Jaqueline-Pijpmarathon

Geplaatst door: jaqueline op 11-09-22

Hallo lieve lezers. Zoals beloofd weer een nieuw geil verhaal van mij.
Ik, Jaqueline, een spontane, geile TV van 56, met een heel slank postuurtje en een gewicht van 78 kg heb een onstilbare honger naar seks.
Via een contactadvertentie was het me weer gelukt een aantal mannen te benaderen. Na wat over en weer schrijven en bellen maar liefst negen mannen waarvan 5 echt serieus waren!!
Omdat ik een super pijpster ben besloot ik dit keer een pijpmarathon te gaan houden.
Ik nodigde de 5 mannen bij mij thuis uit.
Ik had een Jan, 58j , Herman, 45j, met een 15cm lange, maar dikke paal, Mark 48j met een enorme paal, Geert 60j en Michel 43j.
We hadden om 19.00 afgesproken en ik had tegen de mannen gezegd dat een van hun tijdens het pijpen foto’s moest maken.
Het was een donderdagavond en beetje bij beetje stroomden de mannen binnen. We kusten elkaar en toen alle mannen aanwezig waren gingen we naar boven. Er was wel een aardig klik tussen de mannen, wat natuurlijk gunstig is voor ontspannende seks. We waren overeen gekomen dat ik ze een voor een klaar zou pijpen. Simpelweg omdat de man in kwestie zich dan volledig op mijn mond kon concentreren en niet door de andere mannen werd afgeleid.
Jan was als eerste aan de buurt. Hij had een gemiddeld paal van circa 16cm. Ik ging op mijn knietjes voor hem zitten en begon zijn ballen te likken. Daarna werkte ik mij langzaam omhoog naar zijn eikel. Vanuit mijn ooghoek kon ik de andere mannen toe zien kijken. Jan begon te kreunen, keek mij aan en propte toen zijn paal in m’n mond. ‘Neem hem diep!’ zei hij en ik liet zijn paal volledig in m’n keel glijden. Dat ging prima, ik hoefde niet eens te kokhalzen. ‘Oh jaa, geil, pijp hem maar flink stijf!!’ zei Jan. Ik pijpte hem met lange halen, waarbij zijn paal iedere keer volledig in m’n mond verdween. Ik voerde het tempo langzaam op. ‘Oh ja super, sneller!’ spoorde Jan mij aan. Ik ging hem nog sneller pijpen en zijn natte paal sopte in m’n mondje.
Jan begon nu mee te stoten, daarom hield ik stil en liet hem lekker in mijn mond stoten. Hij pakte mijn hoofd beet om zo nog dieper in m’n mond te kunnen stoten. Mmm, dit voelde super voor mij, zo vernederend, zo geil!! ‘Oh ja, dit is goed! Trek mij nu af in die geile bek van je! sommeerde Jan mij. Ik begon Jans paal in mijn mond af te trekken. ‘Heerlijk ga zo door, niet stoppen!!’ Ik volgde zijn bevel op. Jan begon te hijgen en ik voelde hoe zijn paal in m’n mond opzwol. ‘Oh, ik ga komen hoor!’ Ik keek Jan geil aan en liet zijn paal nog sneller m’n mondje in en uit glijden en liet zien hoe mijn tong rond zijn eikel gleed. Jan zei niets meer, maar spoot zijn lading zo in m’n mondje. Oh wat vond ik dat geil!!! Ik liet zijn sperma uit mijn mond druipen, drukte mijn tong onder zijn eikel om de rest op te vangen. ‘Oooh, jaaa super!! Wat een geile slet ben je!!’ Ik keek Jan glimlachend aan met zijn zaad nog rond mijn lippen. ‘Wie is de volgende?’ vroeg ik.
Nu was het aan Mark.

