Verhuisdozen van Marly

Geplaatst door: tv-jennifer op 07-10-22

Nu ik zelfstandig ondernemer ben ben ik een stuk vrijer in mijn doen en laten. 

Ook financieel gaat het me goed af en kan me wat leuke speeltjes veroorloven… 

Het bedrijfspand dat ik deel met een ander bedrijf werd afgelopen 2 weken niet gebruikt door hen omdat ze op vakantie waren. We vertrouwen elkaar volledig en kunnen ook bij elkaar naar binnen.  Mijn zakelijke buurman zit dus midden in een verhuizing met zijn gezin. En heeft het grootste deel van de spullen daar opgeslagen.  Nou geil ik ontzettend op zijn dochter van 27 die pas terug thuis is komen wonen na een mislukte relatie. Een mooie grote meid, niet dik, niet dun maar stevig. Ze loopt eigenlijk altijd op hakken als ik haar zie met een mooie fiere lach en decolleté. Blond haar met bruine lokken. Echt een prachtmeid!

Nu was ik zo nieuwsgierig en liep even naar binnen in zijn gedeelte van het bedrijfspand. Tal van dozen, lampen, spiegels, stoelen, banken en een bed stonden daar. Ik keek even op de dozen en zag wat verschillende opschriften staan. Ook dozen met de naam van zijn dochter erop. Marly…


“Marly keuken, Marly badkamer, Marly oude zomerkleding, Marly slaapkamer” en ga zo maar door… 

Ik besloot eerst te kijken in de doos met slaapkamer… Een nachtlampje, wekkerradio, kruik… Hé?!  Een roze tasje? Wat zit daarin?  Ik tref een mooie roze vibrator aan, ik ruik even… Ik kan haar kutje bijna proeven… Oo ze heeft ook zo’n satisfyer! Die heeft mijn vrouw ook! Daarom ben ik overbodig geworden… nog wat kleine dingetjes als condooms en van die geile dobbelstenen zitten erin.. Ik zie in de doos ook nog wat massage middelen en massage olie zitten. Zo’n grote goedkope fles van de Hema.  Ik vond het al een lekkerding maar nu krijg ik het toch echt warm. 

De volgende doos, “diverse kast slk” staat erop…  Ik kijk erin en zie als eerste een paar mooie hoge zwarte pumps. Daaronder liggen suède overknee laarzen… man wat wordt ik geil! Ik kijk op de onderkant en zie maatje 39 staan… zouden ze mij passen met maat 40? Even testen met de pumps… werkschoen en sok uit… JA! Mijn voetje past er goed in! Terwijl ik al geil wordt van de pump aan mijn linkervoet valt mijn oog op iets van kant… NEEEEE! Een stringbody! Eronder liggen hold-up kousen en er liggen nog meer kanten spulletjes onder. Allemaal in mijn lievelingskleur zwart! 

Na wat verder snuffelen kom ik ook nog wat make-up tegen, en een leuke hoed! De boxspring die er staat besluit ik naar mijn kantoortje te tillen. Tenminste, 1 bedhelft. 

Ik zet de andere leuke spulletjes daar ook even weg. Zelfs een leuk nachtlampje zet ik naast het halve bed. Mooie sfeerverlichting… Een tv staat er ook bij. Hmm, zet maar weg, ik heb al een plan. 

Terug thuis aangekomen en gegeten moet mijn vrouw ‘s avonds naar de fysio. De kleine ligt dan gelukkig al op bed.  Ik pak uit de kast van de logeerkamer het geile zwarte latex onderlaken voor op bed. Uit de tijd dat ik met mijn vrouw nog geile sex had… Uit de geheime plek op zolder vul ik een sporttas met al mijn geile attributen. Mijn spiegelreflex camera neem ik ook mee… Ik zet het alvast in de auto… In mijn garage pak ik uit mijn secret stash mijn poppers. Ook in de wagen…

Jullie begrijpen dat ik de volgende dag geen afspraken gepland had… Aangekomen in mijn kantoortje sluit ik de camera aan op de tv.  Ik zet op youtube een playlist aan… liedjes van Beyonce, Pink, Britney klinken vrolijk door mijn speakers, hiervan kom ik in de mood.  Ik doe mijn geile nep borsten aan die ik 2 weken ervoor besteld heb. Wat een paar mooie zusjes zeg! 

