Kamasutrabeurs 2022 - 1

Geplaatst door: petizegld op 27-09-22

Stil genietend zit ik strak voor me uit te staren in de luxe auto van de Madam en de Bull. Enkele ogenblikken geleden zijn we vertrokken met bestemming Kamasutrabeurs, het is een druilerige vrijdagavond. Ik zit samen met de Madam achter in de lederen achterbank. Gelukkig mocht ik mij lange mantel nog aantrekken over het korte leren rok en de donkerrode blouse. Zo ben ik gekleed om in het openbaar verschenen. Echter, ik voel me vreselijk opgewonden en het feit dat Tanja & Pieter bij me zijn geeft me in ieder geval wat vertrouwen voor de dingen die komen gaan.

Beide stralen ze een zekere rust en een grote zelfverzekerdheid uit gecombineerd met een houding van, ‘wie doet met wat.’ Omzichtig draai ik mijn hoofd in haar richting en bestudeer haar onopvallend. We rijden Utrecht binnen de Bull rijd de auto met opvallend gemak door het drukke verkeer. Voorzichtig begin ik wat meer om me heen te kijken en ik bemerk dat niemand het in de gaten heeft, dat ik wat verberg onder mijn leren rok. Waarom zouden ze ook, vraag ik mezelf af. Tenslotte heb ik die gedachten ook nog nooit gehad als ik in mijn gewone leven over de weg rijdt. Kortom wie zou wat moeten vermoeden.

‘Alles goed met je !?,’ vraagt de Madam opeens, ‘je bent zo stil.’

‘Ja hoor, Mevrouw, ik moet alleen nog wat wennen aan de situatie,’’ Mijn adem stokt in mijn keel en ik kijk haar aan. ‘Meent u dat?’ Tanja knikt, ‘Ja hoor, je ziet er prima uit, dus dat is geen probleem en ik vind het wel een geil idee om met je in de om met je op de Kamasutra te lopen, heerlijk tussen ons beide in. ’Stil staar ik voor me uit en verschillende gedachten flitsen door mijn hoofd. Ik word heen en weer geslingerd tussen een lang gekoesterd verlangen en het idee, Om samen met Pieter en Tanja op de Kamasutra te lopen, dat ik wel gek lijk. Echter het verlangen en de opwinding winnen het en ik besluit om mijn lot volledig in de handen van beide te leggen. Als zij het geen probleem vindt, waarom ik dan wel? Tien minuten later draaien we de parkeerplaats op nabij de Jaarbeurs.

‘Kom op, lieverd, uitstappen.’ zegt ze

Mijn hart klopt in mijn keel als ik de portier open en mijn hak op het beton zet, mijn mantel valt open, de leren rok schuift op tot aan mijn jarretels en ik heb het idee dat de hele wereld me ziet. Vlug stap ik uit, fatsoeneer mijn rok en mantel en sluit het portier. Pieter sluit de auto af, en Tanja geeft me een arm en gezamenlijk lopen we in de richting het beursgebouw. Ik merk dat Tanja haar leren rok en hoge laarzen behoorlijk de aandacht trekken van de bezoekers en mijn hart gaat zo mogelijk nog harder kloppen. We lopen verder en Pieter streelt me over mijn zachte billen, " hij voelt me jarretel gordel en lacht met een brede grijs en drukt zijn lichaam tegen me aan''.

2814 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.