Mark had een echt flinke paal. 19 a 20cm? Hij kwam naar mij toe, veegde met zijn paal de restjes van Jans sperma in m’n mond en stootte meteen diep in naar binnen.
Nu moest ik wel kokhalzen, maar kon het enigszins onderdrukken. Tjee wat een lange paal!!! Dit ging echter niet ongemerkt aan Mark voorbij. ‘Ja sletje, dat is wat anders he! Hoe diep kun je hem hebben?’ Zonder mijn antwoord af te wachten stootte hij nog dieper in m’n mond. Ik kuchte en zei: ’Dat was een beetje te diep.’
‘Tjee, wat ben jij nu voor een pijpslet!’
Ik hoorde een van de mannen zeggen: ‘Nou, dan moet ze die van mij straks eens voelen.’ Mark lachte wat en zei: ‘Wordt het nog wat schatje?’ waarop ik zijn paal weer in m’n mondje nam. Ik was nu beter voorbereid en kon deze monster paal nu wel de baas zijn. Ik liet Marks paal tot z’n ballen in m’n keeltje glijden. Ik raakte ontzettend opgewonden door het idee zo’n enorme paal in m’n mond te hebben, waardoor ik verder ontspande en tot Marks verbazing met lange halen zijn paal begon te pijpen.
‘Tjee, ik heb me in jou vergist! Ik begon Mark sneller te pijpen. ‘Ik zal hem leren.’ dacht ik. ‘Ho, ho, dit gaat te snel schatje!’ maar ik ging gewoon door, nog sneller.
‘Oh, vuile slet, langzamer!!’ maar het was al te laat. Mark z’n paal ontlaadde zich. Zaad spoot mijn keel binnen en ik slikte het snel door om mij niet te verslikken. ‘Oh, slet nu heb je het gedaan! Wat geil!!’ Mark leek in de zevende hemel te zijn.
Omdat ik mijn aandacht op Mark gericht had, had ik niet door dat Herman mij van achteren had benaderd en zich af stond te trekken. Ik was nog bezig het laatste restje sperma uit Marks paal te zuigen toen mijn hoofd werd omgedraaid en ik de dikke paal van Herman naar binnen gedrukt kreeg.
‘Zo, nu ben ik aan de beurt!’

Herman liet er geen gras over groeien en begon meteen hard en snel m’n mond te neuken. Mark bleef staan en schudde zijn laatste restje zaad over mijn gezicht terwijl Herman in m’n mond zat te stoten. Daardoor voelde ik me nog geiler worden. Geilheid verspreidde zich door mij gehele lichaam. Ik werd als een echte gebruiksslet behandeld!
Ik draaide mijn hoofd een beetje om naar de overgebleven mannen te kijken.
Geert zat mij gefixeerd aan te kijken. Ik haalde Hermans paal uit mijn mond en vroeg: “Hee Geert, zin om nu mee te doen?’ Daarna wendde ik me tot Herman „Vind jij het ook goed?’
‘Zeker schat, dan zullen we jou samen flink onderspuiten!’
Mmm, nu had ik twee palen tot mijn beschikking!!
Geert kwam naar mij toe en ik begon hem stijf te pijpen. Hij had niet zo’n grote paal
waardoor ik op het idee kwam twee palen gelijktijdig te pijpen, Ik keek Herman met gevulde mond aan en gebaarde dat hij z’n paal ook in m’n mond moest proppen. Herman liet zich dat niet twee keer zeggen en drukte zijn paal ook in m’n mond. Ik gebruikt nu beide handen om de mannen te pijpen. In m’n mond voelde ik de palen langs elkaar heen glijden. Terwijl ik de mannen geil aankeek begon ik ze stevig door te pijpen. Geert bleef mij strak aankijken en zat z’n ballen te kneden. Ik haalde beide palen uit m’n mond en liet mijn tong geil over beide eikels heen glijden.
Ik likte beide palen flink af en liet ze toen weer met een soppend geluid in m’n mond glijden.
Dit onder toeziend oog van Michel en de mannen die reeds waren klaargekomen.
Herman begon sneller te stoten en ik voelde dat hij klaar wilde komen. Geert was nog niet zo ver. ‘Oh geile teef! Ik ga je bek zo volspuiten hoor!’ Heerlijk als mannen grove, geile taal gebruiken! Herman pakte zijn eigen paal beet om zo steviger in m’n mond te kunnen stoten. Aangestoken door het enthousiasme van Herman begon Geert mijn mond flink te neuken. Twee stotende palen in m’n mond! Ik liep over van geilheid!

