Hoe het min of meer begon 4

Geplaatst door: robywet op 28-09-22

Bedankt voor de reacties en ideeen die ik heb mogen ontvangen, superrrr. Hier snel het vervolg 


Dan hoor ik iemand de opmerking maken 

“Ik Denk dat er weer gedronken moet worden en dat een snoepje zijn geiligheid wel zal stimuleren” ik kreeg opnieuw een snoepje en dat rietje van eerder  en slurpte gulzig het vocht tot mij. Wat was dit voor spul, t was lekker en ik werd steeds geiler. 

Begon nu zelfs wat uitnodigend te lonken naar wat dames met hun klit bungelend voor mij. Dat duurde dan ook niet lang of ik werd geneukt en was met mijn mond gevuld bezig. Tis toch heerlijk om zo gebruikt te worden.

Snel werd mijn mond met zaad gevuld en mijn kutje uiteindelijk ook, en hup de volgende zaten er al weer in. Dat ging nog geruime tijd door tot ik opnieuw hoor “stop”. “Het is nu tijd voor onze meneer” riep een van de dames met pik gekleed in zwart lak. Met een andere tune op de achtergrond kwam daar meneer binnen met zwarte cape over zijn schouders waaronder iets heen en weer zwiepte. “Leg hem over die bok” ik werd over de eerder genoemde bok gelegd en gebonden en vast gezet. “ ohhhh heerlijk die druipende ingereden kut klaar voor mijn staaf”

Ik voelde druk op mijn inmiddels openstaande kutje, en steeds meer tot ineens floep er een flinke eikel naar binnen schoot, applaus het puntje zat erin. Langzaam wenden ik eraan en hij begon te pompen. Auwwww auw. “ ja schreeuw nog maar strax geniet je ervan, geef dit snuivende neukvlees poppers ik  wil namelijk ruig neuken” er werd een flesje onder mijn neus gehouden en ik snoof, en direct duwde hij diep door. Ik werd dizzy maar de pijn verdween. Ik werd mega diep geneukt en voelde het zaad eruit lopen van de voorgangers. En wat een gevoel heerlijk 

Dan moedigen de omstanders hem aan te gaan komen, dat duurt ook maar heel even en ik voel een mega explosie in mijn lijf, en gegrom van de meneer. 

Wauwwww ik had al het eea gevoeld maar dit was mega, kort na de explosie voelde ik zijn pik wat minder hard worden, maar gezien de afmeting bleef mijn kutje goed gevuld en afgedicht. 

Als hij dan die paal eruit trekt voel ik een heerlijke warme golf van zaad uit mijn opengeneukte kutje stromen langs mijn benen zo op de vloer. Ik hoor diverse fototoestel geluiden daarmee wordt dit dus vastgelegd voor wat dan ook. Ineens voel ik iemand met zijn vinger in m’n openstaande kutje friemelen en roepen, “ dit vocht laten wij toch niet verloren gaan!” In een keer begint er iemand mijn kutje uit te likken waarbij de zaad sporen op mijn benen niet worden vergeten, wat een zalig gevoel zeg.

Dan hoor ik iedereen ineens stil worden en begint de meneer met “hallo besten genieters vrienden van mijn club, zoals jullie hebben kunnen ervaren hebben we een mogelijk nieuw object bij onze club. Is het een acceptabele aanwinst?

Er volgt een applaus waarop de reactie volgt

“ aangenomen als nieuwkomer van mijn sletten en slaven team”.


Dan wordt ik los gemaakt en overeind geholpen van de bok, ik ben volledig vd wereld en voel mezelf zweven. 

Dan komt de man naar mij toe en grijpt de riem aan mijn collar en trekt mij mee, hij duwt mij in een donkere ruimte mogelijk dezelfde als waar ik in stond toen ik binnenkwam. Snel gaat de deur open en zie veel licht, mijn kleding heb ik nog niet aan maar ook hij trekt mij mee terwijl ik in een flits wat opgehoopte kleding uit een hoekje mee grits. Dan wordt ik achterin een bestelwagen geduwd welke direct begint te rijden. Ik zie niets maar na een tijdje stopt hij en gaat de zijschuifdeur open en wordt mijn riem gepakt en ik wordt uit de busje getrokken had net mijn broek nog half kunnen aanschieten tijdens de rit. Ik stond in mijn straat echter wel heel eind vd toegang van m’n eigen woning en voordat ik er erg in had reed die bus snel en luid toeterend weg. Mijn enige optie was nu gekleed in spijkerbroeken met zaadvlekken en een strak shirtje naar m’n huis te lopen. Gevolg van het toeteren vd bus was dat veel buren stonden te kijken terwijl ik naar m’n huis strompelde.  Aangekomen opende ik m’n voordeur en ging snel naar binnen. Ik zag dat er wat poststukken op de mat lagen waarvan 1 grote enveloppe welke ik snel opende en de brief die daarin zat eruit haalde.



Daarover snel meer 

1695 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.