Hoe het min of meer begon 3

Geplaatst door: robywet op 26-09-22

Nadat ik wat was bekomen en wat rust probeerde te vinden in de situatie waarin ik was beland voelde ik een rukje aan mijn collar. Hierheen kruipen was het commando. Ik deed wat er werd gevraagd maar was nog wat draaierig van de eerdere poppers. Ik moest gaan staan en werd staande over een soort balk of bok geduwd waarna ik al snel voelde dat mijn polsbanden er niet voor niets om zaten. Ik werd met mijn armen uitelkaar vastgezet en hing nu met mijn kont naar achter over die bok of balk. Het voelde alsof het met ruw leer was overtrokken en mijn pik drukte er dan ook stevig tegenaan. Ineens werd de druk op mijn armen verhoogd en werd over die bok heen getrokken totdat mijn voeten vrij vd vloer kwamen. Ik vond het erg moeilijk om mijzelf eraan over te geven en dat was opgevallen. Zie dat je het lastig hebt slet, zullen we jou is ffff helpen?  Ik reageerde met „JA alstublieft“. Ik voelde dat er aan de leren zak werd gefriemeld en even later kreeg ik een heel bekend luchtje in mijn neus. Er was iets met poppers aan de zak gemaakt waardoor ik volledig wap werd, ik voelde mij echt helemaal ontspannen en mijn benen raakte ik de controle over kwijt. Ik hing gelukkig over die soort van bok anders was ik absoluut in elkaar gezakt. Hoorde iemand ineens zeggen, het doet zijn werk fantastisch die teef kan niet eens meer staan. 

De reactie die volgde was dan ook dat het tijd leek om is te beginnen. Ik twijfelde in m’n onderbewust zijn of het nou 1 persoon was of meerdere. Ik voelde hoe ik betast werd en hoe mijn kutje werd bevoeld Wrijvend of vinger en vingers erin maar de conclusie werd al snel gedeeld dat er wel flink wat oprek werk noodzakelijk was voor een goed geil avondje. Ik voelde hoe er een dildo werd ingedrukt, uiteindelijk blijkt het een opblaasbare te zijn. Achteraf gelukkig was de leren zak nog steeds over mijn kop, en net op het moment dat ik wanneer ik moeite kreeg met die pompdildo kreeg ik weer een hoeveelheid poppers ingepompt waardoor ik minder weerstand voelde en ik ook nog eens een forse mep op mijn billen kreeg, zelfs dat begon lekker te voelen.

„Hij zit op z’n Max namelijk 7 centimeter“. Hoe voelt dat??  Zei de man welke met mij bezig was. Ik kreunde en begon meer en meer te genieten van die vulling in m’n kutje. Toen hoorde ik

“ volgens mij ben je er klaar voor?““


In een forse ruk werd de opgepompte dildo uit mijn kontkutje getrokken auwwwweeddd, maar de pijn verdween vlot als gevolg van het mega slappe gevoel vd de poppersdamp in mijn kop. Werd er best geil van eigenlijk en volgens horen van de man stond mijn kutje mooi open voor de start van de avond. Om dat ook zo te houden voelde ik iets naar binnen schuiven en daaruit kwam iets warms. Hoorde zeggen “ zo die is mooi opgerekt en gesmeerd, let the party start.”

Ineens hoorde ik muziek en een dikke beat die stilstaan eigenlijk onmogelijk maakte, wat goed was want ik hoorde zeggen “beweeg die grot op de beat van de muziek slet” ik wiebelde en wipte wat stoned heen en weer. Ondertussen hoorde ik meerdere voetstappen om mij heen lopen en voelde hoe ik werd betast, maar hoorde ook weer regelmatig het sissen van het poppers luchtje waardoor ik met mijn geopende en wiegende kut alleen maar geiler werd. 

Voelde nu nagels op mijn rug en kont en hoorde volgens mij ook hakken om mij heen tikken. Opvallend dat je geen vrouwen stemmen hoorde…..


Dan stopt de muziek en hoor ik de man die mij heeft voorbereid zeggen “ welkom en zoals jullie zien hangt jullie nieuwe zusje al klaar voor haar vuurdoop. Laat haar weten wat het is om mijn teef te zijn en over lopen hoeft ze zich geen zorgen te maken want straks gooien we haar er bij haar huis gewoon voor de deur uit de auto. Kortom Enjoy en bring her to the Limit. 

Hoor redelijk veel applaus en dan ineens uit het niets wordt de laatst ingebrachte plug eruit getrokken en voel ik de eerste pik in mijn kutje, hmmmmm dat voel zo opgerekt eigenlijk best lekker en ik begin te steunen en dein mee terwijl diegene die mij nu neukt best een relaxt maar goed tempo heeft. Ik merk dat het steeds geiler is en dat wanneer ik mij een beetje op en neer beweeg mijn het erop lijkt alsof mijn spot gestimuleerd word wat mij dus eigenlijk hoerig geil maakt. Dan voel ik mijn neuker zijn nagels in mijn kont zetten en een onbeschrijfelijk gevoel in mijn kutje en darm. Er wordt gewoon zaad gespoten in mijn kutje maar dat gevoel zalllllllllig. 