‘Jaa, daar komt het!’ Met een krachtige straal werd mijn mond met Hermans sperma gevuld en tevens voelde ik hoe Geert zich ook naar zijn hoogtepunt wilde brengen. Hij pakte me bij mijn hals beet en begon wild in mijn mond te stoten.
Met de na stotende paal van Herman nog in mijn mond kwam Geert met een kreet klaar.. De volgende lading spoot mijn mondje binnen en Geerts zaad vermengde zich met die van Herman. ‘Oh vuile sloerie! Daar heb je het! Ga door, zuig alles eruit!’ Herman haalde zijn paal uit mijn mond en smeerde de restjes aan mijn lippen af. Met een sperma gevulde mond pijpte ik Geert nog even door. ‘Ah goed zo sletje, hier houd jij toch van? Doe je mond eens open?’ Ik opende mijn mond zodat Geert een goede blik kon werpen op mijn met sperma gevulde mond. ‘Wow dit is echt geil hoor!! Moet je eens kijken,’ zei hij tegen Herman. ‘Twee kwakkies in dat bekkie.’ grinnikte Herman.
‘Kom op slik het door! We willen zien hoe je het doorslikt!’ Ik likte het sperma van mij lippen en slikte beide kwakjes toen door.
‘Tjee, wat een slet niet?, zei Geert.
‘Hee Michel, nu ben jij aan de buurt.’ Geert wenkte naar Michel.
Michel kwam naar mij toe. ‘Zou je mij ook liggend kunnen pijpen Jaqueline? Dat heeft mij altijd al zo geil geleken.’ Tuurlijk,’ antwoordde ik. ‘Als jij dan wat fotootjes wilt maken?’ ‘Doe ik voor je,’ en Michel ging op de grond liggen. Ik kroop naar hem toe. Hij had een prachtig glimmende paal, een echt pronkstuk. Ik likte eerst zijn ballen en nam toen zijn paal in m’n mond.
Drie mannen die klaar waren gingen weg maar Geert bleef achter en keek toe.
‘Je mag gewoon in m’n mond klaarkomen hoor,’ zei ik tegen Michel. ‘Net als die andere mannen.’
‘Nou, dat ga ik zeker doen!’ Michel liet zich zichtbaar genietend door mij pijpen.
Geert was een echte geilaard, want hij zat al weer verlekkerd aan zijn eigen paal te trekken. ’ Ooh, dit is echt zalig Jaqueline! Je doet het goed.’ Terwijl ik Michels paal in en uit liet glijden keek ik Geert met een geile blik aan.
Plotseling spoot zaad in m’n mond. ‘Huh,’ dacht ik. ‘Ah sorry Jaqueline, ik kwam te snel, maar het was zo geil.’ Een beetje verbouwereerd keek ik Michel aan. Dat was inderdaad heel snel! Ik slikte zijn zaad door en zei: ‘Nou, maak dan nog maar snel even wat fotootjes.’ Michel pakte mijn camera en maakte wat mooie foto’s zoals jullie kunnen zien.

Ik voelde hoe een schaduw op mij viel en toen ik omhoog keek zag ik Geert staan. ‘Ooh, je maakt me zo geil Jaqueline, ik ga nog een keer komen! Hij was bezig zich wild af te trekken, ‘Doe dat mondje van je eens open.’ Ik boog mij achterover en liet mijn tong naar buiten glijden. ‘Jaa, zo, dat is lekker!!’ en Geert boog zich toen door zijn knieën. ‘Jaa, mondje open, hier kom ik!’ Ik hield mij ogen half dicht en voelde hoe het sperma van Geert in m’n mond en over mijn gezicht werd gespoten. Dikke klodders dropen van mijn kin. ‘Kom op neem hem in je mond!’ Ik nam zijn leeggespoten paal in m’n mond. ’ Jaa, zuigen kreng! Ooh!’ Z’n paal werd nu slapper en ik slobberde de laatste restjes zaad naar binnen. ‘Nou je komt je reputatie wel na hoor, je pijpt als een pro met volle overgave!
‘Dank je wel Geert, maar ik doe het ook met veel plezier hoor!’
Ik nam afscheid van Geert en Michel en ging toen de foto’s bekijken. Het was weer een geslaagde avond. 

Jaqueline.

1511 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.