Hoe het min of meer begon 2

Geplaatst door: robywet op 07-09-22

HOE HET VERDER GING EN GAAT.


allereerst bedankt voor de reactie en de waarderingen. Dus mijn beloofde deel 2 volgt hier. 


Zoals ik al aangaf is het aantal geïnteresseerde in een geile onderdanige sissy niet echt heel hoog. 

Dat deed mij besluiten om mij meer de mannelijke slet te gaan uiten en te testen op cam. Mijzelf een stel armboeien en banden gemaakt en wat andere geile speeltjes zoals een ballpress en tepelklemmen in combi met mooie zwarte collar maakte mijn uitrusting voor nu compleet. Wat mij daarbij overkomt overtreft m’n verwachting. Ik werd aangesproken door een Duitse heer, deze sprak mij direct aan als Schwanzsau nou mijn snaar werd geraakt. Hij vroeg mij mijzelf te tonen vd cam en zijn advies was dit goed en langzaam te doen. Ik had mijn kutje gelukkig gevuld met m’n plug wel heerlijk mijn prostaat masseerde en daardoor was ik ook flink opgewonden. Ik draaide en danste wat vd camera tot ik begreep dat hij mij als geheel wilde zien. Daar werd mijn grens direct ter beproeving gesteld en ik besloot dit dan ook niet direct te doen. Inmiddels waren er zo’n 8 a 10!kijkers welke zich niet mengde in mijn gesprek met deze dominante heer. Ik moest gaan zitten en achterover in de stoel gaan leunen om op zijn commando mijn poppers te snuiven. Op zich heerlijk maar hij reageerde nogal teleurgesteld omdat ik mijn slaven bek niet toonde. Hmmm wat nu??

Ik had inmiddels mijn spel aangezet waarbij kijkers door het geven van tokens bepalen aan de hand van hun worp hoeveel ik snuiven moet. Op die manier wordt mijn hoerengevoel bevredigd en verdien ik toch nog iets. 

Maar het tonen van Full face werd op cam4 lastig. 


Inmiddels was ook wel duidelijk aan het worden dat een gayslave of slet meer aandacht krijgt als een travo teefje op cam. Daarbij was mijn keus min of meer gemaakt. 

Inmiddels een mooie dildo gekocht en een glazen dildo om m’n kutje te bewerken op cam, de meneer welke mij eerder behandelde bleef stil maar andere diende zich aan. 

Vragen waar ik woon geven meestal reactie „te ver“ maar inmiddels wel gewend. 

Het genot en de voldoening waarmee heren mij aanspreken en opdracht geven is voor mij Heerlijk en geven goede ontspanning. Maar nu maar is richting real…….


Omdat ik in Duitsland woon en Nederlands ben komt het vaak over als fake, zeker wanneer ik met redelijke spanning angst onzekerheid maar ook geilheid niet over 1 nacht ijs wil gaan bij een date. 

Het bezoeken van heren is dan ook niet(helaas nog niet) iets wat zomaar geregeld is. Ik moet het regelen overdag en met mijn Werkagenda. Dat vraagt helaas wel iets maar tis (nog) niet anders. Vandaar dat ik respect en vertrouwen en discretie in mijn lijst bovenaan heb staan. 


Eindelijk was het zover, ik had een reactie met een date. Een man uit de omgeving welke mij op neutraal terrein wilde ontmoeten. Vervolgens afgesproken op pplaats van meubelboulevard in Nijmegen. Hij eiste dat ik niet meer kleding aan zou hebben als 3 kledingstukken waarbij schoenen als paar 1 kledingstuk zou zijn. Kortom dan bleef er een jeans en shirt over waarbij de jeans wel erg strak moest zijn en mijn cock zich duidelijk moest aftekenen in m’n kruis. Ik moest er om precies 11 uur staan. Ik wilde niet te laat zijn en stond om 10:50u bij de recycle container waar ik zou worden opgepikt door een rode Audi

Ik stond dus perfect op tijd klaar, maar zoals er was en kwam niemand. Ben maar blijven staan en inmiddels rete nerveus en eigenlijk ook wel geil zo erg dat er zich in mijn strakke jeans een enorme dikke vlek aftekende. Het is op die locatie ook niet echt rustig dus menigeen heeft mij daar gezien en zal zo z’n bedenkingen hebben gehad. Er reed een klein autootje voorbij met 2 gasten en die toeterde en maakte een beweging waar ik min of meer van schrok. Inmiddels was het 11:20 en ik stond daar dus al 20 min voor ……..

