Kroeg

Nooit gedacht dat ik als travestiet een kroeg in zou duiken. Toch dit keer gedaan.

Na verloop van tijd krijg ik contact met een goed uitziende man, niet atletisch maar gewoon goed uitziend. Gewoon een lekker stuk.
Hem bied ik een drankje aan waarbij hij mij een beetje verward aankijkt. Dus zeg ik "nooit een drankje gehad van een vrouw"? Een haspelend proost tot gevolg. Nu vertel ik hem dat ik vind dat hij er goed uitziet of zij ik lekker dat weet ik niet meer maar het ik was gebroken. Na wat gebabbel over en weer bleek hij een vinyl verzamelaar iets waarvan ik vroeger ook stapels heb gehad en in mijn geloof nog wat op zolder heb liggen. De avond verloopt verder en ik kruip rustig en langzaam dichter tegen hem aan. Hij ruikt lekker naar zijn aftershave en ik leg mijn hand op zijn been.
Hij wordt iets ongemakkelijk omdat hij ontdekt dat ik geen echte vrouw ben. We zitten in een cafe waar travestie's een komen en gaan zijn en vraag hem of dit voor hem een probleem is of dat hij dit echt niet wist. Ook nu weer haspelend dat hij wel geïnteresseerd was maar niet verwacht had om contact te krijgen.

Op mijn vraag om met mij mee naar huis te gaan om te zien of hij nog iets aan mijn platen verzameling had ging hij vrij vlot akkoord. Thuis bied ik hem een biertje aan en haal mijn verzameling van zolder. Gezellig op de bank snuffelen we door de platen maar mijn hand gaat over zijn been, rug en hoofd. Na het kijken in mijn (platen) collectie leunt hij rustig achterover op mijn bank en glijdt mijn hand over zijn been richting zijn kruis. Hierbij voel ik een bolling en hij stamelde dat hij er niets aan kan doen. Voor mij een moment om door te gaan. Ik gesp zijn riem los, knoop zijn broek los en laat zijn rits zakken. Ik laat hem staan en laat zijn broek en onderbroek zakken waarbij zijn stijve me in het gezicht slaat.
Na het likken van zijn ballen en zijn staaf pijp ik hem diep waarbij zijn gekreun mij verteld dat ik goed bezig ben. Ik kus zijn eikel, lik het spleetje en laat mijn mond zachtjes over zijn eikel glijden. Zijn gekerm wordt steeds luider tot hij geweldig klaarkomt.
We drinken nog een biertje en ik vraag hem of hij zin heeft om wat vaker langs te komen. 
Hij mag zo vaak snuffelen in mijn platen als hij wil zolang hij mij niet vergeet

2564 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.