Date met een geile donkere jongeman

Geplaatst door: beginnendetrava op 18-09-22

Het is alweer een tijd terug dat ik erachter ben gekomen dat ik, gekleed in heels, lingerie en jurkje, veel meer succes heb om biseksuele en heteroseksuele mannen naar me te ‘lokken’.

Een paar keer per week hul ik mij dan ook in extra hoerige kleding, geheel in het zwart, en log in op de chatbox. 
Waar ik voorheen als man weleens moeite had om op een gaychat een date te scoren, gaat dat als tgirl via de chat een stuk makkelijker! Bi en straight guys houden vaak wel van een bolle bruine ass.
Ook laatst had ik vrij snel weer beet.
Een slanke donkere jongeman, eind twintig/begin dertig, toonde interesse en na wat heen en weer gesproken te hebben gaf ik mijn adres en maakte mij gereed voor zijn gereedschap.
We hadden afgesproken dat ik mijn voordeur op een kier zou laten en klaar zou liggen op bed voor hem.
Zo gezegd, zo gedaan.
Precies op tijd hoorde ik hem door de voordeur komen en alleen zijn voetstappen al zorgde ervoor dat m’n kut zich samentrok en m’n pik zowat uit m’n string sprong. 

Ook hij kon niet wachten, aangezien hij direct op z’n knieën ging en brutaal mijn string aan de kant trok en gretig zijn tong in m’n kut stopte. Dit voelde erg goed en ik moedigde hem aan door met m’n flinke bilpartij heen en weer te bewegen en gelijktijdig greep ik zijn hoofd vast en duwde zijn tong nog dieper naar binnen. 
Na een paar minuten gelikt te hebben, stond hij op, streelde m’n benen en heels, en sloeg een paar keer met zijn harde paal op mijn kont. Nieuwsgierig deed ik een graai naar achteren en ik kwam tot de conclusie dat hij niet gelogen had tijdens onze chat: 20 cm keihard donker neukvlees!
Ik kreeg verder niet de kans om zijn staaf te bewonderen want ik werd direct bevolen om mijn billen open te trekken. 
Ik gebaarde tevergeefs nog naar het condoom dat ik klaar had gelegd maar hij maakte duidelijk dat hij mij puur natuur zou nemen. ‘Ontspan je kut, fucking slet!’ Ik deed wat mij opgedragen werd en de eerste centimeters neukvlees schoven grof mijn kut binnen. Geen moment stopte hij totdat zijn ballen tegen die van mij klapten. 
‘Hmmm, even voelen wat je hier verstopt hebt gore teringhoer!’ Mijn kloppende paal werd bevrijd uit mijn string en werd getrakteerd op een handjob. Simultaan werd ik geneukt en afgetrokken. Het was een heerlijk gevoel en ik begon mijn kut aan te spannen om zijn paal, totdat hij hem plotseling eruit trok. 

Hij nam weer plaats op zijn knieën en begon mij te vingeren. Spottend zei hij dat er nu vier vingers in mn kut waren. ‘Verdomme wat ben jij een geile open slet’. Ik schaamde me en werd tegelijk opgewonden. Een vijfde vinger kwam erbij en hij stopte. ‘Wacht…kan jij gewoon een fucking vuist nemen?’ 
Lachend pakte hij nog meer glijmiddel en ging verder om m’n kut te bewerken. Hij zei dat hij eerder een vrouw had gefist maar nog geen tgirl. Ik bewoog mij sensueel op en neer en moedigde hem aan met hoerig gekreun totdat zijn vuist in me zat. Automatisch snakte ik naar adem maar al gauw raakte ik gewend aan hem in mij en na een snuif poppers begon hij speelruimte te krijgen om zijn vuist heen en weer te bewegen. 
Ik verkeerde in extase maar wist dat ik dit gefilmd wilde hebben. Ik gaf hem mij telefoon en gebaarde dat hij moest filmen hoe ik gefist werd.
‘Wat ben jij een vieze Gore slet. Ik dacht dat ik je even kwam neuken maar je hebt nu mn hele vuist in je kut! Jou kom ik vaker pakken!’ 

Ik werd nog even verder gefist totdat ik het niet meer kon hebben en ik nam plaats voor zijn pik en begon hem te zuigen. 
Terwijl ik hem hoerig aankeek met zijn pik in mijn bek begon ik mij af te trekken. Ik smeekte om zijn spuug en sperma. Meerdere keren kreeg ik een flinke klodder spuug op mijn gezicht en in mijn bek en niet lang daarna spoot hij zijn ballen leeg in mijn mond. ‘Slikken, teef!’ Ik deed braaf wat mij werd opgedragen. Goedkeurend en neerbuigend keek hij me aan en draaide zich om om zich op te frissen. 
Gauw sprong ik op een dildo en begon mij verder af te trekken. ‘Ja hoor, gooi er nog maar een dildo in, teef! Onverzadigbaar ben jij!’ Deze woorden zorgde ervoor dat ik mijn zaad vrijwel direct spoot. Ik draaide me om om te kijken of hij mij had zien spuiten, maar de donkere jongeman was al vertrokken. 

2101 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.