teen bekeken. Ze waren opgewonden aan het kletsen. Opgewonden door te kijken hoe ik wordt geneukt. Nu was het hun beurt om me te vernederen terwijl  barman stond toe te kijken.
Ik werd van achteren gegrepen door een van de jongens; hij greep mijn heupen en trok me terug. Ik voelde de eikel van zijn harde pik langs de spleet van mijn glibberige kont glijden. Met druk op mijn anus en een krachtige stoot gleed zijn pik helemaal in me en strekte mijn binnenkant uit en liet me luid krijsen, neuk me hard en mijn ingewanden aangepast aan zijn enorme omvang.

Het tintelende gevoel dat ik ervoer schoot golflengten van genot door mijn lichaam. Ik hoorde en voelde zijn heupen in mijn kont slaan.
Een andere man had zijn handen op mijn hoofd en trok me naar voren. Zijn sterke handen duwden ruw op de achterkant van mijn hoofd en dwongen mijn lippen om zich rond zijn dikke harde pik te strekken terwijl hij hem in mijn mond duwde. Ik zat voorovergebogen tussen hen in terwijl ze me krachtig heen en weer wiegen. Pik glijdt in en uit mijn hoerige mond en kont.

Handen die mijn heupen vastgrijpen, trekken me aanrijgend op zijn pik in mijn kont en diep in me; dan wegduwen. De pik in mijn kont begon te kloppen. Beide mannen neukten me totdat ze allebei hun heerlijk klaar waren gekomen. De anderen stonden in de rij en namen om de beurt mijn gezicht en kont te neuken.

Ik was zelfs nog meer vernederd toen ze me hadden vast gezet op een barkruk. Ik was het neukobject van de avond!
Daar zat ik dan als teef in nylons met mijn slettekut om hoog en steeds meer pikken in mijn mond. Mijn hoge hakken bungelden aan mijn voeten, ik voelde mijn overgave en wilde nu alleen nog maar meer.

De meeste mannen neukten mij zelfs 2 keer. Ze waren me allemaal aan het neuken, vulden me met hun grote, harde en dikke palen, en ik genoot van elk moment.
Het is laat, ze hadden me vernederd en gebruikt voor hun plezier en voldoening. Nu werden ze moe van mij. Ze stonden om me heen te roken en te praten alsof ik er niet was. Ik zat als een echte hoer die was afgewerkt vast op de barkruk. Ik keek naar ze, en ze zeiden geen woord,  ze kleedden zich aan en trokken hun broek omhoog en pasten hun pikken in hun broek terwijl de barman hen naar buiten liet.

Ik probeerde op te staan van de barkruk; mijn lichaam deed pijn op de meest extatische manier. De barman pakte mijn kleren op en gooide ze achter de bar. Toen richtte hij zijn aandacht op mij. Hij zette zijn voet op mijn rug en drukte hard naar beneden, zodat ik niet op kon staan. "Blijf liggen blanke teef, en steek die kont omhoog en spreid die kontwangen." Ik deed wat hij me zei, ik was nu gewend om bevelen op te volgen.

Hij knielde achter me neer; Ik zette me schrap voor wat er daarna zou kunnen gebeuren. Ik voelde zijn grove tong mijn kontwangen likken en vervolgens langs mijn kontspleet over mijn kutje likken. Hij sloeg me op mijn kont, een stekende pijn schoot door mijn lichaam waardoor ik het uitschreeuwde. Hij bleef me steeds maar weer een pak slaag geven en vertelde me dat ik de teef van de nacht was. Ik was in golven van extase.
Hij pakte mijn haar en dwong mijn hoofd om te draaien, zodat ik in zijn ogen keek. Hij keek me aan en zei:

"Blanke poesjeshoer, je genoot ervan om door die grote zwarte pikken geneukt te worden, nietwaar?" "HALLO JA!!!" "Wil je meer, wil je dat ik je neuk met mijn grote zwarte pik? "OOooohhhhhh neuk me yeah!! Ja, neuk deze poeshoer, ik wil je pik in mij voelen!! Ik schreeuwde opgewonden. Hij pakte mijn haar maakte me los, en trok me overeind en dwong me hem te volgen. Hij nam me mee naar een kamer waar een bed stond. Hij droeg me op om op mijn rug te gaan liggen

Ik lag daar en keek hoe hij zich uitkleedde. Zijn pik sprong eruit en stond rechtop terwijl hij zijn broek naar beneden liet glijden. "NEUKEN!!" Zijn pik is groter dan diegene die me net had geneukt, en ze waren groot. Hij klom op het bed en ging schrijlings op mijn gezicht zitten, veegde zijn harde pik over mijn gezicht en sloeg er vervolgens mijn gezicht mee. De schacht was zo dik als een mannenpols. Zijn tip lekte voorvocht. Hij bewoog en ging tussen mijn benen zitten en grijnsde naar me, "ben je bang?" "Fuck JA!!", zei ik terwijl ik met mijn handen langs de schacht streelde en zijn grote balzak in mijn andere hand hield. Hij leunde naar voren en ik genoot ervan zijn gewicht op mij te voelen.

Hij hief zichzelf op. Hij droeg me op om mijn benen op te heffen en ze wijd te spreiden. "Ik wil je gezicht zien terwijl ik je natte warme kont neuk." Ik tilde en spreidde mijn benen en opende mijn wangen met beide handen. "Nu om je goed te neuken," zei hij terwijl hij de kop van zijn harde pik op mijn anus drukte.
Het hoofd gleed gemakkelijk naar binnen en ik was de adem benemend. Ooooh! Oooooo! Ik schreeuwde het uit. Hij glimlachte naar me terwijl ik kreunde van plezier. Ik voelde zijn pik mijn binnenkant uitrekken en me dieper penetreren dan welke pik dan ook die nacht. Mijn kont ging iets omhoog toen hij in mij duwde.

Hij ging op de bal van zijn voeten staan ​​en sloeg krachtig op mijn kont, waardoor ik het uitschreeuwde. Ik kon de schacht van zijn pik zien toen hij zich terugtrok en terug in mij duwde.
Zijn hele lichaam beefde en beefde. Hij kreunde terwijl hij zijn warme sappen in zijn condoom ejaculeerde. Hij neukte me totdat hij niet meer kon neuken, toen rolde hij ons opzij en ging slapen met zijn grote pik nog steeds in mijn kont.
Hij neukte me 's ochtends weer en na een douche zette hij me af in de buurt van mijn hotel.

Toen ik bij mijn hotel aankwam, keken ze me nieuwsgierig aan, maar stelden geen vragen. Toen ik in mijn kamer kwam en in de spiegel keek, zag ik eruit alsof ik in een gevecht had gezeten. Mijn lippen waren gezwollen rode vlekken op mijn gezicht en hals. Toen ik me uitkleedde, zag ik kleine blauwe plekken en schrammen over mijn hele lichaam. Het kon me niet schelen dat ik in mijn eigen wereld was en ik kijk ernaar uit om terug te keren naar de bar.

2430 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.