Rox sterk aanwezig 6 bleu vision

Geplaatst door: rox op 01-10-22

... de verschillende pogingen waar ik me voor opmaakte en geheel vrouwelijk de wereld in stuurde zijn in aantallen niet meer te tellen door de fakers in alle lagen van de bevolking. Dit maakte dat ik afgelopen week rechttoe rechtaan naar de sexcinema wilde en zo geschiede.


Zalig warme douche, de huid van mijn voeten tot aan men oren fris kaal geschoren, een fijne lotion en mmmm het gevoel van fluweel zachte sta -up nylons om mijn toch wel lange licht gebruinde benen. Een string die mijn bilnaad mooi splijt waardoor de strakke jeans men kontje stuwt in 2 delen, mmm zalig om te zien. Nieuw, mijn korte zwarte laarsjes met natuurlijk high heels vlot onder de iets te korte jeans, zo geven deze spelenderwijs een zicht op de huid van mijn onderbenen, ook mmmm klassy en geil. Het nauwe corset geeft me weer het silhouet waar ik weleens van droom. Vol zijn mijn silicone borsten die steeds weer de geile stoot in me geven, het milf gevoel komt sterk opzetten. De licht grijze coltrui met 3 kwart mouwen om mijn body doen me innerlijk genieten bij het achterom zien in de spiegel, een leuke taille de rondingen van mijn borsten, het kontje, alles mmmm Verschillende subtiele sieraden maken het af zeker mijn trouwe groot ringoorbellen die steeds weer spelen met de lange donkere haren. Licht opgemaakt met smokey eyes , lippen donker gestift en uitzonderlijk lange idem gelakte plaknagels....De grijze poncho overheen schouders en borsten geeft me het vertrouwen en bescherming, Rox laat zien wat ze wil aan wie en waar ze wil, een soort scherm. 

Rox de baan op richting Antwerpen. Steeds weer snel een uur om de adrenaline die me doet beven te laten bekoelen. De tijd in de wagen is de brug welke toch telkens moet worden genomen. De vrachtwagenbestuurder die hoger zit naast me aan de lichten zie ik gluren naar mijn slanke lange benen in jeans, hij geniet zichtbaar van mijn vrouwelijkheid, de gelakte nagels om het stuur, de nauwe blouse om mijn borsten,.... het tintelt in men lijf.... bijna een traditie is het geworden ... op weg naar, ga ik regelmatig langs een tankstation, nuttig en nodig dat flesje water voor tijdens de sexdate's maar vooral redelijk anoniem. Een flesje water halen en wat snoepgoed is iets gewoon maar als tv vrouw zo vrij rondlopen is toch steeds weer zalig om te doen. Ook de ++ gevoelens die het geeft net doordat ik zo goed mogelijk als vrouw klassy wil doorgaan en zelden op een argwanende manier wordt achternagekeken... ja ik kijk ook rond, niemand die maar iets doorheeft zo blijkt. 

De neon van bleu vision schelle in zicht,.... ook hier steeds afwachten wat het kan of gaat worden... kan ook flink lullig tegenvallen. De parking goed voorzien al zegt dat nooit iets van het letterlijk potentieel ;-)
Met donkere zonnebril de donkere ruimtes' verkennen is mijn vaste opening... waar ik al snel via de toilet kort opfris en met de bril in haren als een real milf door de gangen wandel en mijn openingsfavoriet achteraan een glory hole kamer afsluit achter me.... Rox heeft altijd wel aantrek maar hier onmiddellijk 2 aanbiedingen, links en rechts zie ik een pik verschijnen. MMMM... spelen met is een leuk ding maar ja noem het mijn honger is blijkbaar groot. De lang donker gelakte nagels streel ik over de grootste en al harde pik van de 2, hij springt onmiddellijk verder op en de ander streel ik zacht. De mooie blote eikel geeft een druppel voorvocht welk ik maar wat graag lik met mijn tong en zo mijn lippen over zijn pik laat schuiven.... zacht zuig ik hem en de ander masseer en trek ik gelijktijdig ook al is het links en rechts wat moeilijk simultaan te handelen. De kloppende staaf tussen mijn lippen krijgt nu mijn volle aandacht als ik plagend onderaan zijn pik streel en zuig..;; het duurt dan ook niet lang alvorens deze frisse kale pik zijn lading warm zaad in me spuit en ik mmmm heerlijk alles doorslik....

vervolg komt ....  

2067 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.