Ineens uit het niets stopte daar de rode Audi en uit het open raam hoorde ik, „zo teef…… achterin stappen en bek houden“.


Ik stapte achterin de auto en omdat de voorstoelen nogal ver naar achter stonden was het niet heel ruim en kon ik eigenlijk alleen maar schuim gaan zitten. Mijn ene been links achter de stoel en de andere rechts. Hierdoor zat ik dus wijdbeens met m’n natte plek en dikke bult. Dat viel de Man ook op en begon op een strenge toon tegen mij te praten. 

Je hebt je netjes aan de voorschriften gehouden, teef.

Ziet er goed uit met je collar om, echt sletterig.

Hij gooide fles met water naar achter en zei opdrinken. Nu is 1 fles nogal snel leeg had vd zenuwen ook zo’n dorst gekregen.

Maar waaraan ik niet dacht dat is dat je er nogal van moet plassen. 

De meneer reageerde en vroeg, fles leeg??

Ja meneer …….. nog meer dorst zeker? Maar voordat ik reageerde kreeg ik nieuwe fles toegeworpen…. En opzuipen jij.


Ondertussen reed de man richting Arnhem, geen onbekende weg voor mij, al was deze situatie voor mij dus erg nieuw. Na wat omzeilingen stopte de auto bij een paar grote flats, had niet direct herkenning maar tijd om erover na te denken had ik ook niet. Er kwam een andere man uit een portiek en opende de achterdeur en deed een riem aan m’n collar vast klikken. „Uitstappen teefje“ zei hij „en volgen met je hoofd naar beneden kijken“

Ik was totaal overrompeld en geen enkele vorm van ontspanning was merkbaar. We gingen door een deur en liepen in een gang met allerlei deuren, vermoedelijk kelderboxen. Na enkele meter opende de man een deur en duwde mij daar naar binnen, ik werd zo stevig geduwd dat ik tegen een soort schot aan viel. De deur achter mij sloot zich en het was donker, zeg maar PIK donker. Ik stond nu in een ruimte van nog geen 80x200 cm, herkenbaar op m’n gevoel als een bed afmeting.

Ondertussen probeerde ik mijn ogen aan de donkere ruimte te laten wennen, maar dat was nagenoeg niet te doen. Mijn volle blaas begon zich nu ook te melden, tja wat wil je met al dat water tijdens de rit hier heen.


Ineens hoorde ik een stem, „voel langs de wanden en trek de leren zak over je kop en zorg voor de andere zaken die je tegenkom dat je die zo goed mogelijk aan je slettelijf hebt. Je hebt 3 minuten. 

Ineens hoorde ik sissen en ik rook een bekende lucht, gingen ze mij nu met poppers bedwelmen?

Kon niet anders dan de wandjes aftasten en hetgeen ik vond aan of om doen terwijl ik steeds gekker en geiler werd. 

Ineens de stem, „ben je zover teef??“. Ik reageerde maar al snel werd ik onderbroken met „ja of nee”. 

Ik reageerde nu direct met ja maar inmiddels liep het geile kwijl uit mijn bek en had ik een paar polsbanden een leren stinkende zak met gaatjes over m’n kop en een leer broekje met nadruk ok broekJE, die was zo klein dat mijn kloten eruit hingen en mijn pik er nauwelijks inpaste. Had ook gemerkt dat het broekje niet schoon rook, maar ja leer hè, 


Toen ging er een deur open en werd er naar mijn collar gegraaid en ik werd uit dat hokje getrokken.

“Op je knieën” en ik kroop eruit, zag amper iets door die leren zak met gaatjes. 

Toen hoorde ik de stem die zei, “zo geiltje dit is effe wat anders dan die fictieve verhaaltjes van je. Overigens dat je een poppers slet bent is mij al duidelijk gezien de hoeveelheid die ik ingepompt heb. Ik liep nog te kwijlen maar ook op m’n hoede te zijn voor wat komen ging. 


Graag jullie reacties of ideeen

1442 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.