Jaqueline-19 september 2022. Opdracht bij erotheek Alkmaar

Geplaatst door: jaqueline op 11-09-22


Zondag 's morgens kreeg ik al vroeg een bericht van Meesteres E. Zij wilde dat ik zodra mogelijk mijn peniskooi omdeed. Dus meteen toen ik wakker was, nog vóór toilet en douche droeg ik mijn CB6000. Van Meesteres E. moest ik het (enige) sleuteltje buiten aan de vuilnisbak plakken en Haar daar een bewijsfoto van sturen.
Toen Meesteres E. er zeker van was dat mijn pik vandaag niet zou groeien, kwam de volgende opdracht: ik moest op de chat zoveel mogelijk mannen vinden die mijn mond met dik warm sperma wilden vullen. Dus ging ik meteen maar aan het werk op diverse chats. Veel gegeil, veel gelul, maar niemand wilde afspreken. Toen Meesteres E. om 11.00uur vroeg naar mijn vorderingen, kon ik alleen maar beschaamd zeggen dat ik nog niets had.

'Jij bent de meest waardeloze slaaf die ik ken" zei Ze, "je kan niet eens een bek vol zaad halen ergens. Wat voor hoer ben je nou helemaal?"
ik schaamde me voor mijn wanprestatie, maar was aan de andere kant ook wel blij dat ik niet weer één of meer lullen had moeten afzuigen. Haar suggestie kwam dan ook niet helemaal als geroepen: "Je gaat maar naar de erotheek in Alkmaar. Daar schijnt het regelmatig druk met mannen te zijn. Kan je meteen mooi kijken of het iets voor ons beiden samen is. Je draagt alleen een knalroze string met open kruisje waar je je peniskooi doorheen steekt." Met een "Ja Meesteres" haastte ik me naar de douche. Even later postte ik in het gastenboek [http://www.erotheekalkmaar.nl/gastenboek/] dat ik zou komen en dat ik de aanwezige heren oraal zou verwennen.

Klokslag 13.30u parkeerde ik vlakbij. ik liep naar de achteringang en trof daar de eigenaresse van de zaak. Aan de balie vertelde ik Haar dat ik de zaadslet van het gastenboek was en dat ik mannen kwam zuigen.
Dat moest volgens haar geen probleem worden. Ze wees me de weg en ik kleedde me tot mijn roze string uit. Andere heren in de kleedruimte lachten om mijn CB6000 en die belachelijke string.

Met een rood hoofd liep ik naar de heterozaal waar ik een slanke dame trof die door 3 mannen werd betast. Hun vingers zaten om de beurt in haar luid soppende kutje. Om mezelf wat in de kijker te spelen, knielde ik tussen haar benen en likte haar geile natte kut tot ze het uit kreunde. Daarna stond ik op voor een man die haar wilde neuken. Binnen 3 minuten spoot hij zijn condoom vol wit sperma, maar ik durfde hem niet te vragen of ik de volgespoten condoom mocht hebben. Terwijl ik aan haar tepels zoog keek zij naar mijn kooitje en string....ze knipoogde en wist meteen dat ik ook een slet was. Een andere man begon haar te beffen en zij trok zijn enorm dikke lul af.
Voorzichtig duwde ik haar hand weg en nam het over. De man keek even op, pakte mij bij mijn nek, duwde me naar zijn natte paarse eikel die lekte van het voorvocht en perste het ding tussen mijn lippen. ik pijpte hem omdat hij me er toe dwong. Veel zout voorvocht liep in mijn mond telkens als ik hem zoog. Toen een andere man de dame wilde neuken, richtte de man zijn aandacht volledig op mij en vingerde mijn kontje terwijl ik hem moest blijven pijpen. Opeens stond hij op en nodigde me uit om mee te gaan naar een apart kamertje. ik bleef nog even zitten en kreeg vrijwel meteen de pik van de eerste man die zijn condoom volspoot in mijn mond. Hij smaakte nog naar pis, sperma en rubber. Heel goor, maar omdat hij mijn hoofd vasthield kon hij me toch ongestoord in mijn mond neuken. Toen ik even op adem mocht komen, vroeg ik hem: "Mag ik Uw sperma in mijn mond Meneer?". "Nog lang niet" was zijn antwoord. Hij duwde me weg en bood zijn natte lul bij de dame aan.

ik stond op en liep naar een andere ruimte. Daar vond ik de man met die dikke paarse eikel naast een andere man. De tweede was zeker 70, maar zat met een stijve pik naar een bi-film te kijken. Allebei de mannen trokken langzaam aan hun pik. ik knielde tussen ze in en begon eerst aan de 'bekende' pik te zuigen. De oudere man werd er bloedgeil van noemde me "vieze hoer" en eiste dat ik hem ook zoog. Zijn oude lul zoog ik met tegenzin op en rukte de andere man ondertussen. Toen ik vroeg of hij me onder wilde spuiten, wees hij dit af.
Omdat mijn opdracht was om zaad te krijgen, vroeg ik het nogmaals aan de man met de dikke paarse eikel. Gelukkig stemde hij in om klaar te komen. Hij liet me ruggelings op een leren bed plaatsnemen en neukte me in mijn mond. Zijn dikke eikel groeide nog verder en droop nog meer voorvocht. Hij paste zelfs niet meer in mijn mond. Daarom trok hij zich verder zelf af en spoot zonder waarschuwing vooraf een hele lading dik warm sperma op mijn geopende lippen en kin. Zijn besmeurde paal veegde hij af aan mijn wangen en voorhoofd.
Verdoofd kwam ik tot mijn positieven en snelde met mijn zaadsmoel naar de lockers om een selfie als bewijs voor Meesteres E. te maken. Zij had mij te kennen gegeven dat als ik mijn gezicht zou schoonmaken, dat ik een flinke straf zou krijgen. Daarom liep ik met mijn cumface naar beneden waar opnieuw een man de slanke dame neukte. Haar buik zat onder een dikke spermabrei van eerdere neukers. Ze keek heel even naar me en wees naar haar buik. ik begreep haar wens meteen en begon het zaad van haar buik te likken. Bij nader inzien zaten ook haar tietjes, wang en nek onder de sperma, dus ook daar likte ik haar schoon. Met een mond vol zaad stond ik op. Even verderop bij de darkroom plofte ik in een makkelijke stoel. Daar liet ik het zaad uit mijn mond lopen. Twee heren waren mij gevolgd en stonden zich voor me af te trekken. Het duurde niet lang voor ik van één van hen een enorme zaaddouche op mijn borst kreeg.
Verschrikt keek ik op mijn horloge en zag dat mijn parkeertijd bijna om was. Dus snel naar de lockers, nog een foto voor Meesteres E. en naar de winkel. Daar bedankte ik de eigenaresse die nadrukkelijk met een vriendin naar mijn mond en kin keek die nog onder het zaad zaten.

Thuis stuurde ik alle foto's naar Meesteres E. Pas toen ik ook foto's van het opgedroogde zaad op mijn wangen stuurde mocht ik mij gaan douchen.

Jaqueline



1892 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.