Hoerig gedrag

Geplaatst door: jaqueline op 11-09-22

Gelukkig zie ik er als tgirl ook echt vrouwelijk uit. Qua gezicht wel wat ouder maar mijn lichaam is slank en in mijn strakke jurkje zijn mijn vrouwelijk volronde billen  en dijen  duidelijk zicht- en (tast)baar aanwezig. Op een mooie zonnige dag hield ik het niet langer uit en fietste met mijn halflange blonde pruik op, gekleed in erg kort lichtblauw  jurkje, enkellaarsjes, netkousen en jarretelletjes  naar het Geestmerambacht. Onderweg voelde ik veel mannen en ook wel vrouwenogen op mijn benen en billen en een enkele keer werd er naar me gefloten. Uiteraard ga je als nette vrouw daar niet op in.

Bij het Geestmerambacht aangekomen zette ik me op een bankje nam een boekje uit mijn tas en sloeg mijn benen over elkaar, trok het jurkje nog wat op en begon te lezen. De zon was warm maar er stond een koel briesje dat de zachte gladde  huid van mijn, boven de netkousen, blote dijen heerlijk afkoelde.

Het was nog vroeg en dus rustig en stil in het bos en ik verdiepte mij in mijn boek terwijl  ik met een hand wat speelde met mijn jarretelletjes. Soms liepen er mensen voorbij maar niemand schonk aandacht aan die lezende vrouw.

Ik wilde alweer opstappen toen er een man voorbij liep. Hij was groot, breed en zeker al  50+ . Hij keek wel naar mij en vooral naar mijn benen. Hij liep door en dat stelde me teleur maar..... na een paar minuten kwam hij terug lopen. Is het goed als ik  hier even kom zitten vroeg hij. Ik knikte, ja natuurlijk, schoof wat verder naar het uiteinde van de bank en las door. Althans ik deed alsof want  er ging een golf van geil verlangen door me heen, ik vond hem aantrekkelijk en hij mij, dat was duidelijk,

Het was even stil en ik voelde ook zijn opwinding  terwijl hij steeds even naar mijn benen gluurde. Wat lees je daar? vroeg hij en ik liet hem de titel zien. De nachten van Cabiria. Hmm. lijkt me erg spannend zei hij, mag ik het even zien en hij schoof naar me toe. Zal ik je er een stukje  uit voorlezen?

Ik was verrast maar antwoordde Ja graag ging wat achterover liggen en sloot mijn ogen. Hij had een warme melodieuze stem en hij las precies het voor mij meest opwindende stukje van het boek voor waarin Cabiria door meerdere mannen genomen werd. Vindt je dit opwindend?  Oh ja heerlijk zei ik en voelde plotseling hoe zijn warme hand zich op mijn dijbeen legde en het zachte vlees boven mijn netkousen begon te strelen.  Mijn geilheid steeg en ook bij hem zag ik dat er een forse bult in zijn broek ontstond.  Na twee pagina's gelezen te hebben stond hij op en de bult in zijn broek was enorm  Hij greep mijn arm en trok me overeind. Ik stribbelde tegen dit ging me te snel, maar hij  hield me vast en was vele malen sterker dan ik.

Mee jij en geen tegenspraak zei hij kortaf We liepen het pad af en ik voelde dat mijn slipje inmiddels door en door nat was geworden. Hij duwde me tussen een paar struiken van het pad af en dieper de bosjes in. Daar draaide hij me naar zich toe en duwde zijn tong diep in mijn keel. Ik sloot mijn ogen en gaf me over. Slet, hoer dit is wat je wil he maar een slet zoals jij moet wel gestraft voor haar hoerig gedrag. Ik knikte schuldbewust want inderdaad ik schaamde me en voelde me schuldig.

Met een enkele beweging tilde hij me op. sleurde me over zijn knie, rukte ruw mijn jurkje omhoog en mijn slipje naar beneden. Hmmmm heerlijk en hoe komt dat zo nat daar? Nou zeg op hoer zei hij terwijl zijn hand plotseling keihard op mij kontje neerdaalde zodat ik een gil van schrik en  pijn gaf. Ik zal je leren hier als een hoer mannen te verleiden terwijl je zogenaamd een boekje zitten lezen. Zogenaamd een net meisje maar wel met die hoerige poten van je bloot  voor iedereen die langs loopt.

Een vieze Slet ben je, een ordinaire HOER. Slaag is wat je verdient en dat zal je krijgen ook dat beloof ik je. Hij voegde de daad bij het woord en zijn grote harde handen begonnen onverbiddelijk slag na slag op mijn billen neer te dalen waarbij elke slag me liet kronkelen en kermen van pijn.  Hmmm....heerlijk om dat zachte geile hoerenvlees te meppen het te laten trillen en sidderen zei hij.

Ik huilde van pijn maar wist dat het onmogelijk was om aan mijn bestraffing te ontkomen. Zo.... dat ga je zeker nog een week voelen slet gromde hij.  En... volgende week zit jij weer hier op dat  bankje en krijg je weer want de enige man die jou zal neuken ben ik, begrijp je  dat goed? Jajaja Meneer huilde ik. Mooi en je zal alleen door andere mannen geslagen en geneukt worden als ik dat wil en er naar kijk, begrijp je. Maar voorlopig ben ik de enige begrijp je dat ook?  En nu op je knietjes en kijk is wat ik hier voor je heb....Voor mijn neus zwengelde hij zijn enorme harde paal en sloeg me ermee op mijn wangen en mond totdat ik die open deed en hij zijn pik als vanzelf in mijn mond liet glijden en begon te neuken.

Ik voelde zijn paal nog harder worden totdat hij die terug trok me voorover duwde en mijn supergeile stijf staande tepels pakte. Zijn pik gleed doelgericht tussen mijn nu glibberige dijen richting mijn kutje om daar vervolgens langzaam maar zeker diep in door te dringen. Hij neukte me eerst langzaam met diepe halen die ik over de hele lengte in mij voelde en waarbij, bij elke stoot, zijn ballen en buik tegen mij pijnlijk roodgloeiende billen beukten.

Begrijp je dat je vanaf nu mijn bezit, mijn geile teef  bent zei hij... Jjaja meneer kreunde ik en hij neukte me nog dieper en harder terwijl zijn vingers mijn stijfstaande tepels bewerkten Na zeker vijf minuten neuken versnelde zijn ademhaling en werden de stoten nog heftiger. Toen.... kwam zijn lading los en voelde ik een stroom heet zaad diep in mij doordringen.

Ik zag sterretjes en kreeg een heftiger orgasme dan ik ooit gehad had... Hijgend bleven we zo een poosje staan. Heerlijke slet, zei hij terwijl hij mijn billen kneedde en zijn nog steeds harde pik diep in me zat. Toen hij hem langzaam terug trok kuste hij liefdevol mijn hals en gaf me een klap op mijn roodgloeiende kont. 

Volgende week, zelfde plaats zelfde tijd, zei hij en toen ik omkeek was hij weg. Als verdoofd fietste ik naar  huis  en voelde zijn zaad  over mijn blote dijen en langs mijn netkousen stromen.

Jaqueline

2039 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.