Meteen nadat de pik zich terug trekt voel ik de volgende erin schuiven “nou dit teefje voelt al goed, er is wel wat met die geile grot te verdienen meneer” hoor ik zeggen. Ik heb nog steeds die leren zak op mijn kop. En wordt dus heerlijk loom doorgepaald. Dan hoor ik weer die stem die iedereen welkom hete, waarschijnlijk de meester of meneer die eerder sprak. “ zo laten we die teef een goed bekijken en zien wat voor

slettekop erop zit” 


Ondertussen wordt ik gewoon zalig doorgeneukt en volgt er een instemmend applaus. Dan wordt er aan die zak gefriemeld en van mijn kop afgetrokken, ik moet wennen aan het licht dat een soort spot is. Ik sta op een verhoging en om dat podium zie ik vele vrouwen, mijn eerste ingave. Maar bijzonder veel tijd is er niet wanneer er zo’n dame op mijn af komt en mijn hoofd in haar kruis duwt. Ik bespeur iets bijzonders en dat wordt snel werkelijkheid als zij zegt “ ja ja schatje dat is dus ons geheim en specialiteit, wij zijn de dames van meneer met een stukje meer” ze lacht heftig en vele om mij heen ook. Dan begint er achter mij ineens een tempo toe te nemen en opnieuw voel ik dat gevoel in mijn kontkutje en buik. Opnieuw trekt mijn neuker zijn pik uit mij en dan voel ik iets hemels, iemand begint mij te likken en voordat ik er erg in heb zit er een heerlijke pik in mijn mond, “ jahhhh facefuck haar maar is gelijktijdig en let op haar reacties” ik werd nu in mijn beide gaatjes gebruikt, iets wat ik nog nooit nooit zo heb ervaren. 

Ik merkte ook dat mijn wap gevoel steeds minder werd en dat viel waarschijnlijk ook op bij een aantal om mij heen. “ meneer kunt u die teef niet wat wap maken want ze wordt te bewust” de reactie was bijzonder. “ Heb je ook zo’n dorst sletje?” Ik knikte met een pik gevulde mond, dan krijg je wat te drinken maar wel in een keer door het rietje alles opdrinken”

Dan floept de pik eruit en krijg ik het rietje tussen m’n lippen, “zuip op teef” ik slurpte het naar binnen en er zat een framboos en er zat een framboos smaakje aan dus lekker. Ineens tijdens het slurpen hoor ik STOP, ze krijgt een snoepje nu. “ hier lekker opzuigen teef” hoor ik zeggen. Ik zuig het snoepje als opgedragen op en kreeg nog slok met het rietje. 

Ondertussen ging het neuken van mijn kutje maar door en het voelde alsof allen pikken gelijkwaardig groot en dik zijn. Mijn kutje voelde dan ook nog steeds goed en geil en nat, en mijn geile genot nam tegen mijn eigen verwachting in steeds verder toe. 

Ineens hoorde ik iemand roepen “ kijk dan is aan die slet staat hier een partij te lekken, ligt een plas precum hier bizar” ik had dit zelf in mijn roes totaal niet opgemerkt en was dus van geen kwaad bewust. De reactie van de man die mij hier dus had naartoe gehaald was kort,” ok stop nu met fase 1, dit moet bestraft worden dus fase 2”

Ik schrok enig sinds maar was nog in een roes welke niet meer vd poppers kwam. Ik hoorde roepen “zus 4, reik mij de 3 eens aan, is zien hoe ze daarop gaat reageren”. Ineens voelde ik een klap op m’n bil en gevolgd door nog meerdere, vrij snel van de ene naar de andere bil. Het deed zeer maar ook weer niet en kon mijn kreuntjes niet meer onderdrukken. 

Mijn billen waren aan het gloeien en het ging maar door, ik werd er gewoon geil van. “Ze lekt nog steeds meneer” hoorde ik zeggen. De slagen werden feller en daarmee harder. “ denk dat we die rode kont maar is in zijn eigen vocht moeten koelen”

Ik werd losgemaakt en geholpen door wat dames die mij dan ook direct lieten zakken in de plas met voor vocht, dat voelde heerlijk en daardoor opnieuw een kreun. “ kijk dan ze wiebelt gewoon in het vocht die teef” ik genoot. “ geloof dat het tijd wordt voor fase 4” riep de meneer, “ eerst toch fase 3. ?” Nee pijpen kan ze goed dat zullen jullie strax allemaal mogen testen en daarna zal het alleen maar beter worden. Maar wat was fase 4?


Ik voelde achter mij ineens iets en er volgde zowel om mijn linker als rechter tepel een soort rubber dop. “Zo zet ze maar Is op stand 3 en zuig maar is ter gewenning”.

Ik ervaarde een bekend gevoel omdat ik mijn nippels wel vaker vacuüm zuig en werd er geil van. “Kom op naar stand 6 en zijn bek staat vrij voor gebruik” het was nog niet gezegd of de eerste paal zat al in mijn muiltje. “ precies laat dat 2e gat maar is heerlijk kramp krijgen teef” mijn mond werd gebeukt en ik proefde het zilte voor vocht hmmmm. De ene erin en pompen en eruit en de volgende hmmmm. Ondertussen beginnen mijn tepels fors in omvang toe te nemen. “Naar stand hoog nu!!!!” Voelde nu alsof mijn tepels eraf gezogen werden maar in mijn roes was het heerlijk. Dan ineens “stop!’”

Dan hoor je alleen de vacuümpomp nog brommen en mensen hijgen. Ineens worden die zuigers van m’n tepels getrokken en er volgt applaus. “Zus2 geef die t5 is aan” ik zag een paar stalen tepelklemmen met kettinkje en met wat gefrummel werden deze op mijn tepels gezet. Een scherpe pijn scheut trok door mij heen. “Geef zijn eigen persoonlijk snuif ketting maar” ik kreeg een leren touwtje met redelijk grote stalen busje die kon in mijn neus en daarin zat poppers of iets, de pijn verzachte en ik voelde het geile weer bezit nemen. 

Vervolg volgt snel, graag jullie reactie


1502 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.