Jaqueline-Mini gangbang

Geplaatst door: jaqueline op 11-09-22

Voor wie mij nog niet kent: Ik ben Jaqueline, een spontane, geile TV van 56. Ik weeg 78 kg en ben intiem/geheel geschoren. Ik heb een onstilbare honger naar seks, ik ben zoiets als een nymfomane TV en daarom altijd op zoek naar mannen met lekkere palen.
Het verveelde me eigenlijk seks met 1 man te hebben, want zodra hij klaargekomen was verlangde ik alweer naar een nieuwe paal. Dus besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en via het internet een kwartet (3 mannen en ik) te regelen. Dit kostte nog best veel moeite, maar uiteindelijk lukte me dat. Op een vrijdagmiddag nodigde ik de 3 mannen bij me thuis uit. Ik had al vluchtig kennis met ze gemaakt via email, maar de realiteit was nog een stuk beter. Spontane, vriendelijke, maar vooral geile mannen.
We gingen naar boven waar ik een ruimte heb waar je lekker kunt sexen.
Iedereen was natuurlijk best een beetje zenuwachtig, maar ik besloot het ijs te breken door wat sex-foto’s te gaan maken. Dat werkte zeer ontspannend, wat al gauw stonden alle palen fier omhoog, wachtend op mijn geile pijpmond.
We hadden een Frans, een Willem en een Henk. Vast niet hun echte namen, maar ik begon Willem als eerste te pijpen.. Ik gleed met mijn tong rond zijn eikel en hoorde hoe hij begon te kreunen. Toen nam ik zijn hele paal in m’n mond. Hij ging zo diep dat ik bijna moest kokhalzen, maar ik werd erg geil toen ik hem nog hartstochtiger hoorde kreunen, “ Ooh Jaqueline, wat geil!! Dieper schatje!’ De andere mannen werden ook opgewonden en drukten nu ook hun paal tegen mijn mond. Ik begon Willem verder te pijpen, dieper en sneller, terwijl ik die andere twee palen met mijn handen begon af te trekken. Willem voelde mijn ritme aan en begon zelf ook mee te stoten.

De aanblik van drie palen maakte mij extreem geil, een soort van genotsgevoel verspreidde zich door mijn hele lichaam. Nu was Frans aan de beurt.
Ik likte zijn ballen en zoog aan zijn eikel, waarna ik ook zijn paal diep in mijn mond nam. Zijn paal was lekker dik en mijn hele mond was gevuld met paal. ‘Kom op sloerie!’ zei Frans. ‘Pijp mij net zo!!’ Ik wil diep in die slettebek van je stoten!!’ Ik raakte zeer opgewonden van die geile praat, en begon ik Frans flink te pijpen. Frans pakte mijn hoofd stevig beet om zo nog dieper in mijn mond te stoten en zei ‘Oh fantastisch, je bent een echt pijpmonster!!’ Willem was ondertussen bezig lekker aan zijn paal te trekken met zijn blik gericht op mijn pijpende mond. Frans begon sneller in mijn mond te stoten en ik proefde reeds zijn voorvocht. ‘Oh jeetje, wat een geile pijpbek!!!’ kreunde Frans. Ik merkte dat hij bijna begon te komen en wendde daarom mijn blik op Henk. Henk zag blijkbaar zijn kans schoon, want voor ik het wist propte hij zijn paal in een keer diep in m’n mond. ‘Zo slet, nu ben ik aan de beurt!’
Ik voelde zijn paal tot in mijn keel. ‘Net zoals die film Deepthroat.’ dacht ik nog.
Hij had een heerlijke paal, als gemaakt voor mijn keeltje. Ik voelde de geilheid door mijn lichaam stromen en liet zijn paal in en uit glijden. Willem was nog steeds lekker aan het trekken, maar kwam nu dichter bij. ‘Daar kan volgens mij nog wel een paal bij.’ en Willem drukte zijn harde lid vervolgens tegen mijn vochtige lippen aan welke zich spontaan openden om ook deze paal te kunnen ontvangen. Ik pakte toen beide palen beet en propte de glimmende eikels in mijn mond. ‘Oh dat dit kan!’ zei ikzelf. ‘Twee lekkere eikels in m’n mondje!’ Op de achtergrond hoorde ik Frans lachen.

Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt en was verbaasd dat dit mogelijk was, Ik voelde beide eikels in m’n mond stoten en gleed met mijn tong er over heen.
Ik liet ze even begaan en zoog mijn lippen stevig om de eikels.
‘Wow, ze is een een echte slet hé!“ zei Willem tegen Henk, maar ik zag dat Henk al een geile waas op z’n gezicht begon te krijgen.
Daarom liet ik de palen met een soppend geluid uit m’n mond glijden en begon ze omstebeurt te pijpen, je weet wel net als in zo’n film. Drie pijp-halen voor de een, en drie pijp-halen voor de ander. M’n gezicht werd helemaal nat van het speeksel en ik proefde reeds hun geile sappen. Toen ik Henk’s paal voor de derde keer in m’n mondje nam, voelde ik plotseling een krachtige straal m’n mond inspuiten. De schoft was klaargekomen zonder iets te zeggen. Met een met sperma gevulde mond pijpte ik door. Nu pas hoorde ik hem kreunen. ‘Ooh schatje zuig hem helemaal leeg!’
‘Huh.’ zei Willem tegen Frans. ‘Volgens mij heeft hij in haar mond gespoten.’
‘Echt? Dan wil ik ook!’ en Frans kwam nu ook dichterbij staan. ‘Ga je gang, ik ben klaar.’ zei Henk. Nu was het aan Frans en Willem om lekker klaar te komen.
Met het sperma van Henk nog in m’n mond begon ik Willem verder te pijpen
Frans zat al ongeduldig met zijn paal op mijn wang te kloppen, dus nam ik Frans z’n paal in m’n mond. ‘Wow, je hebt je bek vol sperma!’ zei Frans en drukte zijn paal nog verder in m’n mond, waardoor een gedeelte van het sperma over mijn lippen stroomde.

‘Laten we die trut beide volspuiten en kijken wie het eerste klaarkomt.’
‘Goed idee!!’ zei Willem.
Ik slikte Henk’s kwak door en zei: “Jaa, een wedstrijdje!! Eens kijken wie van jullie schoften het eerste in m’n bek gaat spuiten!’
Op m’n knieën gehurkt ging ik voor ze zitten en likte omstebeurt hun ballen.
Ze begonnen zich beide flink af te trekken terwijl hun blik om mijn met sperma besmeurde mond gefixeerd was. Uitdagend liet ik mijn tong uit mijn mond glijden en moedigde ze aan. ‘Wie van jullie wil als eerste?. Je hoeft je niet in te houden hoor! Geef het me!’
‘Oh, mag dat echt? vroeg Frans. Ik knikte bevestigend. Ik deed mijn mond nog verder open en bewoog speels met mijn tong.
Door deze aanblik kon Frans zich niet langer beheersen. ‘Ik ga komen!!’ kreunde hij.
Ik hield mijn tong onder zijn eikel en daar kwam het!!! Dikke stralen sperma vlogen mijn mondje binnen. Frans ging door met trekken waardoor de rest van zijn zaad over mijn gezicht heen spoot.
‘Ooh!’ Zoveel geilheid kon Willem niet verdragen en hij spoot zijn kwak ook mijn mond in, bovenop dat van Frans.
Beide bleven even doortrekken om ook de laatste restjes sperma mijn mond in de slingeren.
‘Wow, wat ziet ze eruit met d’r ondergespoten gezicht!’
‘Moet je nagaan hoe ze d’r uit zou zien als er nog meer mannen waren!’
Frans grinnikte.
Ik voelde me super geil als een echte slet! Al dat zaad en bewonderende aandacht!
Ik bedacht me niet en besloot beide palen helemaal schoon te likken, wat door beide mannen zeer gewaardeerd werd.
‘Zo, nu kunnen jullie vrouwen hier niets meer van merken.’ zei ik lachend.
‘En lekker?’ vroeg ik.
‘Nou meer dan dat! Pure porno!’ Het was Henk die antwoordde. Hij had op de achtergrond toegekeken en meegenoten en zat al weer met een stijve paal.

Jaqueline.

1561 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.