Ik pak de stringbody en stap er met mijn voeten doorheen.  Prachtig sluiten de cups rond mijn nepborsten. De hold-up kousen volgen terwijl ik mijn piemeltje al nat voel worden.  De suède overknees volgen. Wat een genot!  Beetje strak, maar het gaat. 

Ik ga op de rand van het bed zitten en kijk in de spiegel… Ok, nu al the way toch? Ik smeer de make-up op mijn kaken, voorhoofd en hals. Mooi egaal.. nu de oogschaduw.. Fel roze? Ach waarom ook niet! Past mooi bij de lipstick. Zo’n pijplijntje rond m’n mond. Dat vind ik zo geil! Zo oldskool! Terwijl ik ook mijn oogleden zwart kleur denk ik even een deur te horen. Nee dat is gewoon de spanning.  Als finishing touch de mascara, nee niet de waterproof. Gewoon die goedkope. Heb voor een man toch al lange wimpers maar dit slaat alles! Een prachtig geil snoetje kijkt me aan in de spiegel!  Uit mijn sporttas pak ik mijn pruik met lang golvend haar. Gelijk besteld met de nepborsten en ook nog niet gedragen. Ik buk voorover als ik hem opzet en kijk weer omhoog in de spiegel. WAUW wat een geil ding! 

Ik pak de kanten handschoentjes uit mijn sporttas die mijn vrouw ooit eens met carnaval aan had.  Ik streel mezelf op het liedje van Christina Aguilera met Dirty…  Mijn camera zet ik terug aan en pak de afstandsbediening. Ik maak een paar foto’s en zet hem dan op filmen. 

Ik neem plaats op bed… Terwijl Rihanna aanspringt met pour it up pak ik de vibrator van Marly. Een mooie roze… niet te groot… rustig beginnen. Ik doe het stringetje van mijn body opzij terwijl ik de vibo nat maak in m’n mond.  Zachtjes druk ik deze tegen mijn mannenpoesje… Hij glijd naar binnen en ik zet hem aan. Wat een genot op mijn P-spot! Ik voel mijn prostaat vocht al opkomen!

Met mijn andere hand streel ik de tepel van mijn linkse nepborst. Ik maak mijn vinger zelfs even nat voor ik er overheen streel.  De geile vibo glijd op en neer tegen mijn prostaat, terwijl de muis van mijn duim tegen mijn ballen klokt. 

Mijn mannenklitje begint al te druipen. Dit vind ik het ALLER GEILST!  Een lekker slap klitje dat begint te druipen terwijl mijn poesje bevredigd wordt!  Ik doe snel een snuf van mijn poppers en voel mijn anusje ontspannen. De transgender poppers van Pride.. terwijl ik dat lees word ik nog geiler! 

Ik pak de satisfyer en lik er even aan. Zet het apparaatje aan en plaats hem op mijn slappe kuttie… Terwijl de vibo vrolijk doordendert in m’n dikke kont wordt mijn mannenpoes halfhard. 

Ik lig te kreunen alsof ik ontmaagd word.  IK KOM, IK KOM! Kreun ik uit.. Ik squirt, niet als een echt meisje, nee…  Het zaad loopt uit mijn halfharde klitje over mijn ballen zo naar mijn kutje terwijl ik blijf pompen met die geile roze genotsknots. 

Ik voel mijn zaad mijn kontje inschuiven… 

Wat een genot! 

En ze zijn nog bijna 2 weken weg… 

Wordt vervolgd… 

3128 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.