Rox sterk aanwezig 5

Geplaatst door: rox op 25-09-22

Door de jaren heen, meer en meer voel ik me vrouwelijker worden in de gestolen tijd van Rox. Is het de leeftijd, het verlangen of misschien wel door het nu regelmatig geneukt te worden. Feit is dat ik groei in het hele travestie zijn. Van stiekem op zolder overheen binnenskamers, nachtelijke avonturen ja ook buiten en nu regelmatig gewoon overdag de baan op. Simultaan zie ik de veranderingen, niet dat ik ooit het carnavaleske tv type ben geweest, toch is het een groot verschil met enkele jaren terug.

Zelden zie ik een argwanende blik als ik met casual klasse, vrouwelijk de straat op ga. Ook op de looppiste in mijn nauwe joggingpak vertoef ik heerlijk vrouwelijk... Al dit maakt me steeds weer geil en stuurt me verder in het verlangen naar sex puur sex. Het aftasten op de verschillende chatgroepen, filteren van fakers is een kwalijk nadeel maar toch geniet ik meer en meer... ik moet me enkel temperen of net niet, in het initiatief nemen bedenk ik me weleens... zo ook weer op een avond afgelopen week was ik niet te houden. 

Na enkele chat en mail gesprekken contact met een man op zowat 25 km van mijn prive.... de plaats van afspraak aan een middelgroot schoppingpark, daar weet ik uit ervaring een discreet plaatsje voor een eerste ontmoeting. Mijn wagen een eindje verder en in een leuke pas de straat op, genieten genieten genieten... de frisse avondwind door men lang donker haar, mijn volle borsten in die nauwe grijze coltrui mmmm, een nieuwe grijze poncho over men schouders een strakke jeans die mijn bilnaad opent om mijn kontje en zwarte laarzen tot op mijn knieën. Het licht opgemaakte en de bijhorende sieraden doet me voel ikzelf stralen, wat voel ik me vrouwelijk als ik voorbij de weliswaar gesloten kledingzaken wandel en bij momenten halt houd en wat etalage shopping presenteer. De parking achteraan is meestal leeg of weinig bezocht, niet op deze avond wegens een omleiding waar ik geen weet van had blijkt later. Toch zie ik een donkere station halt houden en zonder enig stress gevoel wandel ik op hem af... ja hoor hij komt overheen met de date van vanavond. Geil, het verlangen om een pik te likken is weer zo groot, ik dartel een beetje rond de wagen en merk een duidelijke goedkeuring in zijn lichaamstaal en blik. Of ik in de wagen wil komen? Neen dat niet, althans niet op een eerste date waardoor ik besluit het zo te laten en koppig weg te wandelen wat me hopeloos geil en teleurgesteld  doet verdwijnen. Verdomme! Rox sterk aanwezig, ze heeft HET nodig maar  de realiteit is niet altijd prijs! 

Dit vervolgverhaal 5 op Rox sterk aanwezig 1/2/3/4 is net zoals de 4 vorige het waargebeurde beschreven en zal niet veel punten scoren... 

“liever real dan fake” 

Gr Rox 

1094 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.