Eerste ervaring Svenala

Geplaatst door: svenala op 10-09-22

Het is zaterdagavond 22.00u. wanneer de nachtploeg mijn dienst komt overnemen. Normaal zou ik even iets gaan drinken met vrienden, maar het was een drukke werkdag, dus besluit ik dit verzoek maar af te slaan, even snel douchen en dan naar huis. 


Wanneer ik het bedrijf buiten stap, zie ik in de verte een vrouwelijke verschijning door de straat wandelen… kort gerokt, hoge hakken, lange benen… ik stel me verder geen vragen en stap de auto in. 
Wanneer ik de parking afrijd, passeer ik langs de vrouw. De straatverlichting laat me een glimp van haar zien wanneer ze op dat moment haar rokje goed trekt en de wagen, een grote SUV instapt. Wat een mooie verschijning, mooi opgemaakt, grote oorringen, noemt het op, zij heeft het allemaal! een type vrouw waar elke gezonde man naar omkijkt! Onze blikken kruisten elkaar, en haar flirtende glinsterende ogen keken me recht aan. Ik voelde me betrapt, en reed rustig verder… 

De weg naar huis is lang en eentonig. Ik betrap er mezelf op dat men gedachten steeds naar die vrouw gaan die ik net had gekruist, gedachten werden fantasieën… Plots werd men aandacht getrokken door een auto die al een hele tijd achter me aanrijd, die felle lichten van de auto schijnen pal in men spiegel, wat irriterend! 

Ik nader het dorp waar ik woon, met nog steeds die auto achter me aan… ik draai het dorp in, nog enkele straten en wanneer ik mijn auto thuis geparkeerd heb, zie ik diezelfde wagen dat achter me reed stilaan mijn woning voorbij rijden, een grote SUV met achter het stuur die mooie vrouw….

————————————————————

Ik spreek in dit verhaal over een leuke aantrekkelijke tgirl, hopend dat wanneer ze dit leest zich hierin herkent en een leuk vervolg kan maken aan dit verhaal. Tot snel? 

2278 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.